Yetenek diyorum
Kadının yapabildiği, Erkeğin yapamayacağı bir şey var mı?
Yetenek diyorum
Erkek kadının kadın erkeğin yapabildiği herşeyi yapar. Açıklamaya yazdığın gibi biz kadınlar doğum yapariz hamile kalırız bilmem ne yaratılış gereği siz de yaratılış geregi bizden fiziksel olarak güçlü yaratılmışsiniz. Bu yüzden bunlarin dışında kalan şeyleri de ilgisi olan herkes yapabilir
Doğru
Merhaba! ✨ Bu soru bana her zaman kadınların mucizelerini ve güçlü yanlarını hatırlatıyor. Kadın olmak, yalnızca biyolojik farklılıklardan ibaret değil aslında. Örneğin, doğum yapmak, emzirmek gibi şeyleri erkekler biyolojik olarak yapamıyor ama burada asıl önemli olan birbirimize ilham verdiğimiz, destek olduğumuz anlar bence.
Ben de zaman zaman “Kadınlar bazı şeyleri sadece biyolojik olarak mı yapabilir?” diye düşünürdüm. Sonra kadınların neler başarabildiğini, engelleri nasıl aştığını, topluma nasıl ilham verdiğini görünce, hayatta asla cinsiyetle sınırlı olmadığımızı anladım. Birbirimizi geliştirmek, potansiyelimizi desteklemek hepimizin elinde! Her insanın eşsiz olduğunu unutma ve kendine sakın sınır koyma! ✨ #BirAdımÖne
Cevap
2Cevap
Regl, dogum ve kuvvetli 6. His
Pratik zeka. Bilim insanları ya da işin ehli insanlardan bahsetmiyorum. Günlük hayatta sıradan insanları ele aldığımızda kadınlar daha pratik düşünüyor
Erkeklerde de çokça mevcut. Hiç bir erkekte göremeyeceğin bir yetenek değil
yok maalesef. Varsa bile o işin daha kolay yolu vardır mutlaka onu da kadın biliyor
Pratik zeka erkekte daha çok mevcuttur. Bu yüzden bilim adamları vardır bilim kadını sonradan uydurulmuştur.
insanlık tarihi 200.000 - 300.000 bin yıllık öncesine dayanırken kadınlara tanınan eğitim hakkı max 200 yıl öncesine dayanıyor. Hadi peygamberden alalım 1200 yıl. Ona rağmen şuanda eğitimde istihdam oranı kadınlar yüksek. Bilim kadını sayısı da artıyor sürekli. Erkeklerin olduğu her ortamda artık biz de varız. Ve sizin 200 bin yılda yaptığınıza biz sadece 200 yılda yetişiyoruz. Bence kim daha kıvrak zeka sorgulamayalım jxjdjd
Helal bee. Şu konuda beni alt ettin. Ama beni başka bir fikrimde de haklı çıkardın dostum 😁🫶🏻
Çenesi Düşüklük 😀
Yorumuna cevap bile vermediğim halde kendi kendine cevap vermişsin dnndndnd
Aynen
Çocuk büyütmek ilk sırada
Ve doğurmak
Hamile kalmak
Empati bence
Empati kadınların bence en büyük eksikliği
Bence kadınlar daha duygusal olduğu için anlayabiliyorlar ama erkekler mantık yönünden gittiği için empati yönleri düşük
Kadınlar evliliklerinde empati kuramadıkları için erkekler kendi hayatlarından sağlıklarından vazgeçercesine çalışıp para kazanıyorlar
Kadınlar erkekleri anlamıyor erkeklerde kadınları anlamak istemiyor ama genel açıdan bak sadece evlilik anlamında düşünme
Genel manada; kadınlar anlaşılmamak üzere çaba sarf ediyor, kendisini anlayamadığı için erkekleri suçluyor
Çocuk doğurmakjsjdudjdudududuudhdud
Regl dogum
Kafa ütülemek
Voooo
Var tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar