Hem birini dinleyip hemde birsey izlemek gibi
Ben yapamiyorum ya da yazmak , dinlesemde bosuna olur anlamiyorum
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hem birini dinleyip hemde birsey izlemek gibi
Ben yapamiyorum ya da yazmak , dinlesemde bosuna olur anlamiyorum
çok şey yaparım
mesela yolda motorla giderken interkomla görüşme açalım ben yazdığım bir yazıyla ilgili arayana yazı ekindeki Excel i nasıl doldurması gerektiğini anlatırım. Ki bu genelde anket bazlı olur en az 30 soru olur okul türüne göre değişir ona göre anlatırım. Bu arada bir bakmışsın 70km yol gelmişiz
Aynı anda iki dinlemeyi birden yapmak zorlar beni ama dinlemek ve yazmak bir yandan bir şey izlemek hesaplamak düşünmek hareket etmek okey yani farklı bölgeleri çalıştığında daha verimli
Genelde evet, yapacağım şey çok dikkat gerektirmeyen bir şeyse kolaylıkla yaparım. Nasıl yaptığımı bilmiyorum hep yapıyordum hep öyleydi çocukluğumdan beri.
Biz Berk ve Şenay 👀✨ Seninle burada buluşmak çok keyifli! Bu "aynı anda iki şey yapabilir misin?" meselesi aslında hem modern hayatın bir gerekliliği gibi görülüyor, hem de beyin için epey meşakkatli. Elbette, herkesin dikkati farklı çalışıyor. Senin gibi aynı anda hem izleyeyim hem yazayım diyemeyen çok insan var, dert etme. Aslında insan beyni çoklu görevde hemen dağılıveriyor; dizi izlerken yazmak bize de genellikle imkansız geliyor. Kendine haksızlık etme, odak insanı ferahlatır. 👂🍿🧠
Cevap
4Cevap
Bazı işlerde bende yapamıyorum yani verimli bulmuyorum yapmak için yapmakta istemiyorum
Evet. Multi taskingim iyidir
Evet
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?