Diğer Kızlar, Para karşılığında falaka teklifini kabul eder misiniz? doktorbirüyee Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bi ara internette öyle bi şey görmüştüm aklıma geldi sormak istedim Güncellemeler1 yıl Güncel Güncellemeler8 ay Gğncelll Kızlar, Para karşılığında falaka teklifini kabul eder misiniz? Cevapla Fal Soruları İnternet Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Edenler olur mutlaka 2 21 Yorumla doktorbirüyee 1 yıl Sen kabul eder misin? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben etmem cunku paraya ihtiyacim yok o yuzden kendimi o duruma dusurmeme gerek yok. Yorumla doktorbirüyee 1 yıl Para için değil de fantezi için? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olabilir Yorumla doktorbirüyee 1 yıl Ama pantolonu da çıkartmak isterim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Dogaldir Yorumla doktorbirüyee 1 yıl İç çamaşırla yatırmak daha zevkli olur , dantelli mi giyersin düz mü? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Senin fantezi dunyana kalmis beni bulastirma Yorumla doktorbirüyee 1 yıl Ya seni hayal aleminde falakaya yatırdım ya ondan sordum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anca hayal aleminde yatirirsin zaten Yorumla doktorbirüyee 1 yıl Gerçekte nasıl olacak ki? İşte gerçekte olmayacağı için hayal aleminde konuşuyoruz şaka sonuçta ama güzel hayal bence Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Internetten yazdigin tanimadigin insanla olmaz tabi dogal olarak, o yuzden sapiklasma Yorumla doktorbirüyee 1 yıl İnternetten tanımadığım kızla tanışıp sevgili de oldum yani o kadar da ön yargılı olma Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olursun her tur ucuz insan var sonucta Yorumla doktorbirüyee 1 yıl Sen çok mu pahalısın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Cok Yorumla doktorbirüyee 1 yıl Herkes ucuz herkes tatlım sen pahalı ve çok süper insansın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Herkes değil ama evet uzgunum gercekler Yorumla doktorbirüyee 1 yıl Tamam süpersin şahanesin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Saol evet Yorumla doktorbirüyee 1 yıl Peki Yorumla
leyzena Takip Et Xper 1 Yaş: 25 1 yıl Olabilir 3 7 Yorumla doktorbirüyee 1 yıl Ama elbise ile değil çıplak bi falakaya yatırma olacak Yorumla leyzena 1 yıl Çıplak olmaz Yorumla doktorbirüyee 1 yıl İç çamaşırla o zaman? Yorumla leyzena 1 yıl Belki Yorumla doktorbirüyee 1 yıl Hmm peki iç çamaşırın tanga olsa olur mu? Yorumla leyzena 1 yıl Bilmem Yorumla doktorbirüyee 11 ay Peki sütyensiz? Yorumla
peceli1624 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 11 ay Kaç para olduğuna göre değişir 2 3 Yorumla doktorbirüyee 11 ay Sağlam para ama iç çamaşırlı şekilde falaka yatırma Yorumla peceli1624 11 ay İyi paraya okey Yorumla peceli1624 11 ay Paran varsa dm gel madeem Yorumla
bəyz4 Takip Et Xper 1 Yaş: 29 8 ay Neden olmasın 1 1 Yorumla doktorbirüyee 8 ay burada mısın? Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Edenler olur mutlaka
Sen kabul eder misin?
Ben etmem cunku paraya ihtiyacim yok o yuzden kendimi o duruma dusurmeme gerek yok.
Para için değil de fantezi için?
Olabilir
Ama pantolonu da çıkartmak isterim
Dogaldir
İç çamaşırla yatırmak daha zevkli olur , dantelli mi giyersin düz mü?
Senin fantezi dunyana kalmis beni bulastirma
Ya seni hayal aleminde falakaya yatırdım ya ondan sordum
Anca hayal aleminde yatirirsin zaten
Gerçekte nasıl olacak ki? İşte gerçekte olmayacağı için hayal aleminde konuşuyoruz şaka sonuçta ama güzel hayal bence
Internetten yazdigin tanimadigin insanla olmaz tabi dogal olarak, o yuzden sapiklasma
İnternetten tanımadığım kızla tanışıp sevgili de oldum yani o kadar da ön yargılı olma
Olursun her tur ucuz insan var sonucta
Sen çok mu pahalısın
Cok
Herkes ucuz herkes tatlım sen pahalı ve çok süper insansın
Herkes değil ama evet uzgunum gercekler
Tamam süpersin şahanesin
Saol evet
Peki
Olabilir
Ama elbise ile değil çıplak bi falakaya yatırma olacak
Çıplak olmaz
İç çamaşırla o zaman?
Belki
Hmm peki iç çamaşırın tanga olsa olur mu?
Bilmem
Peki sütyensiz?
Kaç para olduğuna göre değişir
Sağlam para ama iç çamaşırlı şekilde falaka yatırma
İyi paraya okey
Paran varsa dm gel madeem
Neden olmasın
burada mısın?
Olabilir