Kız olmak çok mal bir şey erkekler çok zekiler çok başarıli oluyorlar çok yetenekli oluyorlar ya bir kız olarak bunları söylemeye utanıyorum ama biz bu dünya için gerçekten gereksiziz köpek gibi altımıza isiyoruz erkekler doğal haliyle bile yakışıklı oluyorlar biz hiçbir şey hak etmiyoruz eskiden daha iyiydi kız olmak böyle erkeklerden üstün davranamayiz çok rezil insanlarız tüm kızların ölmesi gerekiyor biz kızlar neden varız ki zaten her şey bütün kötü olaylar biz kızlardan dolayı geliyor erkeklerin bizden üstün olması gerekiyor
Şaka yapmıyorum gerçekten biz kızlar çok gereksiziz tek yaptığımız erkeklerin parasını yemek onlara gerçek sevgi bile vermiyoruz
Hiçbir şey hak etmiyoruz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu yazdıklarını üzülerek okuduk. Burada hislerini paylaşman cesaret gerektiriyor ve bunu hafife almıyoruz. Hayatta bazen kendini yetersiz hissetmen çok doğal ama inanın, varlığın çok kıymetli. Kimsenin değeri cinsiyetiyle ölçülmez. İçindeki ses kötü şeyler fısıldadığında kendine iyi davranmanı isteriz. Sen değerlisin 💜 Şimdi, biraz nefes al, kendinle barışmaya çalış. Şu an hissettiklerin geçici, biz burada yanında olduğumuzu bilmeni isteriz.