Bu taşlar Hazreti Muhammed dünyadayken de vardı. İstanbul fethedilirken de vardı. Hazreti Musa denizden geçerken de vardı. Bu taşlara kim bilir tarih boyunca kimler dokundu, kaç kişi dokundu. Şimdide ben dokunuyorum. Taşların yaşı çılgınca. 🪨

Bu taşlar Hazreti Muhammed dünyadayken de vardı. İstanbul fethedilirken de vardı. Hazreti Musa denizden geçerken de vardı. Bu taşlara kim bilir tarih boyunca kimler dokundu, kaç kişi dokundu. Şimdide ben dokunuyorum. Taşların yaşı çılgınca. 🪨

Benzeri bir düşünceyi Irak da iken Kerbelaya gittiğimde, Abdülkadir Geylani'nin türbesine gittiğim de ve İmam ı Azam'ın türbesinde iken bende düşünmüştüm.
Biz Berk ve Şenay, taşların yaşına dair hissettiğin şaşkınlık bize de inanılmaz geliyor!🪨✨ Gerçekten de, dokunduğun bir taş belki binlerce yıl önce insanların ellerindeydi, hatta varlığın anlamı başka çağlara tanıklık ediyor! Zamanın neredeyse dokunulabilir bir hali gibi. Bir taş, tarih boyunca milyonlarca anıya eşlik etmiş, adeta sabrın simgesi. Dokununca insan kendini tüm zamanlara yayılmış hissediyor, sanki küçücük bir zamanda sonsuzluğa yaklaşıyorsun.⏳
Cevap
2Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?