Bir erkek bi kiza neden şekerim der?

Sabah beden hocamın odasına gittim peçete istedim çekmecesinden açılmamış kuru kendileri verdi elime ben açamadım hocam al aç dedim açamadım dedim bunu mu açamadım bayan olduğun halde sen bunu açamadıysan ben nasıl açayım ki dedi sonra açtı bana yarını veremeye çalıştı bana al şekerim dedi 1 tane altım yeterli dedim al al sana lazim olur diyop. durdu bende sağol dedim arkamı dönüp gittim sizce neden al şekerim dedi ki sonra işimm bitikten sonra tekrar bana kuru bencil lazım oldu onun yanina gittim söyledim alabilir miyim diye az önce ben sana al demiştim sana lazım olur ihtiyacın vardır dedim ama dinlemedi git al dedi çekmeden de dedi sonra cıktı oda dan sonra futbol maçını iptal etti herkeste bana aldı hocayı ikna et dedi sadece seni dinliyor dedi gittim ikna etmeye ona futbol turnuvasını yapmicam mısın dedi yapmicam dedi neden dedim çok yoruldum dedi sonra ona naptın ki yoruldun dedim sabahtan beri ancak oturuyorsun dedim yerinden kalkmıyorsun bide yoruldum diyorsun alah aşkına bir şey yapmıyorsun kalp yao şu turnuvayı dedim oda bana bakıp güldü haftaya yapicam dedi sonra sen bilirsin dedim oturdum onun yanında sonra bi erkek ona masaj yapıyordu sonra hocam yoruldum koparım köptu dedi sonra hocama dedim ki hocam ben size yapayım dedim sonra hayır dedi sonra ona masaj yapan öğrenci hocam yapsın dedi beden hocamda başıma bela girer dedi sonra sen bilirsin dedim sonra uzanmışım yatmaya çalıyorum gidip geliyor ayaklarımı ayaklarımın üzerine koyup duruyordu en son ayaklarımı onun ayaklarının altından çekip ona hafif bi tekme attım yatmayı çalışıyorum oda telefonda reels izliyor inistagramdan bi anda horlama sesleri çıkartmaya başladı ağzından bana dediki irmak alındın mi benden hayır dedim için bende hayır dedim sonra yatmaya çalıştım yine gözlerimi kapatığim gibi mal ve horlama sesleri çıkartmaya başladı kulağımın yanında bende ona bağırdım hocam yapma yeter dedim oda daha da yaptı her yeter hocam dedikçe o daha sesini horlamasini mal olan sesleri çıkarmaya başladı bende duymazlıktan geldim sonra sustu köpek gibi kaldı karşımda dolaştı tekrar yanimda oturdu bende kalktım izin alıp eve geldim beni delirtti sizce neden boyle yapti gıcık

Bir erkek bi kiza neden şekerim der?