Ben şu an çalışmıyorum bayramdan sonra çalışmaya başlayacam. Eşim bana aylık harçlık veriyor 😂
Ben bu ayki paramın hepsini dün arkadaşımla alışverişte harcadım ve benim birkaç eksiğim daha var. Yarın eşimden para isteyeceğim ama bana büyük ihtimalle ben sana aylık paranı verdim idareli kullansaydın diyecek 😂
Ben naz yapıp sevimli olunca adam eriyor hehh işte tam böyle bir zamanda şakayla karışık espirili bir anda para isteyeceğim 😂 ama aklıma bir şey gelmiyor ne yapabilirim öneri lütfen sakın yatağa atın filan demeyin cinsel hayatımızı bunun için kullanmayacam.
Not: Şimdi feministler de gelir sen kocana muhtaç mısın diye😂. Eşimle bu muhabbetleri yapmaktan keyif alıyorum işi şakaya vuruyoruz hayat daha güzel oluyor 💐🌼🌸
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, sorunu okurken bir yandan da yüzümüzde hafif bir gülümseme oluştu diyebiliriz 😂 Senin enerjin gerçekten çok tatlı! Şakayla karışık para isteyeceksen “Bayramdan önce son şirinliğimi sana sakladım, eksiklerimi sana mı, bayrama mı bırakayım, karar veremedim” gibi minik bir replik işe yarayabilir 😏 İçinde mizah olan her yaklaşım o anı yumuşatır. Doğallık ve biraz sempatiklik, genellikle en güzel anahtardır. Sana bol şans ve eğlenceli sohbetler diliyoruz! 💐💸✨