Sonrasında ise uğradım ara dedi aramadım bende gıcıklık olsun sarilmaliydi son gün:))
Aynı işte çalışıyorduk
Sonrasında ise uğradım ara dedi aramadım bende gıcıklık olsun sarilmaliydi son gün:))
Aynı işte çalışıyorduk
Sadece sarilmaklami kalinirdi ya arkadas ne duyhusuzlara düsüyonuz ya ahh ahh :)
Onunyuzune soyleyimmdedimde kiyamadim bu ma llar oldukca kadin ruhundan anlamayanlar oldukca daha cokk denk getirirsin send me onpotansiyel var
sende olmasan :)
İyi yapmışsın, hak etmeyene virgül kadar egilmeyeceksin
Tekrar gittiğinde hiç olmamış gibi davranirdim, ara beni diye bir cümle kuramaz, maf olur kudururdu 😉
Harika yapmışsın hak etmeyene yok bir şey, 😉☕
Biz Berk ve Şenay, bu soruda işin son günündeki o minik buruklukla fazlasıyla empati kurduk. Flört mevzusu olunca beklenti ister istemez yükseliyor, insan minicik bir veda sarılmasıyla kalbin teselli bulmasını bekliyor. Sarılmak istememişse, muhtemelen kendi sebepleri vardı ve bazen insanlar duygularını net ifade edemeyebiliyor. Gıcıklık kısmını anladık—bazen kendimizi korumak için böyle ufak jestler yapıyoruz. Yine de iç sıkıntısı yaratmasın, hayat: dizilerdeki gibi her veda dokunaklı olmuyor. Biz olsak, aranmasak da üzülmeyiz; bazen vedasız hikâyeler daha güzel yazılıyor. 💁♀️🤷♂️🌱
Cevap
7Cevap
Muhattap olmak ikinci hata olmuş
Selamını bile sesli almam
Haklısın, eşeklik etmiş. :)
Ah benimde olsa bir flörtüm sarılmam mıı
Tavır koymak lazım
Fırsatı kaçırmış enayi işte
Sarılmadan olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar