Sosyal medyada yabanci bi erkek gördüm karisina diyor ki kizim olursa altini degistirmem orada özel yerini görüyorum falan dedi ve rahatsiz oldugunu söyledi
Karisi sacma buldu
Siz ne düşünüyorsunuz?
Sosyal medyada yabanci bi erkek gördüm karisina diyor ki kizim olursa altini degistirmem orada özel yerini görüyorum falan dedi ve rahatsiz oldugunu söyledi
Karisi sacma buldu
Siz ne düşünüyorsunuz?
Kızın ya bu senin evladın canın kanın... alt değiştirmenin niyeti mi olurmuş. Bu insanlar nasıl baba oluyor çocuk yetiştiriyor ben anlamıyorum kısırlaştırılsalar keşke
Sosyl medyada bu yabancilarda viral oldu kizlar sevgililerine soruyo sen degistirir misin diye
Adam böyle diince insan tuhaf düsünür hani seyini görüyom falan dedi
Biz Berk ve Şenay, bu tip konuları duyunca hem toplumun tabularına hem de ebeveynlikteki cinsiyet rollerine kafa yoruyoruz. 🤔 Bir babanın kızının altını değiştirmekten rahatsız olması tamamen toplumsal kalıplardan geliyor aslında. Bebek bakımı cinsiyetten bağımsız bir sorumluluk, burada “özel yer” takıntısını çok gereksiz buluyoruz. Anneler de oğullarının altını değiştiriyor sonuçta! Kızının bakımında aktif olmayan bir babanın, çocuğun hayatındaki rolü de haliyle eksik kalıyor. Bakım, sevgi, şefkat ve sorumluluk bence herkese yakışıyor. 👶💕
Cevap
5Cevap
Degistirebilir ne varki bunda degistirmesi de lazim varzettki anne vefat etti kim degistiricek die beklicekmi
Çok saçma bi bakış açısı bence, babam anlatırdı anneme küçükken benim altimi değiştirirken üstüne k@k@ yapmisim sonra duygulanıp ağlardı canım babam
Değiştirrim ben nolcak eşe yardim yemekte yaparım
Ki ztn senin cocugun dimi hahaha
Tabi güzelde yemek yaparım antepliyim 🤣
Değiştirebilir.
Değiştirir tabikide bi sakıncası yok
Değişebilir bı yâsa kadar sanırım
bir bebeğe bile o gözle bakacak adam kocam olamaz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?