ACİL YARDIM enerji içeceği içiyorum alkollü %8lik bazen ÇOK kötü kusturuyor kalp çarpıntısı yapıyor 1 tanesi bile ancak bazen yok?

Alkol alirken örneğin 4 ay önce sadece 1 tane yüzde 8lik bazem kalbim çok çok hızlı çarpıyor ve titriyorum 1 taneden bile çok kötü kusuyorum ve garip bir şekilde midem ağzıma geliyor kötü hissediyorum tansiyonum bile düşüyor bunun sebebi ne ancak bazen 3 tane içsem bile bu olmuyor bu ailemin gizlice verdiği antabus veya alkolden tiksindirici bir ilaç gibi bir şey olabilir mi lütfen söyleyin
çünkü bazen bu oluyor bazen yok artık bundan bıktım çok kötü kalbim ağzıma geliyor ve aylar önceden tadından kendiliğinden iğrendim Ağustos ayında defalarca içtim her gün bile ancak her seferinde kustum artık eskiden bu yoktu içtikten sonra midem ağzıma geliyor neredeyse ve kalbim çok çok hızlı atıyor yüzüm kızarıyor tansiyon düşüyor alkolden iğrendim ve ağzıma yüzde 8lik 1 tanesini değil yarım tanesini içsem bile kusuyordum artık bu çok komik olabilir çünkü bu sarhoş bile etmez sarhoş olmadan bile kustuğum oluyordu daha önce olmamıştı yardım lütfen. NE YAPMALIYIM BU İLAÇTAN BIKTIM BUNU DEAKTİF ETMENİN YOLU VAR MI SON ZAMANLAR Ağustos AYINDAKI GİBİ OLMASADA BAZEN OLUYOR ANCAK ÇOĞU ZAMAN EVDEN YİYECEK YEMEDİM ÇÜNKÜ ARTIK NORMAL ALKOL İÇMEK İSTİYORUM, HEPINIZ 1 TANESININ KUSTURMADIGINI VE BUNUN KOMIK OLDUGUNU SARHOS BILE ETMEDIGINI BILIYORSUNUZ

ACİL YARDIM enerji içeceği içiyorum alkollü %8lik bazen ÇOK kötü kusturuyor kalp çarpıntısı yapıyor 1 tanesi bile ancak bazen yok?