Komşunuz genç kadın kocasını aldatıyor biliyorsunuz. Bir gün belli ki adam eve erken gelip kadını yakalıyor. Adam karısını dövmeye başlıyor.
Müdahale edip durdurmak sizin elinizde. Adam tehlikeli biri değil. Yani ne bu dayak kadının hayatına mal olabilir ne de müdahale ederseniz size bir tepki gösterir.
Hemen durdurur musunuz? Biraz devam etsin sonra durdururum mu dersin... yoksa ne kadar istiyorsa o kadar dövsün diye düşünüp boş mu verirsin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Önce bir iki bir intikamını alsın o şekilde durdururum müdahale ederim ama en doğrusu tabiki cezasını yargının kesmesi yargı bu tür durumlarda dövmekten daha beter yapabiliyor ama öte yandan intikam ateşiyle de yanıp tutuşması iyi olmaz
Yargının verdiği bir ceza yok. Boşanma ve tazminat ama cüzzi rakamlar oluyor. Adamın bir süre dövmesi uygundur diyorsun bence de öyle bubarada.
Sorun ne olursa olsun fiziksel şiddet oldumu suçlu durumuna düşüyorsun mesela beni erkekle aldatan nişanlımla büyük kavga etmiştik bende üzerine vazo fırlatmıştım üstünde kırılmıştı haklı olmama rağmen suçlu oldum neyseki güçlü delliller vardı beraat ettim
İyi de delillerle neyi ispat ettin de beraat ettin ki? Vazoyu fırlatma sebebin beraat etmene gerekçe olmaz ki?
Bir kaç yıl önce daha inanılmaz vir olay başıma geldi... üst katta bir öğrenci kız oturuyordu. Saçma sapan bir hayatı vardı çok belli gece yarısı eve gelir partilemeler filan yani kızın hayatı fena... 2 sene sonra erkek kardeşi de üniversite kazanıp geldi. Arada bağırış çağırıl olmaya başladı konuşmalardan çocuğun durumdan rahatsız oldupu anlaşılıyordu... bşr akşam bu kez bağırış değil ama kızdan feryatlar adeta çığlıklar geldi. Başına bir şey geldi zannedip çıktım kapısını çaldım. Kapıyı oğlan açtı. Dedim ses buradan mı geldi. İnanmazsın çocuğun eline kemeri hala sarılıydı... çocuk sakin bir şekilde "ses için özür dilerim ama merak edecek bir şey yok ben dövüyorum ablamı" dedi... dedim elinden bir kaza çıkmasın kardeşim... yok abi dedi... merak etme sadece bacaklarına ve özellikle ayaklarının altlarına vuruyorum dedi... kızın içeriden ağlamaklı yalvarır sesleri bu şekilde çocuğun ablasını terbiye edebileceği hissini verdi. Bence olması gereken oluyordu. Daireye feri döndüm
Bana göre şiddet en son çaredir benim o olayda canıma tak etmişti her şey aldattığı adam sürekli beni tehdit ederek para istiyordu eşimde aynı neyse yine evime geldi yüzsüzce beni itip yere düşürdü salonda kanepeye yayılmıştı yüzsüzce o an cinnet hali gelde bana kendimi tuttum mutfağa gittim elime satır bıçağı aldım yakasına yapıştım sonra vazoyu gördüm aldığım gibi kafasına geçirdim heryeri kan içinde kaldı ben o an bayılmışım bunun için böyle sorgulandım neyseki elimdeki deliller yeterliydi yoksa hapse girerdim ve hala rüyalarıma girer eskiden daha fazla girerdi şimdi tedavi görüyorum yoksa unutabilmem imkansız gibiydi
Benim yerimde olsan o delikanlının ablasını dönmesine engel olur muydun? Bildiğin falakaya yatırmış kızı... ama kızın hayatı çok berbattı laftan da anlayacak biri değildi
Özellikle çocuk ablasının sadece ayaklarının altlarına vurarak dövdüğü için açıkçası kızın da hayatı bozuk olduğu için endilekenmek bir yandan çocuğu takdir ettim.
Bazıları dayak çözüm değil dese de çocuk ablasını mum gibi yaptı. Dayak bazen gayet de sonuç verebiliyor