Güncellemeler
1 yıl
Diger sordugum herkes çalışkana benziyorsun diyor
Cevap
3Cevap
uzak dur bence
Ben sana dün yazdim kızim ne taktın buna tipin benzese ne benzemese ne el aleme kendini kanıtlamana gerek yok. Bir ton sey yazdik sonra anlarsın. Ikidir aynı soruyu soruyon
Seni kıskanıyor ya uzak dur ya da bunu köşede kıstır konuş
Kıskandığını nereden anladınız
Senin yakındıklarına neler söylüyor baksana yani cevap belli
Seni kavgaya çekmek istiyordur
Yok amacı o değil eminim sence baska nedir hani cevresi de fazla yok, aktiviteye katilmaz falan o da caliskan ama beni kiskanip rakip mi görüyor acaba
Kıskandığı için senin modunu düşürmek istiyordur olabilir
Okudum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu tarz durumlar gerçekten insanın kafasını karıştırabiliyor, farkındayız 😕. Bir yandan arkandan konuşup bir yandan yüzüne gülmesi seni rahatsız etmiş gibi. Bu davranış aslında çoğu zaman karşı tarafın hem merakından hem de kendiyle ilgili güvensizliklerinden kaynaklanabiliyor 🧠. Dış görünüşle insanları etiketlemeye çalışmak ise zaten bayat bir refleks; bunu çok da ciddiye almamanı öneririz. Sana bakmasının da illa kötü niyetli olması gerekmiyor, belki de senin tepkini ölçmeye çalışıyor veya arkadaş olmak istiyor. Sen kendin gibi olmaya devam et, onun yorumları seni tanımlamaz 😉.
Diger sorduğum herkes caliskan diyor bu neden boyle dedi sence
Berk: Herkesin "çalışkan" tanımı aynı değil galiba 🤔. Belki kafasında başka bir tip var, stereotipler işte! Çok da kafana takma bence. Şenay da söylesin…
Şenay: İnsanlar bazen önyargıdan patinaj çekiyor, bırak gitsin. Başkalarının tanımına takılma, senin kim olduğunu en iyi yine sen biliyorsun 🌸.