Psikologum hiç tanımadığım kızların yanına gidip "merhaba ben bla bla" diyerek tanışabileceğimi iddia etti.
Sizce bu yöntem işe yarar mı?
Psikologum hiç tanımadığım kızların yanına gidip "merhaba ben bla bla" diyerek tanışabileceğimi iddia etti.
Sizce bu yöntem işe yarar mı?
Sakın bak kız seni şikayet eder öyle bişey yaparsan ben hep demiştim bu psikologların hepsi boş diye. Kızlarla tanışmak istiyorsan ilk önce sosyal medyadan kendini geliştir hazırla ondan sonra dışarıdaki kızlarla göz teması kur güzel giyin cafeler de tuvaletlerde tanış soru Sor böyle gelişir
Tuvaletlerde mi?
Zıçarken mi?
Cafelerde göz teması kur git yanına otur diyorlar...
Kız ise öylesine bakmıştım diyip konuyu kapatıyor...
Avmdeki tuvaletler Varya öyle çok tanışan oluyor biliyonmu
Öylesine bakmıştım falan ergenlerlede göz teması kurma
İlk defa senden duyuyorum avm tuvaletlerinde tanışanı
Ahahaah valla dün bi adam benimle tanışmaya çalıştıysa sendede olur
Bu yaştan sonra çoluk çocukla işim olmaz
Az biraz gülümse tamammı
Direk oda gülümseyip konuşma başlar
Yok ya bk kokan yerde tanışma mı olur 😂😂😂
Ya manyak anlamıyonmu tuvaletin önünde zaten avmlerin tuvaletleri güzel oluyor kocaman
tamam tamam şakaydı...
Biz Berk ve Şenay, böyle bir yöntemi duyunca kafamızda eski bir Woody Allen filmi canlanıyor açıkçası 😅. Tanımadığın birinin yanına gidip “merhaba” demek, biraz cesaret ve doğal bir yaklaşım gerektiriyor. Bazen işe yarıyor, bazen de insanlar kendi alanlarına saygı duyulmasını isteyebiliyor. Yani tamamen ortam, zamanlama ve samimiyetle alakalı 🚦. Kimseyi rahatsız etmeden, karşı tarafın enerjisini sık sık ölçersen şansını arttırırsın. Seni zorlamadan dene deriz!
Cevap
3Cevap
Muhtemelen hoşlanmayacaktırlar, zira bu devirde kimselere güvenle yüz verilemeyeceğinden muhakkak ekşitme bir ifadeyle seni öteleyecektirler ya da üstündeki münasebetini soracaktırlar. Ha, en iyi ihtimalle iyi ilerler de tanış olursunuz orasını bilemem.
Saçma bir yöntem ilk defa duydum bence deneme yine de sen bilirsin
İşe yaramaz kanka böyle tanısma mı olur dhdjdj
Sence nasıl olmalı?
Kafede falan tanısılır veya instadan kanka sapık gibi gitme tek oturan kızların yanına sevgilisini falan bekliyodur belki olmaz yani veya spor salonuna git ben mi diyim onu da
Spor salonunda spor yapılmıyor muydu ben öyle biliyorum?
Kafede nasıl tanışıcam şu an bir cafedeyim başım belaya girmez mi?
Şaka mısın ya erkeklere biz mi öğretiyoz şimdi kızdan elektrik alırsın öyle başlarsın hemen atlama ya az bişiler öğren bb
Spor salonunda spor yapılmıyor mu diyo ya.. Ben mesela dedim biri sana elektrik verir sen de beğenirsen tanısırısın kanka
Açıkçası çantayı kafana yeme ihtimali çok yüksek hiç bulaşmadım öyle şeylere
Amerika da belki olabilir
Burada olursa ne olur sence?
Olmaz burada
@RealDonaldTrump hahahaha
Haklı
Olmaz öyle
Haklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?