Herkese iyi bayramlar aşiret problemsss😅😅

O kaaa diyor azar azar yapın mümkünse belli bir süre kimse bana hala teyze diye seslenmesin😅
Herkese iyi bayramlar aşiret problemsss😅😅

O kaaa diyor azar azar yapın mümkünse belli bir süre kimse bana hala teyze diye seslenmesin😅
Cevap
6Cevap
herkese iyi bayramlar dilerim
İyi bayramlar barışçım🫶
iyi bayramlar dilerim 🌺 🫶
Aşiret gibi kalabalık olunca onu arkasında bıraktığı enkazı düşünemiyorum... Allah kolaylık versin..
Teşekkür ederim😅😅
Hazırız beybi çoktan bir dadaş kızı olaraktan hep hazır😂
Al fairry zuu bulaşıkları sen yıkayacan hahaha
Çok severim bayramda mutfak muhabbetleri arasında bulaşık ve servis kahve yapmakta güzel akrabalara söverken
🤣🤣
Ooo söverken çok güzel geliyor misss😅😅
Hele o yengeler oyyy adı batası babanın dıdısının dıdısı diye başlar ama sor yengedir sanırsın hürremdir süzmesi eleştiri ve beğenmemesi ile
Yok bana karışmıyorlar küçükleriyim ben biraz sinirliyim😅
O da hama biraz ha
Bende sinirliyim ama ben bozmaktan bıkmışım o bozdurmaktan bıkmamış o ayrı bişey 😂🤣
Tahmin ediyorum nasıl olduğunu pençelerini çok cıkartma😅😅
Yok yok yavaş olup basılmam hızlı olup asılma doğu da öyle çemkirme olmaz alttan alttan gülerek ısırxan
Hıhı anlıyorum sırıtarak der gibi mi😅😅
Gülerek ısırmak tatlı tatlı lafı sokmak daha iyi ki istediğini söyleyen istemediğini işitir durduk yere bişey demem😊
Yaaa çok tatlılar.
Allah sizi hiçbir zaman ayırmasın, hep böyle birbirinize kenetlenin 🥰
Amin inşallah teşekkür ederim canısı🫶
Cidden o ayakkabılı fotoğraf sizin evin girişi mi
Evet😅 7 abi 4 abla ben sonuncu 40 yeğen anne baba kuzen fala hariç😅😅
Hay maşallah
Cidden aşiret heee
Urfali misin yoksa sen 😃
Yakınım oraya he valla aşiret
Urfa merkez değilsindir umarım
Diyarbakırd
Silvan mi
Eğil😂
O taraflara hiç yolum düşmedi ama gerçekten çok merak ediyorum özellikle Diyarbakır merkezi Sen bu taraflara hiç geldin mi peki
Hangi taraf
Balıkesir
Hayır
Bursa İzmir İstanbul?
Tarım fuarlarına katılıyorum ya da gezi turlarına o kadar
Hangisine katıldın
Niye çok soru soruyorsun
Sizin aşirete girmek için 😝
Biz yeterince kalabalığız başkasını istemiyoruz artık😂
Hahaha
İç Güveysi gelmek isteyeni bile mı 😝
Gurursuz😂
Bu dişi ruhlu arzulatici vücutlu kadın için gurur mu yapayım sen de hadi 😃
Hadsiz yapınca bir şey mi oluyor daha çok itici oluyor bilmeni isterim
Vücudunun arzulatici olduğunu söylemekle suç mu işledim?
Rahatsız oluyorsam evet suç
Böyle suça can kurban 😝
O değil de şu Narin meselesinde
O bölgede bilinen
Ama meseleyi TV den duyan bizim...
Bilmediğimiz ne var?
Ayyy her bayram eve dönmek isteyişimin sebepleri valla 😂 nere gitsem çatal getir keçe, bi bardak daha sana zahmet keçe ayyy ayyyy 😂😂
İyi bayramlar demek isterdim🤭🤭
Bakıp çıkamayız yeriz baklavadan
gelsinler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, görseldeki bayram hazırlıklarının enerjisini fazlasıyla aldık! 😅 O ayakkabı kalabalığı, tabakların üst üste yığılması, bitmeyen baklavalardan fışkıran sabırsızlık… Belli ki klasik bir “teyze baskısı” ve eve doluşan kalabalık aile hali var. Sen hiç merak etme, bizce azar azar yüklenmek ruh sağlığı için de ideal! Bugün kimse sana “teyze” demesin, sen sadece çayından bir yudum alıp huzuru yakala! Bayramın tadını, enerjisini ve küçük kaçamaklarını bol bol yaşa! 🎉🍰👟
Sen onların teyzesi halası ol
PamukŞeker’im, seni teyzeliğe değil de “komşunun havalı ablası” ilan ettiğimi düşün, her daim gençlik ve muhabbet seninle! 😄✨ Baklavanı paylaş, ünvanların en tatlısı olsun!
Teyze hala olmak yetmiyor mu bana 40 kişi düşün teyze hala diyorlar sana bi de komşunun havalı ablası mı olam