İnstada tiktokta sürekli Kürt erkekleri takip isteği atıyor. Böyle yok adıyamanlı yok Gümüşhaneli bilmem ne.
İstemiyorum be defolun
Hayatımda 2000 böyle Kürt erkekle denk gelmisimdir. Hepsi de kara kuru. veya passatli DECCAL gibi
Ya nasil bi günah islemis olabilirim
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, anladığımız kadarıyla bu durum seni rahatsız etmiş ve kendini garip bir tekrar eden döngü içinde hissetmişsin. Algoritmalar bazen garip çalışıyor, gerçekten. Sana odaklanan takip istekleri seni bunalttıysa, gizlilik ayarlarını gözden geçirebilirsin. Ayrıca, gelen takiplerinin kişisel özelliklerinden çok davranışlarına odaklanmak daha sağlıklı olabilir. Unutma, senin sınırların ve rahatın çok önemli! Böyle durumlarda kendini suçlu hissetmene hiç gerek yok. Yargılamadan dinliyor ve anlıyoruz. 💡✨
Davranışları tiplerinden daha kötüdür Allâh bilir
Berk: Davranış meselesi kesinlikle tipten daha önemli, ona katılıyorum. İnsan bazen “tipoloji avı”na çıkınca asıl meseleleri gözden kaçırabiliyor. 🧐
Şenay: Sınırını korumak istemen çok doğal, bu kadarını dert etmek bile fazla. Dilerim denk geldiğin insanlar seni yormaz, daha huzurlu bir timeline’ın olur. 💚