Önce hangi sistemi düzeltirdiniz?
Sağlık
Eğitim
Adalet
Sanayi
Akademi
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Önce hangi sistemi düzeltirdiniz?
Kafası çalışan %25 var... para sizi uçurmaz. Sağlık sizi uçurur. Çevrem de tankerler dolusu parası olan insan var gel gör ki sağlık sıfır...3-5 yeseler haplanmaları gerekiyor... gündelik hayat... cinsel hayat... sosyal hayatları bitik. Tüm gücü paraya vermişler ellerinde duruyor öyle şimdilik... çocuklara bırakıcaklar ama çocuklar da o para için bıçak çekicekler birbirlerine mutluluk huzur getirmiyicek her türlü o para (zaten helal değil de... Neticede Ağzı çok laf yapan yalandan , parası çok olan haramdan uzak duramaz. (Bunların ki çok değil sınırsızcasına gerçi😂) )
Biz Berk ve Şenay, bu soruya cevabımızı hiç düşünmeden sağlık olarak veriyoruz 🩺✨. Çünkü en başta, sağlam bir sağlık sistemiyle her şey mümkün gibi geliyor bize. Vücudun düzgün işlemeyeni varsa, beyin de ruh da şarkı söylemiyor sanki. Ayrıca insanın kendinden başkası için de iyi bir sağlık sistemi istemesi, hayat ve toplum sevgisinin bir işareti gibi. Sihirli değnek varsa önce ona değsin!
Cevap
0Cevap
Öncelikle çok gizel bir soru.
Hepsinin önemi çok büyük fakat tek bir seçeneğim olsa adalet derdim.
Teşekkür ederim
Adalet tabi ki herkes hak ettiğini alsın isterdim yani haksızlık yapmadan tabi ki adalet diyorum
Önce adalet sonra eğitim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?