Zamanında senin gibi cahilin birisi de benden için bana bağlama büyüsü yaptırmak istedi ama yanlış büyü yaptılar. Bunu farketmem 2 sene sürdü ama o 2 sene hayatım zehir gibi oldu. Ha sonrası ne oldu biliyormusun? Çok güçlü bir arkadaş bu büyüyü bozduğu gibi bana bu büyüyü yaptıranın başına cinleri musallat etti. Şimdi ise o çekmeye başladı. Yani ateşle oynama.
Cevap sahibi
11 ay
Bulmana sevindim. Sana ve büyücüye cehennemde bol muhabbetler dilerim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sonr açok pişman olacaksın bu kdr kendini yıprartığın için ama bence psikolojik destek al medyum değil
Çok çaresizim 😞
Şunu asla unutma derdi veren dermanı nı da muhakkak verir ilerde bu nu hatırladıkça güleceksin kendine sabret
Dua etsem kabul olur mu
Kendi kurtuluşun için mi yoksa geri dönmesi içinmi?
Geri gelmesi için
Bak rabbim ne diyor: "sizin hayır bildiklerinizde şer, şer bildiklerinizde de hayır saklıdır siz bilemezsiniz" by nedenle kendin içşn dua et derim
Çok teşekkür ederim
Umarım yardımcı olabilmişimdir Rica ederim😊
Asla inanmıyorum dertleşmek en güzeli bence
Hanki sehir onuda söyle
Malatya civarından olur mu
Numarası var mı
Hanki sehir dedim
Manisa
Uzak sin bakmax
Lütfen yardım et
Yapacak bisry yok adam yüz yüze kabul ediyor tel filan olmuyor
Ya lütfen
Iyi cok sukur merak etmisik
🤣🤣🤣
Ne işlem yaptırdınız başarılı oldu mu
Malatyanın neresinde? Hoca mı büyücü mü?
@OBirDr49 fal istiyodum
Detayları yazdım
Allah rızası medyumda aranmaz
Medyumu neden arıyorsun yani konu nedir?
Bı sorunum var
Nedir işte ona göre yardımcı olabilirim.
Sevgilimden ayrıldım
Eee yani sen ne yapmak istiyorsun?
Bakım
Sevgilinden ayrılmakla neyin bakımı bu? Büyü şüphen varsa eyvallah bakalım ama sevgilinden ayrılmanla alakasını anlamadım?
Neden gitti diye baktırmak istiyorum
Cinler o konuda maalesef bilgi vermezler. Giden gitsin kardeşim sen yoluna bak boş ver.
Büyü yapmak istiyorum
Ne büyüsü
Geri döndürme
Sinirimi bozmaya başlıyorsun bak
Bilgin yoksa konuşma
Sinirini bozsam ne yapabilirsin bana? Büyü mü yaptıracaksın 😅 Bilgim ve tecrübem var tabiki ama ateşle oynuyorsun.
Niye
Zamanında senin gibi cahilin birisi de benden için bana bağlama büyüsü yaptırmak istedi ama yanlış büyü yaptılar. Bunu farketmem 2 sene sürdü ama o 2 sene hayatım zehir gibi oldu. Ha sonrası ne oldu biliyormusun? Çok güçlü bir arkadaş bu büyüyü bozduğu gibi bana bu büyüyü yaptıranın başına cinleri musallat etti. Şimdi ise o çekmeye başladı. Yani ateşle oynama.
Bulmana sevindim. Sana ve büyücüye cehennemde bol muhabbetler dilerim.
yardımcı olurum ama konu gönül ilişkisi değilse.
Saçmalama ya lütfen
medyum ne
Medyum ne iş yapacak