domuz yağı cinler tarafından sürülür mü? üniversite 1. sınıftayım ev arkadaşımla kavga edip ayrıldık annesi ve teyzesi normal değildi cinler falan yani kız şehri terk etti o gittikten sonra onun dolabında ve belli yerlerde domuz yağı bulduk temızledik ve tekrardan bulduk uzaktan cinler tarafından sürüle de biliyormuş onlarla irtibatta olanlar sayesinde bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
+1 yıls. a öncelikle açıkça belirtmek isterimki domuz yağı büyüsü yapılmış. kara büyü grubunun en çok uygulanan yöntemlerinden biridir. Kara büyülerin özelliği gereği necis (kötü , pis) hayvan parçalarından olan domuz yağı ile yapıldığı için son derece etkili ve kesin sonuçlar verir. Domuz yağı büyüsünde cinler kullanılır. Kullanılan bu cinler şeytani oldukları için verilen görevi severek ve isteyerek yaparlar. Bu bakımdan da etkisini kısa sürede gösterir ve bozulmaması için cinler aşırı direnç gösterirler. Bu direnç, domuz yağı büyüsünün kolay bozulamayacağı anlamınada gelir. Özellikle karı-kocayı ayırmak, iş-rızk-kısmet kapalılığı, ticareti ve yükselişi engellemek, yıldız dengelerini bozmak, kişiyi toplum ve karşı cinsle olan ilişkilerinde itibarsızlaştırmak amacıyla yapılır. Temelde amaç bir düzeni tamamen bozmak ve dağıtmak olduğu için hızlı ve gittikçe artan seviyede etki gösterir. Ayrıca domuz yağı büyüsünün temizlenmesi çok ve çok zordur. İstediğiniz temizlik malzemesiyle temizleyin yinede geçmez. Havas ilminde alimlerin yağın bulaştığı bir duvarı yıktıkları bile bilinmektedir. Onun dışında temizlerken mümkünse elinizi deymemesine özen gösterin ve eldiven takın. Bildiğim en etkili yöntem sirke ile temizlemek sirkeyi döktükten ve kuruduktan sonra temizlik malzemeleriyle temizleyebilirsiniz. Ve fazlada üzerine düşmeyin takip etmeyin. Elinize bulaşmışsa da sürekli sirke ile yıkayın taki çıkana kadar ve ayetel kürsi okuyun nas felak bunlarıda okumayı ihmal etmeyin. Umarım açıklayıcı bilgiler vermişimdir.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılşuana kadar gördüğüm tek cin şunlar
https://www.youtube.com/watch?v=RpBOa2YXDCQ
ha bide bu var
anahtar.tv/.../...80%99in-Sihirli-Lambas%C4%B1.jpg
şimdi sen kafirsin inançsızsın muhabbetine girmeyin. Kur'an mealini okumuş biri olarak buradayım diğer 3 defa şu ayeti oku üzerine 9999999 tesbih çek 2 tanede şu ayeti oku hop o sana aşık olacak bağlanacak şapkadan tavşan çıkacak muhabbetine inananlardan değilim zaten bu tip insanlar Kur'anı kerimi merlinin büyü kitabı gibi görürler. anlamadığınız bir dilde tekrar edin ama türkçesini okumayın ha sonra çok üzülürsünüz çünkü size anlatılanlarla yazılanlar çok farklı.
şimdi gelelim cinlere cinlerle şuana kadar temas kurmuş tek kişi Hz. Süleyman. birde Zülkarneynden bahsedilir ama bununla ilgili çokta bir bilgi yoktur (insanmı başka birşeymi). kısacası bilmemne otunu bunla karıştır her ayın 4'ünde 4 yol ağzına 4 defa su dök muhabbetlerine ne girin nede inanın. ayrıca bu dünyada temas kurabileceğiniz tek cin sanırım sadece eti cin.32 Yorumla
Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bulduğun şey bir köşede unutulmuş, bozulmuş deterjan, temizlik malzemesi olabilir. Domuz yağı arandığında piyasada kolaylıkla bulunabilen bir şey midir, bir de o yönden düşün.
05 Yorumla- +1 yıl
Kendi evimizdede bulmustu annem kucuktum tabi o zaman.. Nasil bir sey oldugunu bilmen gerekir derken benim de boyle seylerle ugrastigimi igma etmeye calisiyorsan Allahtan korkarim hoca nedir bilmem ( su muska yapanlar ) ailem de ayni sekilde annemde onu bulmasina ragmen bir sey yapamadi ve şu an annemle babam ayrildilar
- +1 yıl
Bazı ülkelerde domuz eti bu kadar yaygınken ve bulunması kolayken neden onlar bu yöntemleri denemiyolar? Sorunları böylece kolaylıkla hallederlerdi. Sizin orda olmanızı istemeyen biri yapmış ve sorunlu olduğunuz insanları suçlayan biri olabilir. Başka biri için sürülüp siz rasgele bulmuş olabilirsiniz. Süren de domuz yağı zannedip zeytinyağı ya da herhangi bir yağ sürmüş olabilir.
Büyüyle, muskayla çözülüyo mu sorunlar? Domuz yağıyla ayrılıyo mu insanlar? - +1 yıl
Sadece domuz yagiyni surup olan bir sey degilmis cunku.. Eve giren cikan belli ev sifir ev bizden once kimse de oturmamis yani esyalar sifir dusmanlarin varsa boyle seyler olabilir kiz okulunu birakip gitti kolay bir olay degil bu yasadiklarimiz burada yazamadigim bir cok sey var bir seylerden emin olmadan zaten konusmam. Muskaya gelince kurani kerimde geciyor yapanlara ne olcagi da yaziyor.. İnancim var eger inanmiyor olsam bunlari zaten takmazdim dua etmekten baska cikar yol da yok Allahim buyuk kimsenin basina vermesin.. Yasamadan bilenezsin bu yuzden ne desem nafile yorum icin tesekkurler
+1 yılDoğru onlar evlere böyle şeyler taşıyabilir. Bende bu konuyla ilgili bir çok şeye şahit oldum biraz atlattım ama psikolojim bozuk kısmi felç geçirdim sıkıntı korkudan
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
22Cevap
Sadece 3 şey söyleyeceğim.
1-Cinler kafalarına göre insanlara büyü yapamazlar, zarar vermezler.
2-Bir insan bir cini himayesi altına alabilir ve ona çeşitle şeyler yaptırabilir ancak bu kişinin büyü ve havas ilminde işleri düzey olması lazım
3-Odayı en ince ayrıntısına kadar temizleyin. pislik barındırmayın ve en önemlisi bir süre yalnız takılmayın..21 Yorumladomuz yağı varlıklar tarafından bir yere sürülemez bu işlem büyüyü yapan veya yaptıran kişi tarafından kurban veya insanların diyelim evlerinin her hangibi yerine sürülür bu uygulama yani domuz yağı gerek varlıkları musallat eder gerekse bütün kötü şansları çeker
03 Yorumla- +1 yıl
Kara büyülerin özelliği gereği necis (kötü , pis) hayvan parçalarından olan domuz yağı ile yapıldığı için son derece etkili ve kesin sonuçlar verir. Domuz yağı büyüsünde cinler kullanılır. Kullanılan bu cinler şeytani oldukları için verilen görevi severek ve isteyerek yaparlar. Bu bakımdan da etkisini kısa sürede gösterir ve bozulmaması için cinler aşırı direnç gösterirler. '' nette bu şekilde yazıyor
+1 yılsöylediklerin gerçek ben inanıyorum çünkü böyle insanlar gördüm. fakat cahil insanlar nasıl gördüklerini bile izah edemezler. göz dedikleri aynaya yansıyanları gördük zannederler. metafizik olaylarına kafaları basmaz. oksijen ve hidrojende görünmüyor ama insanlar bu gazlar sayesinde nefes alıp yaşamlarını sürdürüyorlar. fırıldak ve ukela cinler insanlarla alay edip gülmek için musallat olabilirler. o insanı kandırıp kullanıyorlar
10 YorumlaBüyü sapilmis dua okuyarak ateşle yak ama yakarken bakma gözlerini kapatarak dua oku. Büyü yapanın ne bu dünyada nede öteki tarafta nasibi yoktur ayetlerle oynamak kuran la oynamak düşünmek bile insanı günaha götürür ne diyim allahın işine karışmak ne haddimize kalmış inşallah bir gün doğruyu görürler gerçek sevgiyi özlemi vuslat ı yaşarlar. Hak bilen hak yolundan ayrılmaz
00 Yorumlabunlar şizofren kardeş yaptığı şeyleri bilmezler iki kişilik gibi düşün beyin yanılması yaşarlar. o neden bu tür şeylere inanma. cinler var bunu kabul ediyoruz. fakat cinler bu tür saçmalıklar yapmazlar.
13 Yorumla- +1 yıl
Kara büyülerin özelliği gereği necis (kötü , pis) hayvan parçalarından olan domuz yağı ile yapıldığı için son derece etkili ve kesin sonuçlar verir. Domuz yağı büyüsünde cinler kullanılır. Kullanılan bu cinler şeytani oldukları için verilen görevi severek ve isteyerek yaparlar. Bu bakımdan da etkisini kısa sürede gösterir ve bozulmaması için cinler aşırı direnç gösterirler. '' nette yazan
Diğer konusunda 727 cevap paylaştı. Ya bu soru bana bir filimden tanıdık geliyor ama nerden çıkartamadım. Neyse cinler var orası doğru ama domuz yağı büyüsünü bilmiyorum :) hiç kurcalamam merak etmem büyü işlerini.
01 YorumlaBu soru, '' Kırmızı don giydim 2 gün sonra ölür müyüm? '' den daha mantıklı değil.
31 YorumlaDiğer konusunda 460 cevap paylaştı. Kızın yaptığı kesin. Bir hoca yardımı gerekebilir. Kıskançlık bu şeyleri yaptıranların başlıca nedenidir.
03 Yorumlakız yapmıştır bence bir şey olmaz bir dua falan oku için rahatlar en azından
03 Yorumla- Diğer konusunda 803 cevap paylaştı.
+1 yılCiddiysen eğer domuz yağının rengi ne renkti söyler misin
15 Yorumla- +1 yıl
Sarı demeseydin çok iyiydi. Siz hala bu evde misiniz peki. O yağı istediğiniz kadar temizleyin onlar gitmezler sadece lekesi çıkar. leke içinde sirke ve idrar kullanılmalıdır.
- +1 yıl
Son olarak şunları yazayım, domuz yağı genel de ayırmak için yapılır. Bu yağa dokunan kişiler sevdiği kişiden nefret etmeye başlar işlerin de bozulma olur, aile arası kavgalar artar bütün kapılar kapanır vs vs. Şimdi sen farkına varmadan çıplak elle dokunmuş olabilirsin. Senin bu konu da mantık yürütmen gerek. O kızın sevgilisi var mıydı? şu an beraber kaldığın arkadaşının sevgilisi var mı? aranız da kıskançlık var mı düşün belki seni kıskandığı için ya da senin sevgilini kıskandıkları için yapıldı bu. burdan gördüğüm kadarıyla öyle bir anlam çıkardım.
- +1 yıl
Acikcasi soylemek gerekirse o aralar diger ev arkadasimla surekli tartisiyorduk normalde cok iyi anlasiriz tabi biz ona yormadik psikoloji yonunden dusunduk evet ev arkadasimin 6 yillik sevgilisi vardi ve 2 hafta sonra ayrildilar.. Belkide bu dedigime inanmayacaksin ama gercekten oldu onun eline de surulmustu temizlerken tabi o an biz onun o tur bir yag oldugunu bilmiyorduk onu silerken
+1 yılEve domuz kumbarası Alınca da cinler gelip altın atıyomuş içine
15 Yorumla- +1 yıl
Yok alkol alıyorum
- +1 yıl
Büyük bir Yanlışa sürüklendin :D
Ev arkadaşımın annesi ve teyzesi cin çıktı.. Hikaye oku.. Korku hikayeleri.. Korku korku hikayeleri
11 Yorumla
+1 yılBüyü amaçlı kullanıldığını biliyorum domuz yağının.
07 Yorumla- +1 yıl
O evden baska bir yere gec.
- +1 yıl
Aynı olayı bir arkadaşımın dayısı yaşadı. Onlar başka bir eve çıkıp kurtulmuslardi bildiğim kadariyla. Bir hocadan yardım aldilarmi bilmiyorum. Zor bir durum vesselam Allah yardimcin olsun.
- +1 yıl
Evine giren çıkana dikkat et. Hiç ummadigin biri olabilir ve misafir gelince odalari kilitle. Arkadasin dayisinin olayinda yatak odasina sürmüşlerdi. Tasinsan gecer buyuk ihtimal. Namussuz insan cok memlekette.
- +1 yıl
Yapanlar belli eski ev arkadasimin annesi , kadin acik acik bana geliyorlar dedi.. Ev sahibi biz suphelenmistik o kadindan dediler.. Kizi evden cikardim diye yapti buyuk ihtimal.. Erzak ve kiyafet dolabinda bulduk biz de.. Kimseye guvenim kalmadi zaten o kotu gunleri hatirladikca kafayi yiyecek gibi oluyor insan.. Allahim kimseyi boyle insanlarla karsilastirmasin.. Düsmanimin basina bile vermesin cok zor..
+1 yılDomuz buyusu yapmaslar dokunmayn o seylere en yakn cami imamına gidin yardm isteyn
05 Yorumla- +1 yıl
Dikkat edin ne dedi
- +1 yıl
3 Nas 3 Felak birde Ayetel Kürsimi dedi
Konu sahibi acaba bana mail adresiniz verebilir misiniz ya da dönüş yapabilir misiniz mesaj hakkınız varsa
00 YorumlaDomuz yağı bu kadar kolay bulunan bir şey mi?
19 YorumlaDiğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ekmeğime de nutella sürüversinler..
03 YorumlaGece gece uyucam töbe de :/
01 Yorumlane alaka ya öyle birşey yok
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDomuz yagini nerden buldular acabaa :)))
11 Yorumla
+1 yılEvi terkedin haşa kızlıgınız bile gidebilir..
10 Yorumla
+1 yılYuuh bu knılara girmylm ya evde tekiz ztn :))
05 Yorumla- +1 yıl
Yapma sus sus hafta snunu evde tek gçircem sıkıntıya sokarsin beni:))
- +1 yıl
Bçhahhaa :)) evde yalnz kalan sen dglsşn ses falan da glşo saçma sapan ztn.. ben gülüp gecemem yorgan altindan saklanmaya devam :))
+1 yılaslı yok onun cinler getirip süremez
00 Yorumlacinlere inanmam
04 Yorumla
+1 yılhiç bişey
11 Yorumla
+1 yılDomuz yağı ne ya
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanmam hayatim
01 Yorumla
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz