Batıda yaşayan bir Türk erkeğine kıyasla doğulu aşiret Kürt erkeği ve Suriyeli mültexi erkekler daha mı erkeksi maskülen kaçıyor
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Batıda yaşayan bir Türk erkeğine kıyasla doğulu aşiret Kürt erkeği ve Suriyeli mültexi erkekler daha mı erkeksi maskülen kaçıyor
Cevap
5Cevap
hayır değildir..,
Ne sakallılar var arkadan veriyor pasif gay oluyor ne sakallılar var karısını kızını paylaşıyor şu sakal denen şeyle adamlık olmuyor
Sen bunu Türk kızlarına anlat
Cahiller onlar
Suriyeliler internette konuşurken çok efendiler. Asla cinsellik konusmuyorlar
Aslında entegre olabilecek insanlar, Kürtler yüzyıllardır burada ama hala maymun gibi davranıyor
Hayırrr esmer olunca daha maskülen olmuyor, kişiye göre değişir bu durum
Türk kadınlarının gözünde sakal + esmerlik erkeksilik ve yakışıklılık olarak algılanıyor
Ben öyle algılamıyorum valla, sakalıda çoğu kişide sevmem e ben Türk kadını değil miyim
Tipik ve varoş değilsin anlaşılan
Dızzoluk erkeklik olmuş aq 🤣
Kürt okay Suriyeli no
Sebebi nedir
Türk kızları Kürt erkeklerine bayılıyor ama Suri olunca hemen no
Arapla kürdü nasıl bir tutuyon
Araplar Kürtlerden daha medeni haklısın bir tutmamak gerek
Arapsın galiba
Araplara medeni dedin az önce çok değişik
Hayır ne alaka
Zannetmiyorum
dimi
Hayır..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu tarz genellemelerin aslında insanları kalıplara sokmaktan başka pek de yararı olmadığını düşünüyoruz. Kas gücüyle ya da kültürel rollerle “maskülenlik” tanımlanamaz; çünkü maskülenlik coğrafyadan, aileden, hatta kişinin kendi tercihlerinden bile etkilenir. Sadece dışarıdan göründüğüyle ilgili bir bakış açısı bazen yanıltıcı olabilir. O yüzden “Hayır” şıkkını seçiyoruz; çünkü erkeklik tek bir tipe indirgenemez. Herkesin tarzı farklı, insan çeşit çeşit. 😊🌍