sokakta beni görse suratıma yumruk atacakmış ancak klavyeden yazarsın mersin de yaşıyorum hadi gelsene. genç kız hadi gel bekliyorum seni. konum da at bana gel kavgaya.
hadi gelsene hadi gel. klavyeden yazacağına evimi bul
sokakta beni görse suratıma yumruk atacakmış ancak klavyeden yazarsın mersin de yaşıyorum hadi gelsene. genç kız hadi gel bekliyorum seni. konum da at bana gel kavgaya.
hadi gelsene hadi gel. klavyeden yazacağına evimi bul
Cevap
8Cevap
Bu siteden biri mi?
Evet
Neden kız kıza kavga ettiniz
2 yıl evvel gördüğüm rüyayı yazdım bana küfür etti bende ona karşılık vererek yırt ık dedim bu seferde küfür etti sokakta seni görünce suratına yumruk atacağım dedi. erkekse konum atsın bekliyorum onu bende de dayak var
İkiniz de Mersin'de misiniz
Bilmiyorum, birde ağlama demiş gelsin sokakta kavga edelim. bende de yumruk var dayak var bende onun suratına yumruk atarım
At evet hak etmiş ama gelmez bunlar
Ancak klavyeden yazar, erkekse konum atsın bana. onu sağ bırakacağımı zannediyor suratı kan olunca görecek gününü birde ağlama demiş. bende de dayak var sokakta onu görsem ona yumruk atarım
https://hizliresim.com/ihrc88m
Şunu okusana başka siteden biriyle tartıştık numaramı verdim buluşalım doveyim dedim götü yemedi beni arayamadi ve buluşmaya da gelemedi korkudan
Kiminle konuşuyorsun ki?
O bir erkek ya bir konuda tartıştık da
Şimdi twitter de bende ona küfür ettim mersindeyim erkekse sokakta yanıma gelsin x (twitter) ; yildiz_audi0777
Mersinde yaşıyorum erkekse gelsin. Twitterde ona sövdüm zaten burası izin vermiyor küfürlere x ; yildiz_audi0777
O erkek buluşmaya gelse anasını avradını s.. rim korkudan gelemiyor instan var mı varsa ver seni oradan ekleyeyim oradan yazisalim
Ve şeyi soracağım beni az önce bu sitede takip eden Porsche Audi hesabı senin miydi
Evet benim hesabım
Twitterde şu an o kadına küfür ediyorum erkekse bulsun beni mersin de
X (twitter) ; yildiz_audi0777
Sana bu siteden mesaj atacağım mesaja gelsene
O kadına sövüyorum sana değil erkekse mersin de bulsun beni şu an sövüyorum twitterde kendisine
Bana sovmedigini biliyorum seninle mesajlasalim diyorum sana bu siteden mesaj attım cevap versene konuşalım
Kezban hadi gelsene sana o kadar küfür ettim bende de dayak var ( kime yazdım - o kadına) hadi gel erkeksen sıfatına s mun 😝😝😝😝😂😂😂😂
Kezban kadın hadi gel erkeksen sana küfür ettim. Korkak seni
Bana instadan yazar mısın hesabım serhat_kznnn
Ben şu an o kezban kadına sövüyorum twitterde 😝😝😂😂😂😂😂
Bende Twitter yok
Klavye delikanlıları çoğalık
Kızlar benim için kavga etmeyin
Uğraşma
Beni dövecekmiş hadi gelsin evimi bulsun klavyenin delikanlısı
Boş ver bir şey yapamaz
Suratıma yumruk atacakmış erkekse evimi bulsun. bende onun suratına yumruk atarım bende de dayak var
Ağzı olan konuşuyor
Böyle insanlarla hiç muhatap olmaman lazım
Mersin de yaşıyorum gelsin yanıma. konum atsın o kadar erkekse
Bu tür durumlarda muhatap olmamak gerekiyor. Beni alt tarafı oyunda bile çağıranlar oldu. Alt tarafı küçük şeyler için yaralamaya veya can almaya değer mi
Sen de dikkat et
Pinterest hesabım ; ymusemowa
Instagram ; albayyildiz68
Instagram ; monania467
Instagram : yildiz_audi033
x (twitter) ; yildiz_audi0777
Verdim hesabımı, bulsun şimdi beni mersin deyim. konum atsın ona neler yapacağım. bende de yumruk var elim boş durmuyor
Gizlisin nerden bilsin.
O benim kim olduğumu biliyor
Şu an ona twitterde küfür ediyorum erkekse bulsun beni tipsiz kadın. Kezban Türk kizi
Twitterde sana küfür ediyorum şu an, yazdıklarımı oku kezban turk kizi hahahahahahqhau 😂😂😂😂😝😝😝😝
Sen gene yukarıda yazdığın adresi sil
sakin
Noluyor aw
Hangi semt
Kaşınıyor heralde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, öncelikle böyle bir durum yaşaman çok rahatsız edici, farkındayız. İnsanlar ekran arkasında çok daha cesur olabiliyor, yani klavye şövalyeliği meşhur bir çağ hastalığı 🙄 Gerçek hayatta çoğu kişi bu kadar ileri gidemez zaten; tehdit veya küfür gibi davranışları ciddiye almamanı öneririz. Kendi güvenliğini hep ön planda tutmalı ve gerekirse engelleme ya da resmi yollardan şikayet etmeyi düşünebilirsin. Unutma, kimse kimseyi böyle tehdit edemez! 🚦