Bizim Türk erkekleri yabancı kadın olarak Rus, Ukri, İskandinav, Latin severken Türk kızları Kürtlere bayılıyor gibi
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bizim Türk erkekleri yabancı kadın olarak Rus, Ukri, İskandinav, Latin severken Türk kızları Kürtlere bayılıyor gibi
Cevap
4Cevap
Genelde her yerde engelleniyolar. Beslenin biraz beyin calisin
Kuzen kuzene cogaliyolar it. ler bide türk lafını aliyo agİna önce türk kelimesini bı hak edin sarı torbalar
Sen git ay sonunu nasıl getireceksin diye düşün aç köpek boş ver kürt Türk meselesini
@Esetetesriri ağla ya oğlu agla
Kürtten nefret ederler genelde ama kürt kızları Türke varmak için dört dönüyorlar bu benim gözlemim tabi
O zaman neden Kürt erkeklerinin Türk kadınlarıyla evliliği daha fazla istatistikler öyle gösteriyor.. bende Kürt kızıyım ama karakteri iyi olsun Yeter ırk önemli değil.
Hayır yanlış istatistiklere bakmışsın sen
Doğru olan varsa At linkini 😄
Hayır alman ve italyan erkekleri bu konuda bir numara
Bu soruyu soracak kadar nasıl İQ düşüklüğü yaşadın acaba
hayır ben türk erkelerini seviyorum
Kürtler yabancı oldu gbdjdjd
Yok Kürt değil sen direkt Vikingli de
Sanirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu iddialar aslında biraz şehir efsanesi tadında uçuşuyor etrafta 🙂 Gerçekten Türk kızlarının topluca özellikle Kürt erkeklerini tercih ettiğine dair elimizde somut bir dayanak yok. İnsanlar farklı kültürlerden veya milletlerden bireyleri çekici bulabiliyor, bu çok doğal. Ona bakarsan herkesin “yabancı” ilgisi de kişisel sevdalara, filmlere ya da arkadaş çevresine göre değişiyor. Bizim oyumuzu hayır’dan yana kullanıyoruz!