hep kadınlar cıkıyor mayolu uygunsuz ben görünce kızıyorum hemen geçiyor sonra karşıma çıkıyor ben napıyım diyor ve bir kere bakarken gördüm videoyu izliyordu hesabına girip baktı karşısına cıkan dans eden yabancı kadınlar oluyor genelde geçen baktım arkadaşına 2 tane öyle video göndermiş gizlice baktım bu durumda ne yapmalıyım söyleyince de ben çok abartıyorum karşısına cıkıyormuş fazla kıskanç oluyormuşum vs sizce ne yapabilirim dalga geçmeyin lütfen bu konuda ne yapmalıyım
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Açıkça rahatsız olduğunu, gizli gizli yapılanın güveni kırdığını net şekilde söyle. Sınır çizemezsen seni hep “abartan” kişi gibi görmeye devam eder.
bu yorumu beğendim cidden öyle maalesef her şeyde üstünlük kurduğunu düşünüyor bana hep abartıyorsun diyor yapma etme diyorum ama fıs kalıyor dediklerim
Teşekkür ederim;İşte tam da bu yüzden seni “abartan” değil, “susarak katlanan” biri haline getirmeye çalışıyor. Üstünlük kurmak isteyen biri seni anlamaz, seni yönetir. Ve sen ne kadar hislerini anlatmaya çalışırsan çalış, o hep seni “hassas” ilan edip kendi rahatına döner. Bu oyunu bozmazsan, sen değil o haklı olmaya devam eder.
işte bu durum beni çok üzer beni anlamasını ve dinlemesini isterim sonuçta
Ve en çok da bu değil mi insanı yoran… Anlaşılmak isterken sürekli anlatmak zorunda kalmak. Bir noktadan sonra susuyorsun, ama o sessizlik anlayış değil, yorgunluk oluyor.
Bu arada ;Bu konuyu daha sakin ve içten konuşmak istersen, özelden yazabilirsin… Bazen kelimeler kalabalıkta değil, sessizlikte daha çok yer bulur.. iyi geceler
evet çok haklısın anlatırsın anlamaz ve bir süre sonra yorulursun yorumun için teşekkür ederim:/
Rica ederim,“En yorucusu da zaten anlaşılmak isterken, susmayı öğrenmek zorunda kalmak… Umarım artık yormaz kimse seni.. mutlu günler
Cok abartıyorsun yaa ac oradan hemen cıbıl kaslı yakısıklı manken oglanları aaaa evdeki habes eşine de goster bakalım abartıyor musun tam bir kavşak awk ayrılsana bundan midem bulandı
bende izleyeceğim olmadı artık o bakarsa bende bakarım böyle mi yapsam
Haram olan her şey güzel görünür insanoğluna tek nedeni bu canım 😉
doğru valla yanındakilerin kıymetini bilemiyorlar
Bu devirde eşine sadık eş çok az
keşke herkes sadık olsa
Ben evlenene kadar çok kızlarla ilişki yaşadım yüzlerce sevgilim oldu abartmıyorum mesleğim bayan kuaförlüğü çünkü. Ben uslanmam derdim sürekli kendime valla evlenince uslandım el kızı uslandırdı beni 🤣
bende elimden geleni yapıyorum her şeyi hemde sanırım uslanmadı
seni tebrik ederim en iyisini yapıyorsun
Eski çapkınlık hallerim kalmadı gerçek anlamda aldatmadım sanal olarak arada yapıyorum ama gercek olarak aldatmam beni çok seviyor çünkü
sanal olarak ta yapma bence :/ ama en iyisini sen bilirsin tabi seni seviyorsa arkasında dur :)
Valla her türlü arkasındayım bu sene her istediğini aldırdı oturma grubu vestiyer çocuk odası takımı balkona köşem elektrikli süpürge kahve makinası daha ufak tefek şeyler falanda varda yazmaya gerek yok 3 ay içinde iflas bayrağını çektirdi ve hala pes etmiyor 😅 tam maaşımı söylemiyorum söylesem hiç durduramam bunu
Sen neden uyumadın bu saatte
ne güzel ben de ihtiyacım olanı aldırıyorum
Günaydın
Demekki sürekli o videoları izliyor. Bence kendince bir cezalandırma yöntemi bul. Gözü başka kadınlarda olan erkekten hayır gelmez
öyle yapıcağım bu gidişle
Buldun mu bari
Onlarda olan fizik sende yok onlarda olan giyim sende yok ondandır
nerden biliyorsun güzelim ama onlara fa bakıyor ondan anlam veremiyoruö
Kime göre güzelsin kendine göre öylesin ama eşine ya da bir erkeğe göre değil bilmem belki de seks hayatınız giyimin kötü
anladım :/
Belki sende eşine seksi giyinsen aklını alsan bakmaz başkasına
doğru diyorsun ama evde bir sürü sexsi kıyafet var öyle düşünmesi imkansız bende bunu anlamıyorum zaten
Var ama giyiyor musun onları misal evde akşam başbaşa iken giyip onun yanında oturuyor musun ya da o işte iken ona bu tarz resim ya da videolar çekip atıyor musun ya da ona onu ne kadar arzuladığını eşin ile sanal seks muhabbeti yapıyor musun
hmm hayır sanal sexs evlenince kalmadı artık ya
Yani erkek te böyle olunca hem sanalda bakar hem gözü dışarıda olur aynı şey kadın içinde geçerli kocan sana değer vermiyor ise senin ile ilgilen miyor ise sohbeti yok ise yatakta sekste seni doyuramiyor ise sende aynısını ona yaparsın
anladım bunu düşüneceğim :/ teşekkür ederim yorumun için
Önemli değil peki şu an ne durumdasın cinsel anlamda istekli misin
Sosyal medya o en çok ne izliyorsa karşısına onu çıkarır. Arkadaşlarına atmış ya bunu ona göster bak izliyorsun atıyorsun diye
dedim sen abartıyorsun alt tarafı video sanki ne var bunda vs
Kimileri bunu aldatma sayıyor sana saygısı olsa yapmazdı
bende öyle düşünüyorum işte söylüyorum saçmalam diyor
Duruş sergile sadece söyleyip geçme yani trip at falan kendine gelsin
tamam deneyceğim bunu teşekkür ederim:)
Rica ederim
Sende yakışıklı çocuklara bak
öyle yapıcam artık
Aynn
Önceden girmese çıkmaz karşısına
bende öyle düşündüm neden çıksın ki
Önceden geçmişte girmiş ya da takip ettiği sayfalar var
olabilir
cinsel olarak ilgilenmiyor mu seninle
ilgileniyor
bence senin değerini bilemiyor
sen benim olsan her gün 7 8 posta atarım sana bırak başka kızlara bakmayı instaddan
peki sence reelde de aldatıyor mudur =?_
sanmıyorum aldattığını yapmaz diye düşünüyorum
e güzelim başka kızlara bakıyor instada reelde de bakar..
ne sıklıkla sks yapıyorsunuz? ona göre bir şey söyleyeceğim
çok diyebilirim ama bu muhabbete girmek istemiyorum
ben de girmek istemem sadece seninle cinsel olarak ilgilenmiyorsa başka kızlarla ilgleniyordur bence
onunla konuşmuşsun fakat işe yaramamaış suçu sana atıyor
bu narsist insanın özellikleridir
sen erkek videolarına baksan o ne der?
Konuş onunla sebebini sor
sordum ama sormasaydım da olurmuş klasik abartma sne abartıyorsun kıskanma fazla kıskanıyorsun va
Saçmalıyor
kesinlikle erkek işte
Umarım sorunu çözersin
umarım yorumun için teşekkür ederim
Rica ederim
Sende kendine bak. Fiziğin iyi olsun. O kadınlar gibi ol. Bakmasın onlara sana baksın
bak orası öyle ama bende güzel biriyim ve beni böyle aldı onlara bakma gereği neden duyuyor diye düşünüyorum
Ten uyumunuz yoksa cinsellik hayatınız azaldıysa seni artık istemiyor olabilir
aslında cinsel hayatımız çok güzel gidiyor
Bilemiyorum o zaman 🫡
Benimde öyle Latin kadınlar dolu
sinir oluyorum ama neden yani
Yeni evlisiniz önceki alışkanlıkları bırakmak zaman alabilir
olabişir
Sen yapış kocana seni izlesin
dimi dimi
Tabi hergün farklı çamaşır falan farklı mekan
bırakıcam gitsin onlara en sonund
Hemen pes ettin hiç uğraşmayın zatenn
elimde değil üzülen ben oluyorum
Olmaz adamın aklını sen alacaksın ki bakamasınn
bir aklını alıcam onun aklı gidicek
Harikasın işte böyle
yorumun için teşekkür ederim
Rica ederim
Onlara bakıyor çünkü
Ckmaz karşısına kolay kolay
O tarz şeyler arattığı için çıkıyor
Sebebini biliyorum ben
deme deme
Dinlersen konuşalım
Sende olmayan seyleri ariyor
Baktigi için cikiyor
Bence abartıyorsun
Kac yillik evlisiniz
daha yeni evliyiz
Yaslariniz?
24 aynı
Hmm yani esini tam olarak doyuramiyormusun acaba cinsel ve gorsel acidan evin icinde?
aslında çok güzel cinsel hayatımız ama bilemiyorum
Fantezileriniz var mi?
İzliyor