Başlıkta yazdığım gibi ve birinin araması için sadece dua olarak soruyorum ve böyle imkansız dediğiniz biri ummadığınız anda mesaj attı mı? ve o kişi başkasıyla birlikteyse buna rağmen seviyorsam ve aynı zamanda eski sevgilimdi biraz karışık oldu ama anladınız sanırım. sadece haber almak istiyorum beni hatırlasın istiyorum yardımlarınızı bekliyorum ve o kişiyi sinir olup sosyal medyadan silmiştim
Cevabın nedir?
Duası yokta ama bildiğim bir büyü var. Bim den lee kola al onun içine 3 diş sarımsak az tuz dök çalkala sonra salataya olarak kurbağa bacağı o yoksa fare bıyığı yine çalkala ardından az minare gölgesi bir miktar davul tozu elma sirkesi bir kaşık â 101 den kinder süpriz yumurtanın sarısını da at çalkala ve tam saat 21.09 da bir bardak evin her yerine dök tamamdır 3 vakte kesin arar aramazsa başka bütün var :) tamam be dellenme şaka yaptık
02 Yorumla
Soran+1 yılHaha okurken bile midem bulandı ama güldürdün çok sağol :)
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 324 cevap paylaştı. :) :) :) Öyle bir dua malesef çıkmadı
ama dua et belki işin rast gider01 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun cok sağol
Hımm fake hesap açıp hesabına bakabilirsin ya da mesela numarasını farklı bir numaradan araya bilirsin
05 Yorumla
Soran+1 yılBende ekliykende görmezden gelirdi yazmadı fazla ama önceden hoşlanıyordu sevdiğini söylüyordu eger fake hesaptan yaparsam kabul eder ama bana özellikle o yazsın isyiyorum. sevmesin ama biraz hatrımı önemsesin istiyorum
Soran+1 yılCesaretim yok cünkü başkasıyla hatta ben tebrik bile ettim onu sevdiğimi anlaması lazım cünkü dayanamadım sildim sosyal medyadan
Soran+1 yılSilmekle o kadarını anlamıştır Heralde yani birbirimizin resimlerini beğenirdik ama özel olarak sohbet etmezdik yazmazdı.
Bənde isterm :(
19 Yorumla
Soran+1 yılBeni anladığın için teşekkür ederim. çoğu alay etmiş ama durumum ciddi çünkü zoruma gidiyor o kadar seviyorum derken yalan söylemiş ve beni önemsemedi bu üzüyor beni
Soran+1 yılEvet kızlar anlamış durumu ama erkekler alay etmiş hep. bir köşede sessizce sevdim hep hatta ondan başka kimseyi gözüm görmedi o başlattı herseyi ve ummadığım anda bittiği gibi birde hal hatırda sormaz oldu. onu baskasıyla görünce sildim beni farketmedi bile hala yazmadı. dua ederken senin için de edecegim canım belki benim duam sana tutar kendime tutmasa bile
Soran+1 yıl:( kıyamam canım ama sana bişey diyim askerden gelince yüzde doksan ilişkiler biter belki onlar ayrılır ve senin şansın olabilir dua edecegim senin için. benimki umutsuz ama seninkinde umut var inş beraber olursunuz sabret dua et nette çok güzel dualar var bakıyırum arada bir
Soran+1 yılHaklısınız canım Allah'tan isterim olursa olur eger hayırlı değilse muhakkak içimdeki bu acı da gecer
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
15Cevap
Aile & Toplum konusunda 512 cevap paylaştı. Git yeni hat al. Yeni numaram bu kaydedin diye toplu mesaj süsü ver ve at. Bu kadar ya. Dua mua yalan kafanı çalıştır biraz
05 Yorumla
Soran+1 yılTelefon nosunu sildim telden yazamam sosyal medyadan da sildim başkasıyla görünce hemde tebrik ettim sildim anlaması lazımdı sevdiğimi
Soran+1 yılYapamam o başkasıyla yıkamam gururumu onu sildim eger isteseydi yazardı
- +1 yıl
Dua yalansa seni yaradan da mı yalan biraz mantıklı olun arkadaşım ateistsen bişey diyemem ama tavsiyem günaha girme inkar ederek
+1 yılşu an ayno durumdayım 2 3 senedir bir duayla aramasini sağlıyorum. Hâlâ istiyorsan verebilirim duayı
213 Yorumla- +1 yıl
Bende duayi istiyorumm
- +1 yıl
@evn21 ozelden atabilidim hesap gizli
- +1 yıl
Banada paylaşır mısın o duayi
- +1 yıl
@evn21 bana özelden ulaşabilir misiniz
- +1 yıl
- 1 yıl
Bana da atar mısın
- 3 ay
Merhaba ben mesaj atamıyorum özelden size lütfen bana da atabilir misiniz duayı sizi de dualarıma eklerim lütfen
Aile & Toplum konusunda 8,5b cevap paylaştı. Var tabi olmaz mı?
kumandanın pili bittiği zaman televizyonun kanalını değiştiren dua bile var..10 YorumlaTrol müsün ya git et işte dua dediğin kalpten gelir hey Allahim ya
07 Yorumla
Soran+1 yılBazı işlere bazı dualar daha etkilidir sadece el açıp dua etmek değil bazı duaları okumak aen bir araştır öğren sonra konus
Soran+1 yılDurumumu anlamadın bana yaptıgı zoruma gidiyor ağlıyorum hergün
Soran+1 yılAllah razı olsun çok sagol
Soran+1 yılEvet canım bunu duymuştum bu gercekten daha etkili cok sağol. inşallah Rabbim sana gönlünden gecen herseyi verir buna içten dua ediyorum
+1 yılAllah gönlündekini hayırlı etsin, hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah pembiş. ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılAminn allah razı olsun canım allah bu güzel dileğininin iki katını sana versin inş :)
- +1 yıl
Sağolasın :*
Seni istiyorum erkegim yazip gonder bence gelir yani asdgshhsd
17 Yorumla- +1 yıl
Kişi kendinden bilirmiş işi :)
Soran+1 yılYazsam beni heves olarak görür belki ama ben sadece o hatırlasın istiyorum ve yazamam cesaretim yok o beni önemsemiyor
- +1 yıl
Ne algıladıysan bilemem artık :)
- +1 yıl
Ahhahahah :)
+1 yılAllah'ın işi gücü yok senin sevgililerini takip edecek
31 Yorumla- +1 yıl
ula ne güldüm ne güldüm yalanım yok
Tabi canim sirf boyle durumlar icin Kuranda ayet bile iniyor tövbe Estağfurullah
20 Yorumlabir yerden numara falan ya da facebook falan ulas iste,, zor olmaz bulmam, istersen bulursun
06 Yorumla
Soran+1 yılFaceten sildim onu başkasıyla görünce :( tebrik mesajı bile attım anlasın diye ama oralı bile değil
Soran+1 yılÇok sağol canım ve işin kötü tarafı ortak arkadaşımız yok kendisi başka sehirde ve artık top onda özlerse eger hissederse kaderde varsa yazar cünkü ben gururumdan dayanamadım sildim :( ekli oldugum sürece onun için basit biriydim zaten yazmıyordu :( başkasıyla gördüm sildim. peki siz tekrar başladınızmı cnm?
Soran+1 yılCanım sizin adınıza ne kadar mutlu oldum.. sorunlar her ilişkide olyr ve inş hersey cok güzel olur dualarım senin için sonsuza dek beraber olmayı nasip etsin Rabbim. benim durum umutsuz vaka ama yazarsa artık kader :)
Ayetel kürsi oku. ölmüşe çaresi yok sadece. Bol bol oku Inanarak. Kalpten.
06 Yorumla
Soran+1 yılCok teşekkür ederim arada bir okuyorum ama ayetel Kürsi bir gecede 170 okuma bir hafta diye duymuştum onu okumak istiyorum aslında tamamen iyi niyetle
Soran+1 yıl:) benim babamada lazım öyle dualar aynısını bende yapayım. canım bazı dualar var belirli Sayıda okuyup resme üflemiyor ama bildiğimiz güzel dualar yani onu yapmak istiyorum Büyü değil değil mi sonucta besmele var
Soran+1 yılÇok sağol canım wvet onu bende denemek istiyorum hayırlıysa duaya vesile olan da Rabbim demektir. allah razı olsun canım hep mutlu ol :)
+1 yılöyle bir dua olsa Adriana Lima benimle evlenirdi.
11 Yorumla
Soran+1 yılBenimki o kadar imkansız değil eski sevgilimdi yarım kaldı
Ya ne saçma soru sence öyle bir dua olması mumkun mu :)
00 YorumlaAşkımız öldü sevgilim başın sağolsun. Aç kasıktan dinle
00 YorumlaGünlerce bu kafada dolaştığımı hatırlıyorum. Olmadı, iyi ki de olmamış..
03 Yorumla
Soran+1 yılAh canım kıyamam niye biz bu acıyı çekiyoruz ki beni sevmiyor başkasıyla ama yaptıkları zoruma gidiyor onu başkasıyla görünce sildim sosyal medyadan. inş daha iyisi karşına çıkar
Soran+1 yılCok sağol allah razı olsun canım hayırlısı olarak dua edecegim :)
buraya numaranı yaz. istemediğin kadar arama ve mesaj senin olsun.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen o arasın isyiyorum diğerleri değil
+1 yılTelepatiyi denemelisin
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl oluyor o canım bilmiyorum hiç
- +1 yıl
Netten bak o inanarak yapinca araniyorsun ya da mesaj falan iste günah mi bilmiyorum ama iyi arastir
Soran+1 yılTamam cok sağol canım allah razı olsun
- +1 yıl
Rica ederim canım
+1 yılOzelden yazabilirim. Iyi gunler
012 Yorumla
Soran+1 yılBurdan yazman mümkün mü çinkü çekiniyorum bu konuda soru sordum
- +1 yıl
Hayir. Ama tavsiyem tapmaman. Kucuksen abi tavsiyesi. Buyuksen kardes Yapma derim sebebinide soylerim. Ama illa istiyosan verebilirim. Ama bburdanbolmaz. Kotu amacla kullanilir.
Soran+1 yılVereceğin dua mi yoksa Büyü mü, yani ben tamamen iyi amaçlı dua istiyorum. kötü amaçla nasıl kullanılıyor anlamadım ve vereceğin hakkında bilgi verir misin internette olanlardan mi?
- +1 yıl
Bosver. Iyi gunler..
- +1 yıl
Istesem onuda yazabikirim. Ama her şeyin bir hududu var. Unutmayin
Soran+1 yılLütfen yani boşver demesen cidden çok kötü durumdayım zoruma gidiyor beni pat dşye bıraktı
- +1 yıl
Inan gelse bile mutlu olmazsin artik onla bosver. Onune bak. Sen dua et. Zaten varsa kaderde olur.
Soran+1 yılHaklısın ama çaresizlik işte seninkini merak ettim lütfn sadece hakkında bilgi ver yine detayı söyleme özelden yazarım belki inan ağlamaktan gözlerim şişti
- +1 yıl
bir dua yardimci olmak isterim. Ozelden yazarim ismini zaten sen bulursun. Sonra engelle istersen ama ben burdan yazmam. Sacma sapan insanlara.
Soran+1 yılTamam yazacagım sana birazdan teşekkür ederim
- +1 yıl
Vazgectiyseniz sizi beklemiyim.
+1 yılValla öyle bir dua yok güzel kardeşim, sen ara
03 Yorumla
Soran+1 yılCok teşekkür ederim sizler dua edin belki tutar :) allah razı olsun
- +1 yıl
İstediğin olur inşallah güzellik :)
Soran+1 yılTeşekkür ederim allah razı olsun daha iyisi senin olsun
Oyle bişey yok ne yazıkki.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın galiba dua var ama sevenlere etki Eder o beni sevmiyorki :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılyok öyle dua seviyorsa arar
11 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum derken başkasıylaydı zaten ve ansızın bitirdi hiçbişey demeden zoruma giriyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah im sen akil fikir ver yarabbii
00 Yorumla
+1 yılBüyü var düşünürsen
03 Yorumla
Soran+1 yılSağol ama büyü asla olmaz. dua olursa o da araması için beni hatırlasın diye
- +1 yıl
Malesef kaderine küs
Soran+1 yılKüstüm :(
- Aile & Toplum konusunda 764 cevap paylaştı.
+1 yılBeter ol!
08 Yorumla
Soran+1 yılÇok ayıp
- +1 yıl
Tabi tabi...
Soran+1 yılTerbiyesiz sen beter ol
- +1 yıl
Sence şu an hangimiz beter durumdayız?
İçin içini yiyor; pişmanlık, kızgınlık, kırgınlık ve daha neler neler...
Soran+1 yılBen iyi durumdayım demedim ve ondan yazdım buraya ama böyle yapma cünkü sende acı çekebilirsin bunu unutma
- +1 yıl
Evet, sen ve senin gibi pireyi deve yapan, öfkesini kontrol edemeyen, kırıp döken kızlar oldukça acı çekeriz elbet...
Soran+1 yılBen mi öfkemi kontrol edemiyorım sırf ona sevgimden 2 yıldır sessizce seviyorum herseyini görüp susuyorym sadece bir mesajı için ölebilirim sucum bu mu?
- +1 yıl
Sinirlenip silmeyeydin sen de... Hem 2 senedir neyi bekliyordun, Söyler misin?
+1 yılYok.
00 Yorumla
+1 yılKeskeeeeeeee :'(
06 Yorumla
Soran+1 yılSende mi bendensin :(
- +1 yıl
Evet aynı dertten muzdarip iz
Soran+1 yılSenin yaşın dolayisiyla o kişiyle olma şansın var bence. dua et sabret belki olur senin içinde dua ederim ama benimki imkansız
- +1 yıl
Senin neden imkansız ki
Soran+1 yılBenimki 26 yaşında ve evlilik yolunda :(
- +1 yıl
Hmm
Yok oyl birsey
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKeşke olsa:/
01 Yorumla
Soran+1 yılKeşke :(
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında