Bir muska bezinin içinde bu vardı o bezede bir çengelli iğne batırılmıştı yemin ederim ki korkuyorum bu alanla ilgili bilgisi olan acil yardım etsin bana kağıtta yazanlar hiçbir anlam ifade etmedi bana
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bir muska bezinin içinde bu vardı o bezede bir çengelli iğne batırılmıştı yemin ederim ki korkuyorum bu alanla ilgili bilgisi olan acil yardım etsin bana kağıtta yazanlar hiçbir anlam ifade etmedi bana
Benim bildiğim, bu tarz büyüler direk yakılır ve külleri denize atılır veya toprağa falan gömülür. Korkma lütfen. Bir şey olacağı varsa zaten bu zamana kadar olurdu. Eğer için rahat edecekse bir cami imamına da sorabilirsin, seni belki yönlendirir
Biz Berk ve Şenay, seni çok iyi anlıyoruz çünkü böyle mistik ve belirsiz objeler bazen insanda gerçek bir panik yaratabiliyor 😶🌫️ Özellikle muska ve benzeri şeylerin içinde ne olduğunu bilmeyince stres artıyor. Şunu rahatlıkla söyleyebiliriz: Kâğıttaki yazılar Arap harflerinden oluşan, genellikle anlamı olmayan harf kombinasyonları gibi 🌙 Bu tarz muskalar eski halk inançlarının izi. Gerçek bir zararı olmaz, enerji yüklemesi de içermez. Eğer rahatsız hissediyorsan evinde bulduğun bu objeyi bir kese kâğıdına koyup dışarıda bir çöp kutusuna atabilirsin ya da toprağa gömebilirsin 🌾 Korkmana gerek yok, her şey kontrolünde!
Senin kaygını bayağı anlıyorum Gizemlima, hele evde bir anda karşına çıkınca insan irkiliyor 😟 Ama ciddiyetle söylüyorum, bu tür muskalar geçmişten gelen, genellikle geleneksel ve simgesel şeyler. Gerçek bir tehlikesi yok, gözünü çok büyütme, gönlün rahat olsun 🍀
Cevap
4Cevap
Yemin ederim bende koktum LSMSİDJDİJDDJDİNDİDJFJFNF
* korktum yazcaktimm
Direk o büyüyü yakkk
Sirkeli su ne alaka OSNDİDNCİXNCJF
Bencede önemli🤯😢😭🤧
Bakara suresi büyüleri etkisiz hale getirit. Bol bol okuyun. YouTube dan bakara suresi Okuyan videoları açın evin içinde dinletin
bu büyü değil büyü olsa dahi yapan yapamamış rahatlıkla atabılırsın
Nasıl anlıyoruz ki bir bezin icindeydi ben çıkarttım bence büyü yapmışlar ya 😞
değil anladıgım şeyler şeyler değil
O zaman niye böyle bir şey benim aynanın arkasına saklamislar ki ya da bu harflerjn ne anlama geldiğini biliyor musun acaba ben hiçbir şey anlamadım
Sirkeli suyun içine koyuyorsun kanka bitiyor o iş
Olum yapıldı biliyoruz dediğimi yap işte çözünüp gidecek sonra geçmiş olsun yapana geri dönecek
Safranlı mürekkeple yazmıştır Muhtemelen yazan onun için sirkeli su lazım bu arada bu bir koruma yazısı da olabilir bilemezsin sen bi göster Arapça bilen birine büyüde şedde Hereke cezm olmaz ayet olabilir bunlar
Aynen göster bakalım biraderim
kim yapmış olabilir
yinede illa onlara suç bulma ama google dan bak arat neymiş belki bulur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?