Bi çocuk vardı ben ondan çok hoşlanıyordum aynı iş yerinde çalısıyoruz hala onun arkadası da benden hoslanıyormus yemeğe beraber gidiyoruz filan diye millette bizi sevgili olarak çıkarmıs fabrikada ben sevdiğim cocuğa açıldım bir iki ay konustuk sonra bizden olmaz benim gözüme sokuldu bazı şeyler vs bişiyler dedi bana acil bir medyum önerebilir misiniz
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Büyü muska yapalim mı 😈😈
Büyü değilde burada çok gördüm çok yararlı hocalar medyumlar olduğunu ama kimseye ulaşamadım yardım için yazdım
Para isteyecekler umarım bulursun
Sen yapabilir misin ki
Yasin kaç nerde yaşıyorsun
20 yasındayım manisada yaşıyorum
O xaman olmaz yaşın cok kucuk
Gerçekten bu işle ilgileniyorsanız bana ulaşır mısınız
@Melismelis278 yaşın kaç nerde yaşıyorsun uzaksan olmaz
Konyadayim siz nerdesiniz uzaktan neden olmuyor ki
@Melismelis278 yaşın kaç İstanbul'da yaşıyorum
Tutma ihtimali düşük oluyor ve tutmazsa ben zarar görürüm o yüzden uzakta olan kişilere yapmıyorum
40 yasindayim yaş yönünden sorun yok da görüşme imkanımız yokmuş uzaktan yapmiyorsaniz. Ben daha önce yaptırdım uzaktan tuttu yani hiçbir sorun olmadı
@Melismelis278 yapan kişiler var ben de yapabilirim ama ben Risk almak istemiyorum yaşınız zaten çok uygun Çünkü bu sitede 20'li yaşta olan Ergen Ergen sevdiği kişiyi kendisine döndürmeye çalışan çok kişi var o yüzden yaşınıza saygı gösteriyorum ama uzaktan yapıldığı zaman ters teperse Ben rahatsızlanırım ben zarar görürüm yapan kişiler İllaki vardır ama onlar risk alır ve parayla yaparlar ben tamamen parasız yapıyorum ama garanti üzerine yaptığım için yakınımda olan kişilere sadece yapıyorum
Peki şunu çok merak ettim parasız neden yapıyorsunuz ki ugrasmaniza değer mi evet benim yaptırdığım kişi tabiki para aldı önce tutmuştu sonra getirdiği kişi tekrar gitti yani geçici bişey yapmış herhalde
@Melismelis278 parasız yapıyorum Çünkü gerekli olan bütün malzemeler ve bütün eşyaların hepsini karşı taraf getiriyor ve bütün yapılacak işlemlerin vebalini ve günahını karşı tarafı yıkıyorum Eğer olur da geri ters teperse bana değil bu sefer ona gidiyorlar ve gelenlerin çoğunluğu bunu kabul ederek geliyor zaten Senin yaptırdığın kişi de 40 ya da 45 günlük yapmış kaç para verdim bilmiyorum ama parasız yapmak en güzeli ve en sağlıklısı Tabii karşı taraf para dışında başka şeyler teklifinde bulunuyor O anki durumuna göre belki kabul ederim Belki kabul etmem
Peki bi arkadaşım gelse yanınıza benim içinde onun araciligiyla yapabilir misiniz
@Melismelis278 gelen kişinin isteklerini yaparım sizin istekleriniz olmaz
Anladım peki teşekkür ederim bana uzaktan yapabilecek birisi gerekli
@Melismelis278 maalesef ki öyle birisini tanımıyorum ama arkadaşın için yardımcı olamami istersen söyle işlemine göre değişir
Tamam ben bi arkadaşıma soyleyim ama size nasıl ulasacagiz
Hemen bağlama büyüsü😀
Ya valla artık herkesin dediğini yapacak kadar çaresiz hissediyorum
Ben medyumum
medyumdan medet umuyosan ne bilim