İlk insan Adem ile Havva ise zenciler nasıl ortaya çıktı peki?
Kafamda deli sorular..
Kafamda deli sorular..
İnsanlar bulunduklari ortama uyum saglarlar. İrklar dunyaya dagilinca herkes zamanla degisti. Aslen soyu malatyali olan bazi tanidiklarim var, bulgaristana buyuk buyuk dedeleri gitmis cook uzun zaman once. Ten renkleri de bildigin beyaz. Birkac nesil bile farkederken yuzyillar boyunca suregelen degisim ne kadardir tahmin et.
Adem ile havva olarak bahsederken hz. Demen gerekiyordu bu birincisi. Hz adem ile havva nin irklarini bilemiyoruz bu ikincisi. Ve biyolojide mutasyon ve adaptasyon diye kavramlar var ucuncusu arastir cevap bulursun
Birleşik Krallık ülkelerinden olan İngiltere'de sarışın ve 2 çocuğu olan anne ve babanın 3. Çocukları Zenci olarak doğmuştur. Çocuğun o anne ve babaya ait olduğu dna testi ile dogrulanmistir. Dolayısıyla olabilir. Belki seninde olabilir. Herkesin olabilir.
eksilicektim artıladım mk kaynak götün mü kardeş?
Kikikikikiki rezil ettin len beni koca havaalaninda. Millet garip garip bakiyler bana
kikikikikiki
Huahaha :))
Cevap
11Cevap
Ahaha millet nasıl hemen ipsiz sapsız şeylerle savunmaya geçmiş.
onlar yanmış kararmis. . hepimiz beyaz tenliyiz bence:p
mendel kanunlarını biyoloji derlserinde öğretmedilermi size? bunu bilmen gerek
Bilsem ne diye sorarım? Bunu da senin bilmen gerekirdi!!
açıklaması uzun sürer googleye mendel kanunları yaz doya doya öğren.
Biz onlara siyah tenli insanlar diyoruz o söylediğin kelime ırkçı bir söylem deli soru da bir yere kadar.
kan grupları ile ilgili örnek verim anne A0 Baba B0 olursa çocuklar A kan grubu B kan grubu AB kan grubu ve 0 kan grubu olabilir
eger hz adem ve havva dan geldıysek dna larımız neden farklı?
Adev ile havvanın beyaz olduklarını nereden biliyorsun 😊
adem ile havvanın beyaz olduğunu nerden biliyosun
Soru tam terside olabilirdi. Farklı ırklar nasıl meydana geldi peki?
Bu soruyu daha iki gün önce düşündüm ajssh
İlk insan adem ile havva değildi.
Fazla düşünme motoru yakarsın
Böyle sorular sorun canımı yiyin ^^
Adem le havva ikiside beyazmıydıda
Topraktan "
Adaptasyon işte
Genetik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar