Yemin ediyorum bıktım her yerde stant kurmuşlar hep ağlamalı kadın sesleri. Başında duran da yok sabah koyuyorlar akşam kaldırıyorlar.
Milleti rahatsız etmekten başka açıklaması yok
Milleti rahatsız etmekten başka açıklaması yok
Geçenlerde diskolarda barlarda parayı kırıyordu bir tanesi. Doğru mu bilmiyoruz maalesef, hayır vatandaşında ulaşması imkamsız rakamlar. Allah yardımcıları olsun da bilemiyorum. Mutlu mutlu geçiyorum standlara denk gelince insanın keyfi kaçıyor ister istemez. Devlet bunlara çözüm bulmalı böyle çocuklar var karşılayabilmeli
Bu düpedüz duygu sömürüsüdür. İnsanların yardım duygularını sömürenlere de tek kuruş verilmemeli. Her yerde varlar artık ve sadece kuru bir gürültüye dönüştü bu iş.
Bir de "Kampanyamız valilik onaylıdır" Diye ısrarla belirtiyorlar sanki dolandırıcı değillermiş gibi.
Cevap
13Cevap
saçma bence de.
Son seçime kadar bağış yapardım. Artık umrumda değil. Sma testi yapmadan evleniyorlar , sonra milletten para dileniyorlar. Seçtikleri hükümet yardım etsin. Benim umrumda değil..
Onlar gerçekten garip bende bir çok kez rastladım yani başında duran yok harbiden bağış kutusu o kadar alıp gitse biri tuhaf yani.
Aynen onu dedim işte ne başında duran var ne gerçek olup olmadığı belli. Hayır birde böyle şeyleri zabıta yerlerinin çok çok işlek yerlerin önünde dahi yapıyorlar biride kardeş ne oluyor izin vs nerde demiyor mu?
Sma olaylarını bilemem şimdi iftira atmayım ama dilencilik sektöründe baya bi varlar meslek edinen kitle bile var harbiden insanların duygularını sömüren sahtekarlık yapan
Allah yardımcıları olsun ama çoğunun gerçekte de yalan olduğunu bilemiyoruz ki ama sonuçta yine de Allah yardımcıları olsun öyle düşünmemek lazım
Boş işler ve çok rahatsız edici sinir oluyorum sesinden..
Ya çocuklara üzülüyoruz ama güvende duyulmuyor ki.
Develt el atmalı gerekli yardımı yapmalı bence inceleyip
çoğu dolandırma zerine kurulu parayı vuran çok öyle
Vicdanın olmadığı için normaldir ilgilenme o zaman.
Yav sen kimsin ki beni sorguluyorsun Allah'ın çomrı
Giderek arttı bu şekilde acaba gerçek mi diye düşündürüyor
Kadıköyde çok kafa ütülüyor
Öyle valla sahilde oturup bi kahve içeyim dedim beynim şişti
Bursa fomaradan mı geçtin yoksa 😂
Duygu sömürüsü, başka bir şey değil...
Ben üç beş yârdım ediyorum
Haklısınız kesinlikle ama üzülüyorum ben görünce
Hiç sevmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?