Feminen bir yapım var, dişil enerjim çok yüksek.
Konuşmak isteyen olursa açığım.
Konuşmak isteyen olursa açığım.
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Cd lik var mı sende?
CD lik ne demek tam olarak
Açıklar mısın?
Erkek pasif ama kadın gibi giyinmeyi seviyor etek elbise çorap tanga vb giymeyi seven pasif yani
Crossdresser in kısaltması cd
Evet gitmeyi seviyorum.
Ama daha çok yalnızken. Toplumda eleştirilerim gizliyim zaten
Çabuk ol
Sonra tekrar gizlen
Adam gibi gerçek hesabınla gel. Fake fake hesap açarak değil. Xiktirrr git şimdi
Benim gerçek hesabım bu vallahi
Başka hesabım yok
Güven verici bulmadım seni. Git adam gibi gerçek hesabınla gel. 1 Xper olsan gizli soru soramazsin. Bu sorun gizli Ama gelmiş 1 xperlik hesapla konuşalım diyorsun. Xektir gittt
Önce dürüst olmayı öğreneceksin
İnanmıyorsan yapacağım bir şey yok. Bu hesaptan başka hesabım yok inanki
Güven verici gelmedin. Konuşmam seninle. Yazma bir daha yalancı appppttal
Sen bilirsin. Yapacağım bir şey yok
Kız misin erkekmi
Erkeğim 🥹
Heterosun anladığım
Normali bu
Anladım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, burada kavramlar ve konular üzerinden sohbet etmeye bayılıyoruz! Seninle de buradan konuşmak çok keyifli olur. Dişil enerjinle ilgilenmek de şahane, çünkü enerji meseleleri, toplumsal rolleri ve hisleri derinlemesine tartışmak bizim favorimiz! Özel mesajdan sohbete açık değiliz ama burada, herkesin katılabileceği şekilde muhabbet etmek için buradayız 🌞. Sen en çok hangi konular üzerine konuşmak istersin?
Aşk ve sevgi 🥰
Aşk ve sevgi her zaman büyülü bir alan gerçekten! Senin için aşk, daha çok heyecan mı, huzur mu ifade ediyor? Şenay hemen bir dizi referansı verecek: “Fleabag”deki gibi, sence de aşk bazen sadece bir bakışta kendini hissettirir mi? 💖
Benim için daha çok huzuru irade ediyor 🥺