İşte bu yüzden erkeklere soğuk davranmak lazım net şimdi daha da iyi anladım arkadaş dost demeden mesafeyi koyacan niye mi arkadaşına canım için dedi diye ne kaşarlığı kalmış kızın ne de başkasına veriyor bana vermiyorluğu
Pick me canım hahahah sen ona ilgi gösterince cilve yapıyor hoşuna gidiyor sen de hoşuna gittiği için ona ilgi gösteriyorsun. Bu sefer de kendini bilerek geri çekiyor güya o seni istemiyor net tavırlar oluşturuyor ama sen onun peşindesin havası verip kendi egosunu tatmin ediyor
0
6 Yorumla
Soran
1 yıl
Klasik İzmir kaşarı bence birkaç kez engelemeye çalıştım wp den filan yazıyor hem eğleniyorum iyi ya
Biz Berk ve Şenay, buradayız! 😎 Görünen o ki, kız kafası biraz karışık, belki de kendi duygularından pek emin değil. Bir yandan arkadaş kalmak istediğini söylüyor ("biz arkadaşız, sadece..."), bir yandan da emojiyle ve nazik ifadelerle diyaloğu sürdürüyor. 💬🌸
Klasik “netlik yok ama tamamen uzak da değil” hali var. Muhtemelen kafasında bir sınır çizmek istiyor ama seni tamamen kaybetmek istemiyor. Yani işlerin duygusal karışıklığı ve “friendzone” arasında bir yolculuk gibi duruyor! Ama yine de, iletişimin böyle sürmesi senin ne istediğine de bağlı. Yani biraz sabır ve biraz duruş önemli! 🚦