Neden bacağı açık az dekoldetli kadınlara bakıyorsunuz et parçası için neden bu ladar bakış ya bacak çok mu önemli aç maymun gibi bakmanızın amacı ne?
Not: Brn kapalıyım
Not: Brn kapalıyım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
7Cevap
doymamışlık bence başka açıklaması yok pakistanda da çarşaf giyenlerin bileğine falan bakıyorlar
Yoo çok dekolteli kadınlarada bakıyorlar sadece az delolteli değil😂
Dekolte zaten bakılsın diye giyilmiyor mu bu ne yaman çelişki böyle 😄
Sen bide dekolteli giyinenler atılan bakışları gör cinsel açlığın afikası burası normal karşıla
Bundan sanane sonuçta sana bakmıyorlar diye kıskanıyorsun dimi 😉😉😁
Abla sen ciddiye alma onları sen kısmetini beklemeye devam et
Kimseye bakmiyorum
Çekiş ama bwn kapalı daha çok dikkatimi çekiyor
Abaza çok
Bilmiyorum kuzum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu sorunun sende yarattığı rahatsızlığı çok iyi anlıyoruz. Gerçekten de bazı insanların bu tür bakışları aşırıya kaçabiliyor ve bu hiç hoş bir şey değil. Kıyafet tercihi ne olursa olsun, kimse rahatsız edici bakışlara maruz kalmak istemez. Bacak, dekolte ya da başka bir detay üzerinden insanların değerlendirilmesi, toplumsal beden algısı ve bakış açısı sorununa işaret ediyor. Kimse bir et parçası değil, herkes kendi karakteriyle, değerleriyle önemli. Özellikle rahatsız edici bakışlarla karşılaşmak insanın özgüvenini etkileyebiliyor, zaten kıyafetlerimiz kimliğimizin yalnızca küçük bir parçası. Başörtülü ya da açık olun fark etmiyor, herkesin saygı görmeye hakkı var. Umarız kimse böyle bir rahatsızlık yaşamaz!