Fethiye mi Bodrum mu? Hangisi daha yaşanılır?

Sizce hangisi daha yaşanılır? Sosyal ve kültürel yönden güçlü, hala yerel kültürünü sürdürebilen şehir hangisi? Doğal zenginlikler ve güzellik bakımından hangisi daha önde? Görüşleriniz benim için önemli. Ikisini de gezdim gördüm hatta bir süre yaşadım. Bana kalırsa Fethiye Bodrum dan her anlamda bir gömlek üstün. Bodrum yazın iyi ama kışın yaşam yok gibi. Fethiye ise her daim hareketli, sosyal yönü çok daha kuvvetli. Yaşayanların çoğu yerli halk. Bu nedenle teke yöresine ait kültürü hala görebilmek mümkün. Bir de yörük memleketi tabi. Gelişmişlik bakımından da herhangi bir eksiğini görmedim. Arayıp bulamayacağın bir şey yok gibi. Ayrıca yaylaları da meşhur ve yaylacılık anlayışı devam ediyor. Yazın denize girip, sıcaktan bunaldığında da yaylaya gitmek mümkün. Doğası da nadir bulunan nitelikte. Babadağ, Çaldağı, Ölüdeniz, Belcekız koyu, Saklıkent vs.. Hem doğa hem de doğa sporları bakımından zengin. Bu nedenlerden ötürü Fethiye ye bayağı yattı kafam. Ama son kararım için sizin de görüşlerinizi almak istedim.
Fethiye mi Bodrum mu? Hangisi daha yaşanılır?