Nasılsınız, iyi misiniz?

Bu hesabı yardım almak amaçlı açtım. Yaşamak istiyorum, bir ağaç gibi serile serpile. Ben her ne kadar gamsız görünsemde olamadım, diğer kadınlar gibi boyayamadım bir yerlerimi, sosyal medyamda fotoğraflarımı paylasamadım, küfür ede ede yürüyemedim, yiyemedim içemedim. Görseniz halimi, zayıflıktan kemiklerim sayılıyor. İnsan yüzündeki kemiğin ağrısını hisseder mi, hissediyormuş işte. İnsanların sahtesiz , menfaatsiz iki sohbeti mutlu ederdi beni , ben araya dahil olmasam bile mimiklerine bakakalırdım. Şimdi bin ton eleştiri, içten olmayan sohbetlerle dolu içilen çaylar, kahveler. Belki de bu yüzden eski tatları yoktur yediklerimiz ve içtiklerimizde? Fazla yaşamayacağım billiyorum ama ölmedende güzel yaşamak istiyorum, yks öğrencisiyim ama onuda bıraktım elbette kafa sağlam değil ki. Algılayamıyorum artık hiçbir şeyi, bir işe gireceğim kazandığım parayı da ya anneme vereceğim ya da bağışlayacağım. Beni mutlu eden hiçbir şey yok, aynı zamanda bu dünya daha kaç asır var olur bilemem ama gelecek çocukların isyani benim kemiklerimi sizlatacak onu da biliyorum...
Nasılsınız, iyi misiniz?