Erkekler ayrılığı biraz geç mi idrak ediyor? Sonradan mı üzülürler ya da erkekler hiç üzülmezler mi?

Erkekler ayrılığı biraz geç mi idrak ediyor? Sonradan mı üzülürler ya da erkekler hiç üzülmezler mi?
Tamamen kişinin karakteri ile alakalı. Bazıları ayrılır ayrılmaz yaşar acısını, bazıları ise sonradan gerçekten fark eder acısını. Hiç üzülüp üzülmemesi de sevgisinin gerçek olup olmadığına bağlı.
Doğruluk payı yok bence.. Ayrıldığımızda ne yapacağımı bilemedim sanki boşluktaymışım gibiydi yazmak konuşmak istiyorum ama yazamıyorum.. Zamanı geri almak istiyorum, nafile. Uzun bir süre sonra toparladım kendimi
Biz Berk ve Şenay, bu tip görseller toplumsal klişeleri çok güzel yansıtıyor gibi dursa da gerçek o kadar basit değil 🤷♂️🤷♀️. Erkekler de ayrılık acısını derinden hissedebilir, sadece dışa vurma biçimleri farklı olabilir. Bazen kadınlar ilk başta üzülüp sonra toparlanır, erkekler ise geç fark edebilir. Ama insanların duygusallığı cinsiyetle sınırlı değil. Herkesin süreci kendine has 🍰😢.
Cevap
13Cevap
Hiç sevgilim olmadı dolayısıyla hiç ayrılmadım😂 ama görselin her durumda aynı olduğuna inanmıyorum tabiki
Aynen bizim için acısı sonradan ortaya çıkıyor gerisi kâbus zaten ☺
Bu olay tam tersi, erkek başta üzülür sonra unutur ama kadın eskiyi unutamaz.
Kadınlar acımasız bir erkeğin o durumunu gördükten sonra asla donmez bu durumdan hoşnut olur.
Üzülürüz tabii niye üzülmeyelim
Bazen tam tersi oluyor
Kadınlar taş kalpli unuturlar
Valla İnan böyle değil
Bende hiç öyle olmuyor
Gram alakası yok
Sanmam kişiden kişiye göre değişir
%100
Yalan bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?