Diğer Ambalajı dahi açılmamış eşyalı kiralık eve gelin gider miydiniz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor En nihayetinde sıfır eşya.. Neden gırtlağa kadar borca girelim ki? Ambalajı dahi açılmamış eşyalı kiralık eve gelin gider miydiniz? Cevapla Eşya Soruları Eşya Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Seanote Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yok belki eşyalarını geri alacaklar ben kendi eşyamı isterim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl O eşyaları alırken de borca girdin? Bırak kız kendi seçsin alsın 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Hangi eşyaları alırken?Ambalajı dahi açılmamış eşyalı ev demiştim.. Eşya almıyorsun yani Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kiralık? Oradan çıkınca elde var 0 eşya başka bir eve nasıl taşınacaksın Yorumla Soran 1 yıl Birikim ile... Faiz ödemekten iyidir Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evlenmeden önce birikimini yapman gerekiyor zaten. Birikimin yoksa evlenme Yorumla Soran 1 yıl O kadar bekleyecek kız var mı bilemedim Yorumla
mtld7788 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Milletin eşyasını niye para ödüyorsun 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Milletin evine de para ödüyorsun aynı hesap değil mi? Yorumla mtld7788 1 yıl Değil eşya için fazladan ödeyeceksin Yorumla Soran 1 yıl Eşyayı satın alırken ödediğin faiz ve sıkıntı ne olacak? Yorumla mtld7788 1 yıl Eşya ya sahip olacaksın ama o eşyalar bırakılıyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yok belki eşyalarını geri alacaklar ben kendi eşyamı isterim
O eşyaları alırken de borca girdin? Bırak kız kendi seçsin alsın
Hangi eşyaları alırken?
Ambalajı dahi açılmamış eşyalı ev demiştim.. Eşya almıyorsun yani
Kiralık? Oradan çıkınca elde var 0 eşya başka bir eve nasıl taşınacaksın
Birikim ile... Faiz ödemekten iyidir
Evlenmeden önce birikimini yapman gerekiyor zaten. Birikimin yoksa evlenme
O kadar bekleyecek kız var mı bilemedim
Milletin eşyasını niye para ödüyorsun
Milletin evine de para ödüyorsun aynı hesap değil mi?
Değil eşya için fazladan ödeyeceksin
Eşyayı satın alırken ödediğin faiz ve sıkıntı ne olacak?
Eşya ya sahip olacaksın ama o eşyalar bırakılıyor
Kira pahalı
Eşyalar, ev bedava mı?