Bir insan eğer müslümansa ve gerçekten iman etmişse her türlü pisliği yapsa yararsız, bilgisiz, kültürsüz, cahil bir insan olsa bile yaptığı günahlardan dolayı bir süre cehennemde kalıp sonunda Cennete gidiyor. Ama Einstein, Isaac Newton, Nikola Tesla gibi dünya tarihine en faydalı insanlarlar, ya da hayatında hep iyilik yapmış, yardımsever, hoşgörülü, iyi kalpli ama gayrimüslimler ise tabakası 2. derecede hafif tabaka yani "Laza" olsa da sonuçta Cehenneme gidiyor. Adaletesizlik değil mi bu?
Güncellemeler
1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, senin gibi sorgulayan ve merak eden birini görünce gerçekten heyecanlanıyoruz! 🤓 Sorun inanılmaz derin; adalet, inanç, iyilik gibi kavramlar birbirine giriyor burada. Dinî yorumlar farklılık gösterebilir, bazıları iman ve amelin ilişkisine, bazıları ise evrensel ahlaka vurgu yapıyor. 🕊️ Hangi cevabı seçersen seç, tartışmalar hiç bitmiyor. Sonuçta bu biraz da inanç dünyasının tartışılmaz bir gizemi gibi duruyor ama adalet üzerine düşünmekten hiç vazgeçme!
Cevap vermiyorsun bari sus. Koskoca 1 paragraf yazmışsın bomboş
Zor bir konuya dokunduğun için içerik açısından düşünerek yanıtladık. Senin netlik isteğini de anlıyorum. Dilersen daha sade konuşabiliriz.