Kızlarla ilgili baya kafaya taktığım şeyler var bana yardımcı olabilecek varmu
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Gel abla ben burdayim
Ya ben güzel kızların yanına gidemiyorum çok korkuyorum
Abla simdi erkekmisin kizmi ona göre yorumlayacam
Ben erkeğim
Simdi bence abi senin biraz ozguveb eksikliğin var ve çok endiselendigini hissettim bence bir kız begendiysen olayı akisina birakmalisin eğer çok kasarsen sende kasilirsin zaten ve öylede kızlar sana bakmaz sen rahatta kal kendin ol bak bakayım nasıl kızlar geliyo sana hadi aslan abim yaparsın sen
İyide o kadar yakışıklı erkek varken neden beni beğensinki
Neden begenmesin abi
Kızın yanına yakışmıyorum bile
Abi küfür edivem simdi sen malmisin niye kendini bu konuma sokuyorsun elbetteki yakisiyowsunuzdur sevgi olduğu sürece yakışmayacak insan yoktur
Kanka şimdi şöyle bişey var, çağatay ulusoy gibi adam mı ister kız yoksa normal sıradan bi tip mi
Abi kisiligin adam gibi adamsa shrekteki essegi bile ister kiz
Ya knk bide maalesef bak benim yaşım 30, ve 30 yaşında sevgilisi olmayan kız pek kalmadı, hepsini kaptılar, zaten ortamımda kalmadı o yüDen hiç şansım yok
Abi bisey sorcam ben sana illa birisinin olması mı gerek hayatinda
Kanka ben de aşk yaşamak istiyorum, elimi gönlüme göre kızın tutmasınu istiyorum, etrafa bakıyorum herkes birini bulmuş bi ben bulamadım
Abi ya ben anlıyorum seni icten normalde Tassak gecicektim ama sana acidim benimde çevren etrafım öyle tabiki sevmek jstemek bir sevgilinin olmasını istemek çok güzel bir şey abi ama sen harekete gecmessen ve bu olayı hayatın yaparsan çok afedersin ama nah bulursun yani he birde annem hep şey der bireyin peşinden ne kadar koşarsan o kadar tekme yersin yani bence koşma peşinden akışına bırak ben inanıyorum gelecektir sana kurban geliyi dua ederim senin için abi
Kanka iyide ben kovalamazsam nasıl gelecek ki,
Hayi abi iste sen bunu hayatın yapmışsın artık o kadar istiyorsunki gelmiyor sana isteme hayatını yaşa illaki biri karsina cikacaktir benim bir tane arkadaşım 44 yaşında evlendi olur yani bence
Knk sana şunu diyim, ben 19 yaşında bir psikolojik rahatsızlığa yakalandım ve bu rahatsızlık yüzünden beynimi yönetemiyorum ve herşeyin en kötüsünü düşünüyorum bu yüzden sürekli kaygılıtım herşeyden korkuyorum, bana kız kalmaz diye çok korkuyorum
Abi o zman bu sadece psikolojik birsey bence bi psikoloğa git illaki bir çözümü vardır yoksa olacaktır bu iş inanman lazım ki senin zaten sorunun varmış yani olmaz diye kendini üzmeye gerek yok ben dua edicem sana
Kanka 10 dan fazla psikiyatra gittim, 20 tane psikoloğa gittim hatta 2 defa hastanede yattım ve bütün doktorlar benden ümidi kesti
Abi o zamn ne ben ne de kimse sana bisey yapmaz kendine iyi gelecek tek kişi sensin demektir
Kanka bi kızla tanıştım arkadaş aracılığıyla, adeta kıza taptım, kızı allah gibi gördüm ve onu ilahlaştırdım sonra kız terketti ben'i
Abi kızı ilahlastirirsan hz isa olsa bile seni terk eder sacmalama
Lütfen bir yandan isterken bir yandan kendini küçük duruma dusirme
Knk iyi ama kız çok güzeldi napayım, bi insan bu kadar güzel olamazmı,
Kanka mesela çok güzel kız benle sevgili olsa ben onu hayatta toplu taşımaya bindirmem, onu asla ilgisiz bırakmam ve onu asla sıradan mekana götürmem, hep onu boğazda yemeğe götğrğrğm
Abi sen mükemmel bir insansın seni cok destekledim Şu an
Lütfen allah rızası için dalga geçme nolur yalvarırım 😞
Abi ya bence sen böyle iyi olmaya devam et senin karsinia cikicak birileri tarot baktirayiimi sana
ABI SACMALMA ERZURUM RUH VE SINIR HASTALIMLARIMISIN NIYE DALGA GECETIM
Nasıl yani knk, nasıl baktırıcan
Seni cok destekliyorum abi aferin bence adam gibi adam aslan gibi kralsin
Tabi tanıdıklarım var
İstersen hallederiz abi
Uzaktan oluyomu bulmiomda
Ya allah razı olsun allah herşeyi gönlüne göre versin knk, ama işte kızlar benden kaçıyoe maalesef
Abi çok teşekkür ederim sen vallahi çok iyi adamsın bence sen çok fazla korumaci yaklasioda olabilirsin
İsterim knk çok isterim peki tarot falı noluyoki
Ya evet knk doğru çok korumacıyım ama kızlar bunu sevmıyomu 😟
Abi şimdi kartlar var bunlarla seçim yapıyorsun internette siteleri var hatta tarot falı diye arat çıkar irdan kart seçeceksin ama iyi bir şekilde düşün ve içinden geleni seç ordan bi yap gel
Abi seviyorlarsa senin konuştuğun kızlar bunaliyo olabilirmi acabası sen şu tarot falini bir yap bakalım geçmiş gelecek şimdi diye seçeceksin ilk çıkana tiklayabilirisn tarot fali bak diye arat abim kendine inan
Tamam kanka, kanka bi de bi keresinde bi kızla buluştum, sandalyesini çektim, yemek yerken ağzını ben sildim, sonra hatta kendi ellerimle kıza yemek yedirdim, sonra arabaya binerken kapısını açtım sonra kız istemedi beni
Tamam kankam şimdi yapıyorum
Abi hersey iyi çok hoş yapmışsın ağzını silme kısmı biraz fazla kaçmış birde bazi kızlar var böyle centilmen adamlar hoşuna gitmeyen bir tane arkadaşım var oda öyle yani direkt beğenmiyorsan onlardan birine denk gelmiş olabilirmisin AMA BENVE abi etrafımdaki kızlara bakarak söylüyorum gayet iyi davranislar
Kanka arkadaşının da mı benim gibi rahatsıslığı var?
Abi psikopatti ya o hastanede yatiyo
Küfür edivem abi hazirlan
Bu Tassak susyu selalesinden bidon yudumu alan canım arkadasim zaten belirtiler goseteriyirdu bende bunun anasına dedim bi gitururn psikoloğa ertesi gün aradılar yattmis
Anlamadım niye bana küfür ediyorsun
Aaa allah allah biandamı oldu böyle
Abi komik adamsinya güldüm sna degil arkfasima ettim
Hımm anladım knk, knk yemin ederim ki senin zihnine sahip olmak için neler vermezdim inanamazsın
Abi zaten bu manyak karı bizim ortak arjadas vardı oda yazık tükürük beziyle alakalı sorunları var bu yanlışlıkla buna tükürdü böyle olabiliyormuş herhalde kendini tutamiyormus doktor demişti buda eline kalemi aldı xocugu kovalamaya baslamadimi ordan anlamistim hocalarla zor ayirmistik
Saol abi yapiyoruz bisiler
Neyse bu olaydan sonra bizim tukuruk bezi ile sorunları olan arkadaşta ameliyata girecekti onu erteledi sürekli tukturuyir artık onada üzülüyorum lama gibi
Kanka geçen gün ilaç almaya mahallede bi eczaneye gittim orayada bi kız ile başlamış, kanka kızı o kadar beğendim ki kıza reçeteyi verirken eli elime değince o kadar heyecanlandım ki kalbim çok hızlı attı ve bana kız ne dese evet dedim ve ne dediğini hatırlamıtorum kıza tapıcaktım az daha
Abi Allah alla sende takintilik var bence ya da aşağılık kompleksi beğendiğin herkesi ilahlastiriyirsun bu guzden insanlarda sana yüz vermiyor bence
Gözünde çok büyüttüğün ve heycabllandigin icin
Evet ben güzel kızların yanına kendimi yakıştırmıyorum,
İşte abi sende aşağılık kompleksi var sen buna kendini o kadar asilamissin ki artık bu kadar büyük bi evreye gelmiş ve hayatının tümünü etkileyeme başlamış bunu yapma etme abi kendine ya
Kanka cidden öyle gerçekten, mesela köyümden bi çocuk beni bi kızla tanıştırdı ve ben adeta kıza o kadar beyfendi efendi düzgün yaklaitımki kız bi gün sonra beni engelledi, 1 hafta sonra başkasıyla sözlendi
Iste abi bu senin SORUNUNJ BULDUK ABI
Senin bunu atlatman lazım beyfendiligini doğru insanlara sakla hemen beyefendi gibi davranma ben açıkçası beyefendi gibi davranan erkeklerden daha çok etkilerinirim ama 30 yaş grubu neyden etkilenir pek bir bilgiye sahip degilim
İşte bugüne kadar hiç sevgilim olmadı sırf bu yüzden, ama işte ben öyle diğer erkekler gibi olamıyorum, benim için beğendiğim kız adeta dünyanım en güzeli, allahın en güzel kulu ve top seviyesinde
Abi massalah sana ne güzel kalbin var ama bütün insanlar senin gibi değil maalesef
Vallahi abi hersey gönlünce olsun
Kanka işte maalesef senin gibi kızlar hiç çıkmıyo karşıma, ben hayatımım merkezine onu almak istiyorum, hatta sırf o benle sevgili oldu diye namaza bile başlarım yemin ederim ki
Sen iyi bir insansın zaten ben sana birilerinin geleceğine inanıyorum ve manifestliyorum duada edicem kurban kesersen senin icin
Abi işte bi cevrenimi degistirsen ne diyorsun
Knk ama ben evdeyim şu an yani iş arıyorum ama bulamadım, evdeki adama nasibi nasıl gelcekki
Knk hiç çevrem kalmadıki, telefonum hiç çalmıyor kimsem kalmadı çevremde
Heheheheh abi evrenin ve Allahını gücünü asla hafife alma derim etrafımda öyle olmaz diyen insanlar vardiki ama sonunda evlendiler ve çok mutlular o yuzden hiç bir zman olmaz deme neden olmasin onlar insanda sen değilmişsin abi sen kanın simli mi akıyor? Yooo o zman relax olucaksin
Abi hiçbir arkadaşın tok abi kriterlerin ne sana kız bulucam
ABI BEN BULUCAM SANA LLAH KURAN YEMIN SEN BANA SARTALRI SOYLE INSAT hesabını buraya atarim
Bulduğum kizin
Knk açık saçlı eli yüzü düzgün allah korkusu olan edepli kız isterim ben,
Abi tam 30 yas olmasa 25 falan olsa sorunmi
Birde istanbuldasin galiba istanbulmu olsun
Knk uygundur
Kanka evet İstanbul olsun
Tamam abim BASLOYORUM BU YOLCULUGA HAYDE mehter marşı açtım arkadan simdi yazmazsam bile sabah yazarim abi sana HAYDE ASLANLAEIM
Tamamdır kankam, bak yemin olsun inşallah kısmetimi senin aracılığınla bulursam ilk maaşımla senin adına fakir doyur cam
@tassaksesi ordamısın knk
ABIM YA SBJWWJUEIWW gerek yok öyle şeye sen mutlu ol
Abi şu an telefonu bırakmam gereken bir durum içerisindeyim bir kaç hesap buldum atıyım onlaeo sana
Abi atamıyorum bi dk
Kankam zaten bi sevgilim olsun instagramı ve facebookumu sonsuza dek kapatıcam, yeterki o bana güvensin ve mutlu olsun
Brc. arkn
Sibell. krhncr
Abi suanlik bu kadar simdilik gitmem lazim unili buldum
Brc. arkn knk bu hesap çok aşırı güzel kız allahım inanılmaz heyecanlandım
Haberin olsun abim benim selamet vasiyet haysiyetle kal
ABIM YAZACAKSON ABIM
Tamamdır kankam ama bu kızlar beni bilmiyoki neye göre kabul etcekler, benim Instagram adımı bilmiyolarki
YAPIVAKSIN BEN SANA INNANIUORUM DENERSEN OLUR ✌🏻✌🏻
Peki cevap verirlermi
Abi olsun kızlar tanımadıkları istekleri kabul ediyorlar bazen sırf takipçileri artin doye ordan notuna mi cvo verirsin hikayesinemi bilmem
Verirler abi sen guzel bi giriş yap yeter
Tamam kankam beni yalnız bırakma, onlar kabul ederse senden yine yardım alcam
Ben burdayım abim ama suanlik gitmem lazım kendine iyi bak
Tamam kankam
Knk kızlar kabul etmedi
Abi yaaa olsun be abim
Ben nasıl hayatımın kadınını bulucam ya😞