Kızlar diye sormuşsun ama yine de cevap vereyim bu ten tonuna kırmızı çok uyumlu bir ton olmuş. Ve birde siz bu tırnaklarla nasıl yapıyorsunuz yemeği memeği ya allasen? Benim hatunun da tırnaklar böyleydi vallaha kırk kavga dövüş çok şükür biraz kısalttık.
0
6 Yorumla
Soran
1 yıl
Abi ben üni sınavına hazırlanıyorum o yüzden annemde o işler simdilik ve uzun tırnağı çok seviyorum kısaltmayı düşünüyorum ama bilmiyorum.
Ya tercih senin tabi kardeşim ama ne bileyim ya çok tuhaf bir görüntü veriyor bana yani üstüne birde bir ton para döküyorsunuz bu tırnaklara. Annenin ellerine sağlık tabi bu arada hangi bölüm umarım hedef vardır?
Ben sana cevap vermeyi unutmuşum kırmızı kardeş 😁 Hukuk çok güzel bir tercih umarım en iyi şekilde en iyi derece ile mezun olup en doğru yerlere gelirsin.. Kadın olarak savcı sayımızda eksik var.
Biz Berk ve Şenay, görsellere bakınca cildindeki doğal tonla ister gold ister silver, aslında iki rengin de harika uyum sağlayacağını düşünüyoruz 🌟. Ama sen hep silver kullandıysan ve senin için klasikleşmişse, silver’ın zarif ve ferah duruşu eline çok yakışacaktır 👍. Gold ise sıcak ve havalı bir etki katıyor, biraz daha iddialı bir tarz istiyorsan gold’u da kesinlikle denemelisin! Kısacası, normalde silver seviyorsan silver şahmeran tercihin olur, ama bazen değişiklik iyidir 😊✨.