İnsanların ve canlıların acı çekmesine/ölmesine karşı hiçbir şey hissetmiyorum hatta bazen istemsizce hoşuma gidiyor ne yapabilrm?

Bilemiyorum, gözümün önünde birisi ölse de yine pek bir şey hissetmem büyük ihtimal. Bana babalık yapan dayım (anne-babam ayrıydı) öldüğü zaman hiçbir şey hissetmedim hatta kendimi ağlamak için bile zorladım. Ondan sonrasında onu unuttum. Ne zaman öldü, kaç yaşındaydı inanın hiç bilmiyorum. Mezarına bile gitmedim. Arkadaşlarımdan birisi başka bir arkadaşımın bıçaklanarak öldüğünü anlatırken de hiçbir şey hissetmedim. Yine de idare etmeye çalıştım durumu. Normalde birisi için böyle ölümler şok edici olurdu. Hadi bunları geçtim acı çeken canlılar da hoşuma gidiyor. Mesela küçük kardeşimin ağlaması hoşuma gitmişti defalarca. Hayvanların zarar görmesi de komik gelmişti. Daha öncesinde de yere düşen bir adamı izlemiştim bir süre. Bilemiyorum biraz önce bir çocuğun parmakları kapıya sıkıştı bağırdı ama hiçbir şey hissetmedim sadece baktım ve sonra uzaklaştım. Bana yorumlarda ne diyeceğinizi az çok tahmin edebiliyorum çünkü bunları defalarca duydum. Ama yine de tavsiyeniz almak istiyorum. Küfür etmediğiniz sürece sorun yok, sonuçta önemli olan sağlıklı bir iletişim olması.

İnsanların ve canlıların acı çekmesine/ölmesine karşı hiçbir şey hissetmiyorum hatta bazen istemsizce hoşuma gidiyor ne yapabilrm?