sevgi istiyorum dokunmadan sevgi olur mu var mı öyle sevebilen?
Cevabın nedir?
Diğer konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bak dostum senle kendi hislerimden cıkarımlarımı paylasayım yani bir ara olan hislerimden. Öncelikle ask aptallastırır derler ya hakkaten aptallasiyosun. Sevdigin kisinin yaninda surekli yuzunde boyle masumca gulumsemeler ama istemsizce olduğu icin kendini aptal gibi hissediyosun. Onun yanında sacmaliyosun ve asıl olmak istedigin gibi olamiyosun deyim yerindeyse afallayip duruyosun. Sonra ondan ayri kaldığın anlardada istemeden surekli onu dusunup duruyosun ve o an ne yapiyosan aşık oldugun kisiyide isin icine katarak hayaller kuruyosun. Bazen oyle anlar oluyoki onu düşündüğün zaman hakikaten nefesin daralıyo ve biran once kendini onun yanına atmak istiyosun. O sana ne yaparsa yapsın kizamiyosun ve hatta hosuna bile gidiyo. Sadece o olsun karsi tarafin geriye kalan hemcinsleri yok olsa umrunda bile olmaz. Kısacası dünyan ondan ibaret oluyo ve baska hicbisey seni onun sana seslenişi ya da bir gulumsemesi kadar mutlu edemiyo. Bu duyguları hissedebildikten sonra zaten gerisi senin için pek bir önem arzetmiyo
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu yaptım fakat başarılı bir sonuç alamadım. Olmadı yani insanları kıran , aldatan , aşağılayan her türlü şeyi yapan sevgiliye meyilli insanlar çünkü o tür insanlar terkedilmez. Aksine daha çok sevilir.
Bak yine yalnızım :) O yüzden artık yanlızlık daha mantıklı geliyor bana01 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki gerçekten sevgiyi isteyen de vardır
+1 yılBen de ayni şekilde öyle bir insani ciddi anlamda sevebiliyorum ama nesilleri tükenmek üzere
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
40Cevap
+1 yılVar oluyor çünkü teni seven insan değiliz. Mesefalere rağmen seviyor insan hiç dokunmadan histen köprüler kurarak. Dokunarak seven insanın sevgisinden şüphe duyarım..
11 Yorumla
Soran+1 yılöyle sevebiliyorsan tebrikler
+1 yılSenin baktığına herkes bakar; ama senin onda görebildiğini herkes göremez.
Herkes aşık olabilir; ama hiçkimse senin gibi sevemez.
Tek fark sensin..
"Seni özel KILAN; sevdiğin değil, SEVGiN"10 YorumlaDiğer konusunda 554 cevap paylaştı. Kesinlikle Olabilir Aslında En İlginç Olanı Ve En Güzeli Sevgi Daha Çok Artar Diye Düşünüyorum Tutkunun Boyutu Büyür..
Bir O Kadar Yakın Bir O Kadar Uzak Oluşu Aşk'ı Alevler Sanırım Kesinlikle..
Olabilir...(ve Kimse Sıkılmaz Birbirinden) (;
Gerçek Sevgi Olur orda...02 Yorumla
Soran+1 yılEvet de nerde öyle insan zor işte
- Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yıldokununca sogudugum ıcın bu tur yaklasmalardan nefret edıyorum.. dokunarak sevmeyı sevmıyorum..
013 Yorumla
Soran+1 yılneden soguyosnz ki
- +1 yıl
zırveye bır kere tırmanan ınsanın duydugu hazdan sonra ıkıncı kez o zırveye cıkmak ıstememesı gıbı bırsey bu..
Soran+1 yılilginç
- +1 yıl
dokunmak kalbe zarar verıyor..
sevgı besledıgım kalbe zına gırınce cacık oluyor..
Soran+1 yılevlenince nasıl olacaksın
- +1 yıl
evlenınce hersey serbes.. evlılıkle helal oluyor bılıyorsun..
zaten flort etmek bıle sakıncalı oldugu halde bu gunahı ıslıyoruz.. barı gunahımıza zına katmayalım..
Soran+1 yılanladım demek istedgni haklısın
- +1 yıl
anlamaya anladında sankı bende senın sorunu yanlıs anladım sankı dokunulmasını ıstıyosun ıstemıyor musun cozemedım orasını..
Soran+1 yılsoruda oldugu gibi ben sevgiyi istyorum dokunulmadan ama yorumda sogurum falan deyince sizin yorumlara göre yorum yaptım anlamadım ilk başta sizin deddklernzi ondan
- +1 yıl
bu benım kendımde tespıt ettıgım bır tutum.. dıger erkek arkadaslarım nasıl bır tavır sergılıyor bılmıyorum..
Soran+1 yılen dogrusu bence
- +1 yıl
bu dogruluk artık bu devırde olumlu karsılanmıyor..
Soran+1 yılinsanlara göre yaşıyck degilsnz herkes gibi aynı olmak zorunda da degilsnz ben insanlar ne derse desin degişmem vazgeçmem sevgiyi istemekten deger vermektn
+1 yılSevmek zaten eylemdir, fiildir. Hayal değildir. Başını okşarsın sevmek olur, öpersin sevmek olur, yemeği yersin beğenir seversin, sıcak havayı hisseder seversin, bir bebek görürsün öper seversin, yani bir kızıda şahsen seveceksem onu hissederek severim, dokunarak, öperek... Net. saygılar..
08 Yorumla
Soran+1 yılbir kızı tanırsan karakteri falan hoşuna gider yüregini öpebilrsn sevmek odur asıl
Soran+1 yılplatonik sevenler nasıl oluyor o zaman dediklerine göre :)
- +1 yıl
yüreğine yakın biyerini öpmüşlüğüm var ama yürek daha rastlamadım yani pardon yabancıyım o konuya :D
- +1 yıl
platonik aşk o, aşkla sevgiyi ayırın birbirinden. Sevgi göstermek ve sevmek eylemdir ama aşk histir.. Ve platonik aşk kişinin kendini küçük düşürmesinin zirvesidir :D
Soran+1 yılsevecek yüregin olmayınca tabi bu kadar basit olursun yüzeysel
- +1 yıl
tamam tatlım :*
Soran+1 yıltatlın degilm
- +1 yıl
pki. s. s
+1 yıl6 aydır görmüyorum nasipse 4 gun sonra yaına gitcem. uzaktaykende sevilebilyo denedim valla oluyo
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVar hiç şüphen olmasın var, dokunmadan seversen asıl sevdiğini belli edersin.. acısını evlendikten sonra çıkarmak kaidesi ile..
10 Yorumla
+1 yılDokunmadan sevgi olmaz ki o zaman onun adı sevgi olmaz. Dokunmadan sevgi ancak skypeden olur ve facedan olur.
02 Yorumla- +1 yıl
Evet öyle.
Tabiki de olur sevgi demek birinin yanında olması demek değildir yanında olduğunu hissettirmesidir.
02 Yorumla
Soran+1 yılöyle düşünen kaldı mı
+1 yılDokunmadan sev, bakmadan hisset, duymadan konuş. Bu ne böyle? İnsan yaradılışı ve doğası gereği dokunmak ister, hissetmek ister, tüm duyularını onda sanki ilk defa yaşıyormuş gibi yaşamak ister.
00 Yorumla
+1 yılŞimdi biton kişi gelip evet var dicek.
"Nasıl olsa bir yolunu bulup aklını çelerim bigün " düşüncesiyle.
Öyle bişey yok uyu hadi ya da kalk çay demle07 Yorumla
Soran+1 yılAma neden siyahatlıprens tek bir kişi olmalı benim gibi sevgiyi isteyen şu dünyada :(
- +1 yıl
Sevgiyi isteyen bir çok kişi var. ama sevgiyle birlikte sevişmeyi de istiyorlar doğal olarak.
Soran+1 yılO çıkarları için kullanmak olur gerçek sevgi koşulsuz nedensz olur sadece yanında olmak yeter
- +1 yıl
Gercekten seven insanlar sevişmiyor o zaman. buradan bu sonucu mu çıkartmalıyız?
Soran+1 yılYa herleyin bir zamanı var insanlar en son aşamayı ilk başta yaşylr sevseler ayrılmazlar on tane sevgilileri olmaz kullanımlık sevgililer
- +1 yıl
Heh o zaman ilk önce insanların aklında oluşturduğun kötü görüntüyü temizlemen lazım. gençlerin evlenmeden birbirlerinin bekâretini almasına bende karşıyım. lakin bunu söyleyiş şeklin ve üslubun insanlara seni yanlış biri gibi gösteriyor. önce söyleyiş şeklini değiştirirsen emin ol ki istediğini bulursun.
Soran+1 yılNeden ki ne var soyleyiş tarzımda hem bunu burada sordum kimseye söylediğim yok
Bir bakış bir insana neler neler anlatır, bir bakış bir insanı sevdiğinden emin eder, gözüyle sevişenler daima yemin eder.
Seninkisi de o hesap.00 Yorumlaçoğu kişi acıtmadan olmaz diyecek ama onlara inat acıtmadan sevmek hala mümkün.
00 Yorumla
+1 yılBen örf adet yasak üçlemiyle bakıyorum dokunma olayına
00 Yorumla
+1 yılsevgi dediğin dokunmadan olandır dokunduktan sonra tutkuya dönüşür.
07 Yorumla
Soran+1 yılama nerde öyle sevebilecek insan :(
- +1 yıl
bu sayfada olmadığı kesin ama sesi titreyerek seni seviyorum diyen biri olduysa ya da varsa o kişi sana dokunmaya bile kıyamaz ama onada bakmazsınız genelde piç diye tabir ettiğimiz erkek modelleriyle şansınızı denediğiniz için zor yani
Soran+1 yılsanalda olmayabilir tabi ama yok işte kimse sevmiyor :(
- +1 yıl
isteyerek olacak bir dururum söz konusu değil planlayamazsın erkekleri etkilemek ayrı bişeydir ama bunu genel olarak cinsel anlamda tahrik etmek baştan çıkarmak anlamında düşünüyoruz ama gerçekten seven bir erkek için bir tebessüm yeterlidir üzerinizdeki kıyafetin çok önemi yoktur.
Soran+1 yılama işte öyle sevgiye deger veren erkekler çok nadir o da olmuyor
- +1 yıl
ona da kısmet nasip diyelim ozaman kısmetten ötede köy yok derler eskiler yani
Soran+1 yıl:((
+1 yılVar elbet illa var ya ama birbirimizi bulamiyoruz iste
01 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef
Onlara Sevişmeden de sevebilecegimizi anlat
incir reçeli.01 Yorumla
Soran+1 yılancak filmlerde olur
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenin gibi düşünen bir sürü insan var sen bakındığın çevreyi değiştir ya da reddettiğin insanlara bir kez daha şans ver
00 Yorumla
+1 yılkalmı senin gibisi ya helal olsun sana gerçekten
168 Yorumla
Soran+1 yılsagol keşke benim gibi düşünen bir adam olsa :( sevgiye hakkedilen deger verilmiyor kimse sevgiyi umursamıyor
- +1 yıl
yaa bravo dedim sana senin gibi düşünen birine denk gelip hoşlansan bırakmazdım (yanlış anlama sakın) yani dünyada tek değilsin merak etme sadece sabret inşallah karşına çıkar...
Soran+1 yılteşekkürler inşallah ama zor işte
- +1 yıl
bende aynı düşüncedeyim hemde senden daha karamsarımdır inan bana özellikle bu devirde çok zor gerekirse yalnız devam ederim hayatta
Soran+1 yılaynen zaten ya yalnızlık ya öyle sevgi en kötüsü ya ömrümün sonuna kadar hiç olmazsa :(
- +1 yıl
olursa erkek olarakta orasını burasını elletiren kızla benim işim olmaz.. arkadaşlara anlatıyorum gaaripsiyorlar da erkğinde bir namusu var... sonra kızdan nasıl istersin temiz olmsını demi
Soran+1 yılöyle iki tarafta gerçekten sevebilmeyi başarsa aslında hhiç zor degil ama insanlar fark edemiyor herhalde dünyada en önemli olan SEVGİnin oldugunu her şeye karşı yani sadece sevgili degil işini sevmek dogayı sevmek vs.
- +1 yıl
iilla ki güzel dedin bilinç ve özbenlikle sevmek hersey aslında da yapabilen neredeyse kalmadı
Soran+1 yılöyle inşallah hakkeden öyle olanların degerini bileceklern karşısına çıkar sevgi
- +1 yıl
pek snmıyorum ama inşallah... mantık evliliği olacak en sonunda olayımız
Soran+1 yılaz bir umudun olsun olur belki mantık evliliği mi yalnızlık daha iyi
- +1 yıl
ya ne biliyim yaaa ikiside birbirinden beter zaten evlenmeyeceğimi kesin bilsem yanlız yaşamak diye bir derdim kalmazda... öyle bir garanti verilmez hayatta ama sevgide yalan ya o da var
Soran+1 yılsevgiye yalan deme insanlar yalan hale getiryorlar belki olur senin gibi düşünen senin şansın daha yüksek
- +1 yıl
hahah ben, m mi deme öyle lütfen bendece tam tersi benim için... insanın kendini kandırmaktan başka bir sey değil sevgiye inanmak bna göre
Soran+1 yılama neden sevgiye inanmazsan deger vermezsen nasıl olabilir olsa da degeri olmaz senin için
- +1 yıl
ya ben çok değer ver, r, m ama aynı değer göremem yani bu zmaan kadar öyle oldu zaten 1 kere sevdiğim biriyle çıktım onunla öğredim sevginin ne boktan bir sey olduğuunu ama senin gibi düşünen biriyle karşılaşırsam beğenirsem o zman farklı olur dediğim gibi o da kader
Soran+1 yılniye deger göremeyesin ki herkes aynı degil ama sen sevgiyi istemysn deger vermysn sevgiye sevgide olmaz öyle insanlar bulur seni
- +1 yıl
vallaha ne bulma çabasındayım ne bulunma inan bak kader diyorum denk gelirsek özel bir çaba sarfetmyorum kendime de yakıştıramıyorum kız peşinde koşmayı zaten
Soran+1 yılne denk gelirse fark etmez yani
- +1 yıl
o kadarda değil ya... seveceğim insan denk gelirse manasında dedim fark etmez olur mu yani bna göre güzel olacak edepli namuslu olcak... ama arayış içinde değilim hee istemiyormuyum istiyorum ama omayınca olmuyor zorlamamak lazım seyirine bırakmalı bazen
Soran+1 yılöyle zaten aramakla bulunmaz o seni bulur ya da sen onu
- +1 yıl
beni kimse bulmaz...:))))
Soran+1 yılbulur bulur :)
- +1 yıl
bulmaz bulmaz iddalaşmayalım gece gece..:)))))
Soran+1 yılbulacak inat etme :)
- +1 yıl
ALLAH ALLAH bulmayacak yaaa... ben bekar ölecemmmm demedi deme...:)))) neden eminsin bu kadarr
Soran+1 yılya burada karamsar olan benim rolümü çalmayın inatlaşmayın bulur :) cam kürem yanılmaz :D
- +1 yıl
dedim ya senden daha karamsarım diyee..:))))) senin küren bulanıklaşmış frekansı bozuk... bana bir neden söyeeleee...
Soran+1 yılyok benden daha karamsar olamazsın :) bozuk degil öyle bulacak bir gün :)
- +1 yıl
oohoo yine bir idda gel vazgeç bak bu idda sevdasında zararlı çıkarsın diyorum sanaaa aman diyimmm..:))) sen makinanı bir sanayiye götür veya neerede bakımını yapıyorlarsa..:)))
Soran+1 yılya bak göreceksin oldugunda hatırlarsın karamsar bir kız söylemişti inanmamiştm dersin :)
- +1 yıl
o zman ben bunamış olurum senide hatırlamam..:))) sen bulursan beni hatırla ama
Soran+1 yılkısa zamanda olacak bunamazsın :) ama ben hatırlayamam çünkü olmaz zaten ben lanetliyim sevmez kimse beni
- +1 yıl
allah allah duyan derki beni tanıyorsunda bride bana aşık bir senin haberin varr hee...:))) kısa zamnda falan..:))) sni neden kimse sevmez
Soran+1 yılcam küre dedim o biliyor her şeyi :) öyle bilmem gerçektn sevmek zor geliyor herhalde insanlara
- +1 yıl
ne küreymiş be arkdasşş olur olur biraz da güzelsen erkekler pervane olur rahat oll
Soran+1 yılben güzellliğim için yanımda olacak beyinsizler istemiyorum öyle olsa tabi olurdu benim istedgm farklı sevgi içtenlik dürüstlük ama bunlara önem veren yok dış görünüş sadece önemli birçok insan için
- +1 yıl
eeee hayat bu hali aldı malesef kızlar için ortam para araba erkekler için de... yanii ne kadar normalleşmiş anormallikler değilmi... cam kürene sor yanii:)))
Soran+1 yılcam kürem napsın keşke farklı bir dönemde yaşasaydım bütün saçmalıklara önem veriliyor en önemli olması gereken sevgiye deger verilmiyor :(
- +1 yıl
bak dedim o küre işe yaramıyor diye..:)) ben müsadeni isteyeyim yarın yazarsan devam ederiz kürenin muhabbetine tamam mı...:)))
Soran+1 yılkürem başkaları için işe yarıyor ama benimkisi çözülemeyen sorun oda birşey yapamıyor eski zamanda kaldın diyor :) tşkler iyi geceler
- +1 yıl
o küren deb bnde alacağım bir tane..:) sana daa
Soran+1 yılalamazsın cadılara özel :)
- +1 yıl
allah allah gece gece bide cadımız oldu..:))) ya bana bir büyüde kısmetim açılsın o zman olur mu
Soran+1 yılkısmetin açık dedik ya sen inanmayı dene azıcık :)
- +1 yıl
iyiii bakalım açıkmışş böyle şarlatan cadı da hiç görmedim..:))))
Soran+1 yılşarlatan mı :( sagol hem söylüyorz teşekkür diycegine saygısız :P
- +1 yıl
özür dilerimmmm..:)))) çok palavra geldi de..:))) neyse ben yatayım 21 saatir ayaktayım cadıcımmm benim büyüledin beniiii..:))
Soran+1 yılpalavraymış gerçekleşince görürsün hıh
- +1 yıl
adın neydi senin cadıcım aklımda kalsın
Soran+1 yılkalamaz zor bir isim :)
- +1 yıl
hafızam iydir ama sen bilirsin cadılarla uğraşılmaz...:)
Soran+1 yılaynen cadılarla ugraşılmaz kaç kurtul :)
- +1 yıl
iyi baklım tanışamasakta memnun oldumm:)
Soran+1 yılbende :)
- +1 yıl
Senim yüzünden bütün geçen gece küre gördüm ya helal sana..;))
Soran+1 yılİyi etkili olmuş :D
- +1 yıl
yaaa ne demessinnn:)
Soran+1 yılO zaman cam küre demiyorum artık :D
- +1 yıl
ne dicen adı neee olacak benim adımı verrr..:)))
Soran+1 yılCadının kristal topu :D
- +1 yıl
cadıııı inat cadıııı..:)))) CADINI KRİSTAL TOPU YAKINDA TÜM REONLARDA..:))))
Soran+1 yılHayır satılık değil :D
- +1 yıl
banada mı ya harbi cadılık yaptın şimdi tanıdık torpili de mi yok::)))
Soran+1 yılYok kullanamazsın :D
- +1 yıl
aman al senin olsun ellemeyiz...:)))
Soran+1 yılİyi :) iyi geceler
- +1 yıl
sana da:)
Yok bence sıkıntılı bir durum ben baruta ateşle yaklaşayım patlamasın diyorsun.
00 YorumlaDiğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Seven insan dokunmaya korkar ✌
22 Yorumla- +1 yıl
yukarıya bir bak aynı şeyleri yazmışız :)
+1 yılKoşulları Belirtilmiş Sevgi. - Sözleşmeli Personel.
Evet Ben de bir Fark Bulamadım. Hayırlı İşler.04 Yorumla
Soran+1 yılne koşullu ya gerçek sevgi istemek koşullu mu oluyor
- +1 yıl
Gerçek Sevginin Bir Tanımımı Var? Konu Dokunup Dokunmama Hususu Değil. Direk Şartla Birşeye Başlıyor Olmanız.
Soran+1 yılSevgi çıkarlar için kullanmak değildir değer vermektir benim dokunmaktan kast ettiğim gerçekten seven elini tutar ama sevmeyen kullanmak için seviyomş gibi yapar
- +1 yıl
Benim Derdim temas Değil. Hani Her Sabah Mesaj Atıcaksın Diye Şart Koşsanızda Bunu Derdim. Sözleşmeli Şartlı Olmaz İçinizden Geldiği Gibi Olmalı ;)
Masal okuyun lütfen .
04 Yorumla
Soran+1 yılmasalım bir gün gerçek olacak SEVGİ gerçek anlamıyla yaşanacak şimdiki sevgiler gibi degil
Soran+1 yılçıkarsız sevmeyi istemek dürüst içten olmayı istemek masalsa masal olsun sizin gerçek dedignz kullanımlık sevgiler benden uzak dursun ben masalımı yaşarım
Var olur ama buna değecek biri yok
04 Yorumla
Soran+1 yılvardır
Soran+1 yılolmalı
- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılvar tabi , karamsar olma. bir sürü erkek var öyle.
05 Yorumla
Soran+1 yılgerçekçi olur musunz kullanma peşinde birçok erkek etrafı gözlemledgnzde hangisi sevmek istiyor ki sevgi gereksz onlar için oyuncak
- +1 yıl
sen o tarzlarıyla karşılaşmışsın hep. Bu yüzden böyle düşünüyosun.
Soran+1 yılyok ben hep yalnızım etrafı gözlemledgme genelde bunu görüyorum sevgiyi kullanıyorlar
- +1 yıl
açıkçası ben bir sürü temiz arkadaşa sahibim o konuda ve bu kadar karamsar değilim.
Soran+1 yılne mutlu size o zaman :(
varsa da türünün son örneği dir
05 Yorumla
Soran+1 yılherhalde öyle ki olmuyor
Soran+1 yılolsaydı kıymet bilirdim kewjar
Diğer konusunda 512 cevap paylaştı. Hiç yoktan söyliyim, bilocan yoksa ben yokum
00 Yorumla
+1 yıl2 yıl biriyle öyle geçti
00 Yorumla- Diğer konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılVarmış öyle sevebilen beylerden birini seç bakalım
00 Yorumla Var aşk dokunmadan yaşamaktır göz göze
00 YorumlaDiğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Olur tabiki ama ilerisinde dokunmak gerekir
00 YorumlaEvet var ama sana yok
03 Yorumla
Soran+1 yılneden bana yok :(
Soran+1 yılbenim karşıma çıkan beni üzmemk için vazgeçti yoksa benim gibiydi ben lanetliyim sanki :(
+1 yılnıye sana ilk buluşmada dokunuyolar mı bayan?
02 Yorumla
Soran+1 yılben farklı birşey sordum
- +1 yıl
tamam
+1 yılburdan oraya kabul edersen ben seveyım senı
00 YorumlaDiğer konusunda 3,8b cevap paylaştı. cok zor seyler istiyosun sen
02 Yorumla
Soran+1 yılöyle farkındayım ama aslında kolay insanlar zorlaştırıyor
Diğer konusunda 453 cevap paylaştı. 4 yıl yüzünü görmeden sevdim dokunmayı geçtim :(
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAşık olursam olur tabi neden olmasın.
00 YorumlaDiğer konusunda 830 cevap paylaştı. Adresini söyle sana sevgi gondereyim.
00 YorumlaBen öyle sevdim de ne oldu. :(
00 YorumlaOlsun ya olmalii :(
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen ya olmalı
Gizli Üye(30-35)+1 yılDokunmadan sevgi olmaz et ete degecek
10 YorumlaVar ;)) olmadi eldiven takarim napalim
00 Yorumla
+1 yılVardır tabi
01 Yorumla
Soran+1 yılçok zor
Kaç para vericen?
10 YorumlaDiğer konusunda 387 cevap paylaştı. Kavunu bile elleyerek alıyoruz :) olmaz herhalde
25 Yorumla
Soran+1 yılinsanı sevmek kavun almakla bir tutuyosanz diyecek bir şey yok dokunarak yüregini hissedemezseniz ama tabi amaç farklı
Soran+1 yılben neysem oyum insan severse bunlar önemli olmaz sevgi kalıcı olan eskiden insanlar sanki öyle mi yapıyodu sevgiye deger veriyolardı çıkarları için oyuncak aramıyolardı
Soran+1 yılsağol
olmaz
00 YorumlaVardır
03 Yorumla
Soran+1 yılkeşke olsa
Soran+1 yılbazen hiç umut kalmıyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılDokunmayan kastın?
00 Yorumlavar.
00 Yorumla
Devamını Gör(34)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği