Bugün iş yerinde Bi kızla çok kötü tartıştım itişme yanağımı ısırma oldu bırakmadı da bildiğiniz etimi kopardı kötü izi kaldı napmalıyım hem gurur yapıyor um hem görüntü kötü doktora gitmem e gerek var mı
Kız insanların içinde yaptı çok utanıyorum
Bugün iş yerinde Bi kızla çok kötü tartıştım itişme yanağımı ısırma oldu bırakmadı da bildiğiniz etimi kopardı kötü izi kaldı napmalıyım hem gurur yapıyor um hem görüntü kötü doktora gitmem e gerek var mı
Kız insanların içinde yaptı çok utanıyorum
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Dava aç insan insana bunu yapar mı ne olursa olsun ve evet mikrop kapabilirsin.
Utanıyorum ya dava açmaya mikrop kaparmıyım acaba
Kaparsın tabi utanmani yesinler senin
Ahahahahahs utanıyor muş birde
Sen kıza naptın böyle utangaç çocuk
Yaaaa vallahi aşırı utanıyorum kızın dişlemesi aklıma gelince
@Kamicino ne alaka yaaa
Utanılacak bisey yok
Ne halt kokladıysa utanıyor kıza da helal olsun sağlam mış
Kavgayı kimin başlattığını veya orada ne olduğunu bilemeyiz.
Yaaa çok teşekkür ederim güzel düşüncen için
@Kamicino yaaa bune böyle erkeğiz die
Rica ederim.
Yaaa ben yaptığı bir olaya uyuz oldum birine haksızlık yaptı bende sert çıktım sinirlendi bende kes lan dedim sen böylesin dedim bana temasta bulundu bende sert ce ittim direk yanağıma yapıştı
Öküz hakketmiş sin az bile yapmış helal olsun vallahi kıza uslu durmayı öğren
@Kamicino yaaa hayır ya hayır ne haldeyim ben böyle yaptığığıyla kaldım
Gizli üye sana hak veriyorum. Kamicino burada cinsiyet ayrımcılığı yapma kim haklıysa onun yanında ol balım belki seninde başına gelebilirdi.
Yaaa çok teşekkür ederim gerçekten hakikatli bir kızsın vallahi o kadar psikolojim bozulduki yanağım çok acıyr görüntüsü çok kötü rezil de oldum aklıma geldikçe utan gözümün önünde kızın dişlemesi şikayet etmeye utanıyorum
Senin yerinde olsam unutmayı bir yere koyup şikayet ederdim benim canım patlıcan değil ya ve hastaneye gitmeni öneririm ciddi birsey olabilir bakteri kaparsa çok kötü olur rezil olmadın ya o kız düşünsün
Balım kız kendini korumuş kadına şiddete hayır kız buna haddini bildirmiş aynısı benimde başıma gelse ben daha kötüsünü yaparım taşaklarını patlatırım çeksin cezasını ki bir dakine uslu dursun kızı itmeler hesap sormalar
Ama şimdi kız haksızlık yapmış sonra temas etmiş adamda öyle boş mu dursun ne yapsın tabi biseyler yapicak
Yaa sana çok ama çok teşekkür ederim keşke arkadaşım olsan çok saol yaa bakteri kapmaz umarım ağrıyor da ama doktora gitmeye utanıyorum şikayet etmeye utanıyorum işe gitmeye utanıyorum o bildiğin herkesin içinde beni yendi
Yaa evet biraz orantısız ittim onu ama öyle beklemiyordum
Evet ama itmek te olmaz
Eee hakketmiş sin umarım daha kötü olur
Rica ederim ne demek kolonya sür bakteri varsa onu alır ama çok yakar birde resmini çek cesaretini topladığın gün gidip şikayet açarsın veya başka bir olay daha olursa elinde kanıt olur. Sende yani ne dicek millet niye utanıyorsun ya olan olmuş sen doğru olanı yaptın kendinle gurur duymalısın hem unutmuşlardir ama diyorsan gidemem bir kaç gün izin alabilirsen al sonra herkes unutmuş olur zaten hemde utanılacak bisey değil
El kaldirmamis veya oldurmemis ya da kızın yaptığı gibi yapmamış kızın yaptığı çok büyük günah kul hakkinada girmiş oldu
Yaaaaa çok teşekkür ederim evet bir an önce doktora gidicem darp raporu alıcam kolonya döktüm şimdi varya acım Bi arttı
Yaaaa arkadaşım olur mu sun lütfen
Tamam bayım özür dilerim çok üzerine gittim kusura bakma hakkını helal et
Sana sahip çıkmamız gerek tatlı birine benziyorsun utanmanı yesinler beni affedecek misin hemen kadın dayanışması yaptım
Geçmiş olsun iz geçmeden hemen git ama %99 kadın tarafında oluyor mahkeme ceza vermeyede bilirler bide kızın yalan söylediğini düşün.. rica ederim ne demek her zaman. Kusura bakma arkadaş edinmeyi sevmiyorum 🙏🏼
Çok teşekkür ederim
🌸
İyi geceler koca bebek özür dilerim
Olan olmuştu çok ta güzel olmuş ne güzel imza atmış sana unutulmaz bir iz bırakmış sende umarım bundan sonra uslu durursun