Sizce İstanbul mu güzel New york mu? :)
New york
İstanbul
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tabiki New York
bir tanesinde sokaklar ve caddeler numaralı olduğundan kaybolmak için aptal olmak gerekir, diğerinde en merkezi yerde bile apartmanların birden fazla sokak numarası olduğundan yemek söylediğinizde siparişin gelmesi bir saati geçebilir.
bir tanesinde elinizde dandik bir metro haritası varsa neredeyse tüm şehri gezebilirsiniz, suyun altından filan gider metro. hatta ekstra bir-iki metro hattı da çevre eyalete gene nehir altından sizi götürür. diğerindeki metro istasyonu sayısı iki basamaklı haline bile yeni ulaşmıştır.
bronx bir tanesinde bar adıdır, burada eğlenenleri diğerindeki bronx'a gece 12'den sonra koysanız götleri kesilmeden çıkmak için dua ederler.
...
www.egonomik.com/.../istanbul-wallpaper-3.jpg
www.whereis-istanbul.com/En/Images/istanbul1.jpg
www.iklimgergitavan.com/.../...uygulamasinda-7.jpg
Söze gerek yok diye düşünüyorum
İstanbul'u değişmem hiçbir yere
Bana göre kesinlikle new york city
Cevap
8Cevap
Herkes ny diyecek. Iki sehirdede belli bir sure yasadim. Nyda yasanmaz! O mukemmel gokdelen goruntulerinin oldugu yer varya hani hah iste orda 30 snde bir lağım faresi geciyor. Elim kadar boyle. en lux otellerinin yanindaki parklarda evsizler yasiyor. Hemde bir suru evsiz var. Polis desen polis degil. Polieslerin atletleri sarkiyor. Ha birde pis kokuyor. Bir yerde geberip gitseniz gelip yardimda etmezler. Polisin dur ihtarina uymazsaniz sizi vurabilir. Iliskiler laçka ve hersey para uzerine kurulu. Ne kadar paran varsa o kadar adamsin. Paran yoksa adam degilsin. Manhattanda 1 saat otopark kullanin 80$. Yemekler berbat. Ac kalirsiniz. Kisaca yasanacak sehir degil. Ama kasabalari mukemmel. Onun disinda İstanbul ile ny kiyaslanmaz. Tarihi olsun insanlari olsun gece hayati olsun vs hic bir turlu rekabet edemez ny istanbulla. Hani ny uyumayan sehir vs derler ya külli yalan gece saat 3.30da times meydanindan gectim etrafda 2-3 ayyas disinda kimse yok.
New York'ta dil eğitimimi aldım. Manhattan'da yürümek bile bir başka tabii ki. :)
Yani kesinlikle haklısın new york başka bir dünya gibi :)
Beni İstanbul'a atın <3
Benide new yorka :)
New York gibisi var mı be? :Dd
Objektif olalim gencelr :D
New york hayalimdeki şehir
biraz gerçekçi olun *
new yorkta taşlar var sürekli orda
NYC.
Istanbull
Eminmisin :D
New york:)
New York