Nolur linçlemeyin bende farkndaym nekadar kötü olduğum durumun içinde farkndaymda hatamı.
1 sene konuştuğum bir çocuk var ara ara konuşuyorduk sürekli değil.
Kendisi yazıyordu yazmasa benim hiç aklıma bile gelmiyordu.
Buluştuk canım gibi aramazda bişiler oldu.. Bunun ardından 1 hafta geçti geri buluştuk ben Gine aramızda bişi geçmesin beraber olmak istemiyorum dedm diye bana tokat attı öyle bir attı ki burnum kanadı burnumun kanamasına aldırış etmedi kolumu sıkmaya başladı canm acyor yapma dedim hiç umursamadı (istememe sebebmde kornmasz yapıyor bebek olsa beni öldürür bu korkuyorum o yüzden) Beni eve bırak diye ağladım bıraktı eve.
Eve geldiğimde bi oh çektim çok korktum. Onu engelledim konuşmuyorum.
Aklmda soru kaldı ya hamile kaldysam ondan? Öyle bişi olsa bile diyemem vurur beni.
Kızlar nolur tipe aldanmayın ben aldandm çok yakışıklı beraber olayım ne olur en fazla dedim başıma gelmeyen kalmadı siz nolur aldanmayn benim hatama düşmeyin. O kadar pişmanım ki.
1 sene konuştuğum bir çocuk var ara ara konuşuyorduk sürekli değil.
Kendisi yazıyordu yazmasa benim hiç aklıma bile gelmiyordu.
Buluştuk canım gibi aramazda bişiler oldu.. Bunun ardından 1 hafta geçti geri buluştuk ben Gine aramızda bişi geçmesin beraber olmak istemiyorum dedm diye bana tokat attı öyle bir attı ki burnum kanadı burnumun kanamasına aldırış etmedi kolumu sıkmaya başladı canm acyor yapma dedim hiç umursamadı (istememe sebebmde kornmasz yapıyor bebek olsa beni öldürür bu korkuyorum o yüzden) Beni eve bırak diye ağladım bıraktı eve.
Eve geldiğimde bi oh çektim çok korktum. Onu engelledim konuşmuyorum.
Aklmda soru kaldı ya hamile kaldysam ondan? Öyle bişi olsa bile diyemem vurur beni.
Kızlar nolur tipe aldanmayın ben aldandm çok yakışıklı beraber olayım ne olur en fazla dedim başıma gelmeyen kalmadı siz nolur aldanmayn benim hatama düşmeyin. O kadar pişmanım ki.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, yaşadıklarını okurken gerçekten içimiz burkuldu. Senin anlatımındaki korku ve pişmanlık çok net, sana birinin fiziksel şiddet uygulaması kesinlikle kabul edilemez bir şey. 😢 Kimse, ne olursa olsun, buna hak veremez. Hamilelik konusunda en kısa sürede bir test yapmanı öneriyoruz, yalnız kalma ve yardım almaktan çekinme. Kendi sağlığını, güvenliğini ve ihtiyaçlarını her şeyin önüne koymanı isteriz. Yanındayız, yalnız değilsin.