Genelde gıda ürünlerinde Bim kaliteli ve ucuz. Ancak Şok ve a-101 gibi mağzalar daha yakınsa bunları da tercih edebilirsiniz. Şunu da söyleyim; Cuma günleri Bimlerin önünde bekleyenler oluyor. Bazı şeyleri çok ucuza alacaklarını zannediyorlar. Eskiden ben de cuma günleri merak ederdim Bim'e gelen ürünleri. Ama Bim 'e gelen ürünlerin hepsi kaliteli çıkmıyor. Özellikle de elektronik ürünler şans işi
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılpenye boxerları ev için de gerçekten comfort sağlıyor.
yaprak sarmasını da biraz zeytinyağı ve limonla terbiye edince, egeli annenin zeytinyağlı yaprak sarması kıvamına gelebiliyor.
le condom da, tasarruf eğilimi yüksek çocuklar üretimini sağlamakta.00 Yorumla
+1 yıldost yoğurt sütaşın yan ürünüymüş,yoğurdun üretimini gördükten sonra yemesemde tadı güzeldir eminim.ha bide bi sakızı var kutu içinde pek bi severim :)
411 Yorumla- +1 yıl
Üretim nasıl?
- +1 yıl
dost değil başka bir markanınkini gördüm berbat ötesi coy_mistress,normalde yoğurdu bayıla bayıla yiyen biri olan ben kaç aydır kaşığımı dahi değdiremiyorum yoğurda,görmeden yiyebildiğin kadar ye.
@soran üşenmedim senin için ismine baktım hyper bonmuş :) - +1 yıl
ne demek efendim :) dene tavsiye ederim
- +1 yıl
mutlu ettiniz,teşekkürler
- +1 yıl
Aksüt ün fason üretimi. Sütaş ın değil. Üzerinde nerede üretildiği yazıyor.
- +1 yıl
Dost yoğurt tek geçerim :)) üzerindeki kaymak için 9-10 kutu alıp doya doya yiyesim geliyor :)))
- +1 yıl
ülkerin yan ürünü
Gizli Üye(30-35)+1 yılyorumlara baktım da herkes bunu merak etmiş link lezzet bir numara ;)
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
Marshmallow..başka yerde satılmıyor :D;
link45 YorumlaDiğer konusunda 326 cevap paylaştı. Kağıt mendil var onlu paket, o çok iyi oluyor.
Dost süt, ayran ve meyveli yoğurt. Kaanbey veya muratbey kaşar peyniri, bazen de nadir olarak peripella ile ketçap.
Civarda en yakın market de kendisi olduğundan daha bir sık alışveriş yaptığımız bir yer. Bazen diasaya giriyorum, indirimli olan ürünlerden gözüme kestirdiğim olursa alıyorum o kadar.
Bim forever. :))20 Yorumla
+1 yılCogu seyi zaten bim'den aliyoruz. Ama en cok yogurt, sut, dondurma. Bi de deyyuzlar bayramda badem sekeri getiriyorlar yeme de yaninda yat. Carsidakinden guzel tadi var. Cok pis hayatimiza girdi kisa surede ahah
22 Yorumla- +1 yıl
Aynen. Bizimkisi daha fena onunden torbalarla gecmek zorundayiz
çiğ köfte alıp yerdik okul çıkışlarında hey gidi günler :D
41 YorumlaDiğer konusunda 3,4b cevap paylaştı. fındıklı kreması var bayılıyorummm birde üzerine ahududu reçeli sürdün mü off yani :))
27 Yorumla- Diğer konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılyuvarlak cips var ya orda mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
21 Yorumla Topitanem :D casey kek vazgecilmezim :D baskada bisey almam :)
33 YorumlaBi ara Çerezza Mısırı vardı her gördüğümde alırdım ama kaldırdılar. :(
21 Yorumla
+1 yılKazandibi, bi de bi tursusu war markasini hatirlamiyorum:/ bu ikisi
Daha dogrusu şöyle; ben bim'i son iki aydir kesfettim, takildikca buluruz yeni urunler:)21 Yorumla
+1 yılTopi tanem :)) link
30 Yorumlatopitanem ve kesinlikle değişmez yiyecegim holland caramel waffles:)
40 Yorumlaböle yuvarlak bi cips gibi bişey var böyle ilk başta saman gibi geliyo tadı yedikçe böylw hoş bi tat veriyo:) ımmh çok seviyorum onu:)
20 YorumlaLe cola a bide Mısır pitircigi gibi yuvarlak çips var ya ondan ;D
14 Yorumla
+1 yılnot kagıdı aldım geçen dün 50 kuruşa.3 tanede de stabilo tahta kalemi inanırmısınız 2 milyon.1 milyona deodorant aldım sonra.sonraaa defterler çok uygun felan.çorap kalemkutu ağda ısıtıcısı,televizyoonnn hepsi 10 tl
20 Yorumladost yoğurt çok kötü ya.. bim in bir tek peynirleri güzel..birde bi çiğ köfte dürüm var.. o güzel
11 Yorumla- Diğer konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılUzun zamandır uğramıyorum.Ama gittiğim zamanlar da sütleri iyi ve uygun fiyata geliyor onları alırım genelde
20 Yorumla
+1 yılÇerezza Mısır alıyodum çok. Bi de marshmallowlar vardı onlardan.
20 YorumlaÜlkemi satanların marketinden 3 kuruş daha ucuz diye alışveriş yapmıyorum, BOYKOT ediyorum!
Etmeyenlere de hayret ediyorum...61 Yorumla
+1 yılkasanın yanında bi çikolata oluyo ya fındıklı. o çok güzel ya :)
30 Yorumlaadora bademli dondurma denyin magnumdan farksız :)
22 Yorumla
+1 yılkapitalizme ve liberalizme karşıyım mumkun mertebe süper marketleren alışveriş yapmıyorum hele bim asla
29 Yorumla- +1 yıl
devletçiliğe
- +1 yıl
izim lerden nefret ederim yani devletçilik derken kendi ülkemin malları kendi ülkemin üretimleri tamamen devlet ve yerli özel sermaye ürünleri yerli ürünler arasındada yabancı ülkerele yada 3 tekil kişilere para aktrılan kuruluşların mallarınıda kullanmıyorum
- +1 yıl
birleşik islam marketleri kazancı silahlara gidiyior katliamlara türk değil bimin sahipleri emin ol
- +1 yıl
paranoma yapmıyorum alışverişte yapmıyorum ben rahat bi insanım merak etme :)
Bu bim neymiş yahu =) En son ne zaman girdiğimi hatırlamam bütün ks kızları rumuzlarını ordan almış,ben sadece le cola bilirim onun üzerine le porshe bile üretecek konuma gelmiş adamlar
00 Yorumlaaradığım şey bimde olmadıkça başka yere gitmiyorum diyebilirim :)
32 Yorumla
+1 yılKeçi peyniri gevrek kurabiyeler..Bim ürünlerini severim. :)
20 Yorumlagenelde nuget alıyorum ama hazır pizzaları, patatesleri de iyi oluyor :)
31 Yorumla- +1 yıl
nagıt artık dandik . banvit ürünleri yok. pizzayı da bozdular
+1 yılBizim binanın altında A-101 var. Bim uzak oraya kadar gidemiyorum.
10 YorumlaDiğer konusunda 556 cevap paylaştı. holland waffle ı.fish finger. yağlı gevrek,tavuk kanadı, profiterol, kutu kurabiyelerden(çok taze oluyorlar) almanyanın en ünlü çikolatasına benzer bir çikolatası var yeşil kutuda müthiş birşey.onu da alıyorum ama her bim de yok.
00 Yorumla
+1 yılpeyniri, yoğurdu ve bir dondurması vardı adını hatırlamıyorum meyveli falan.
20 YorumlaDiğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Işıl Sabun (Bu saflıktaki sabun başka hiç bir yerde yok)
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSadece le cola için gidiyorum ucuz ve tadımlık olduğu için tam bana göre:)
20 YorumlaPiliç köfteleri var . Bir üniversite öğrencisi olarak ay sonunu getirmek için o reyonda takılıyorum :)
00 Yorumla
+1 yıltopitanem, holland caramel waffles, Jelibon
Ama hala topitanemin ambalajını kolayca açamıyorum. İlla bıçakla kesmem lazım00 Yorumla
+1 yılbi tane gofret var küçük küçük oluyo pakatin içinde markası aklıma gelmiyo bayılıyorum ona,turşu,patates
00 Yorumla
+1 yılOradan alışveriş yapmıyorum prensip olarak. bizim burada iş yapamadı diye kapandı sonra birkaç sene sonra tekrar açtılar nasıl bir sermayedir o ne iş yapma mantığıdır belli bayrak dikme sevdasına mağaza açıyorlar
10 YorumlaDiğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. her sokağa bir mağaza konseptiyle büyüyen bim gençler arasındada popülerliğini koruyor.
30 YorumlaHazır pizaa, Acısız Kahvaltılık sos, cips, meyveli yoğurt , bunlar olsun 1 gün aç kalırım
21 YorumlaDiğer konusunda 418 cevap paylaştı. Kutuda mini dürüm çiğ köftelerinden alırım, tea tone ( üretimini tamek yapıyor), profiterol tatlısı, hazır köftesi, ekleri, ilkler di sanırsam kurabiyeleri vs. alırım.
00 Yorumla- Diğer konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılton balığı güzel. ama ithal balıklarmış. iri parçalı yazıyor. dağılmış halde çıkıyor bim yanlış yapıyorsun oğlum
00 Yorumla
+1 yılOda kokusu kesinlikle.Markası Room Star.
Anti Tütün özelliği var evdeki sinmiş sigara kokusunu atıyor.Fiyatı da 3 TL00 YorumlaYoğurdu ve suyu. Yoğurdun iyi tadı var ve suyu çok ucuz 1.5Lt 55 kuruş
00 Yorumladost yoğurt ve 1 liraya satılan bi kasanın yanında bulunan antep fıstıklı çikolata var onu alıyorum arada bi. son 1 senedir alamıyorum tabi ama önceleri alıyorudum cok güzel ve ucuzdu :)
00 Yorumla"köstebek" diye bi' kurabiyesi var ki bağımlısı oldum. Bende oranın eski müdavimlerindenim:)
00 Yorumla
+1 yılen sevdiğim süt ve süt ürünleri..ayrıca bayat tavukda olmaz hergün değişir..sadece ,LE COLA denilen ürüne uyuzum :)bazende kasiyer kıza :)
00 Yorumlasizi fakirler ben migrostan aşağı takılmıyorum :D bimin suyunu alırım en çok nerdeyse bedava :D
02 Yorumlasucuk güzel,hazır tavuk döneri de seviyorum,dilim kaşarlar,bir de en çok fındık içi alıyorum
03 YorumlaDiğer konusunda 447 cevap paylaştı. Kazandibi, profiterol, supangle ve meyveli yoğurdu favorim
00 Yorumlacasey kek ve markası aklıma gelmeyen bı elma suyu var vazgecılmezlerımdendı bı zamanlar :D
00 Yorumlaton balığı , yoğurt , kuru yemişler valla protein ihtiyacımın büyük bölümünü karşılıyor bimde olmasa ;)
00 Yorumla
+1 yılBİM'in en güzel ürettiği şey bence kramaelli waffle'ı
33 Yorumla- +1 yıl
çok pahalı o . hollandadan geliyor . 2.25 olmuş şimdi.
+1 yılvatan şaşmaz sen misin ? senin büyük hayranınım
42 Yorumla- +1 yıl
:( git burdan
+1 yılwaffle, dost süt birde cevizi çok güzell
24 Yorumla- +1 yıl
var tadı çok güzell görürsen al
- +1 yıl
ceviz abd den geliyor ondandır :)
patito cips, fıçı turşu, fair meyve sepeti dondurma :)
00 Yorumlakafam her bozulduğunda dost süt alıp sabahlara kadar içiyorum :)
30 Yorumla
+1 yılayranı çok iyi, bir de kolonyası var KARAYEL tersten okumayın :)))
04 Yorumla- +1 yıl
:f
- +1 yıl
zekana hayran kaldım. normalde böyle bi alışkanlığım yok çok şükür.
- +1 yıl
aslında incide görmüştüm bende çok gülmüştüm :)
hemen hemen hepsi birçok kaliteli markayla tadları aynı oluyor zaten ve daha hesaplı
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılle cola
bi gazoz :D:D:D24 Yorumla- +1 yıl
ahaha :)) zehirlenirsin canım
Cevap sahibi+1 yılisimleri çok komik geliyo bana :)
le cola bide kestane şekeri oluyor çok güzel:)) birde biscolata pia.
10 YorumlaMisakı milli sınırları içinde en iyi yoğurt Dost yoğurttur...
00 Yorumla
+1 yılmeyveli bir kutu dondurması var ben onu çok seviyorum ya
02 Yorumla- +1 yıl
evet ondan :)
+1 yılsole margarin çok çekici geliyor bana,evet beğeniyorum
00 Yorumla- Devamını Gör (89)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem