Ozelliklede sacimi sampuanlarken gozume kopuk geliyo gozlerimi kapatiyorum sanki biri beni seyrediyor gibi bir hisse kapilip korkuyorum aranizda bunu yasayan varmi?
Cevabın nedir?
+1 yılbunu yaşadım. sonra araştırdım. yıllar önce anneme babamdan ayrılsın diye büyü yapılmış tam bozulmamış beni izleyen 3 harfliler imiş. sonra önlem olarak evdeki tüm kapıları pencereleri ayetel kürsi okuyarak sirkeli su ile sildim. sabah kalkar kalkmaz bir kaç sure ve ayetel kürsi okurdum en az 3 er kez akşam yatarkende aynısını yapmaya başladım. banyoda ise izlendiğimi farkettiğim noktaya cevşen astım hatta evin farklı yerlerine astım cünkü geceleride hissediyordum. odada salonda tekken felan birşey geçti gibi hissederdim o anlarda hemen dua okumaya başladım ve geçişi hissettiğim yere ayetel kürsi astım felan derken o his bayaa kayboldu. kısaca sende de aynı sorun var ve benim gibi yap yoksa zamanla başına dert olur. işlerin yerinde gitmez başına dertler gelir daha neler neler olur.
21 Yorumla- +1 yıl
ara sırada olsa uyurken karabasan çökerse hatta aileden birine bile olursa bu dediğim vardır önlem al biran önce
Cinsel Yaşam konusunda 19,2b cevap paylaştı. izlesin korkma zarar vermez
127 Yorumla
Soran+1 yılGercekten izlendigimi hissediyorum ya deliriyormuyum
Soran+1 yılNasil kurtulurum bu histen
Soran+1 yılO ne be @a_balkan
Soran+1 yılSen su balkani etikeesene ben gizli oldugum icin yapamadim
Soran+1 yılFilm onlar film adi ustunde
Soran+1 yılOlmaz ozlenden yaxarsam ancak sana yazarim balkana yazman uleyn :))
Soran+1 yılSaka yaptim ya :((((((((,,,
Soran+1 yılGuru dedik iyidir hastır dedik bagrimiza bastik deli kadir etti bizi küsTüm Gozun ker ne renk ise ;((((
Soran+1 yılYok sagolsun ben almayim alanada mani olmayim bura güvenli
Soran+1 yılİzlemeye devam etsin o halde :)
Soran+1 yılArtik korkmuyorum 5 gunde 5 kere girdim banyoya
- Cinsel Yaşam konusunda 687 cevap paylaştı.
+1 yılBanyoda değilde sürekli evde kamera varda birileri beni izliyo felan gibi hissediyorum özellikle elime telefon ya da bilgisayar aldığımda ne biliyim düşüncelerimi okuyolar diye hissediyorum şizofren miyim ne
45 Yorumla- +1 yıl
Sağol ya 🙈😄😄
- +1 yıl
bir şizofren vakası daha :)
- +1 yıl
Nickimdende anlaşıldığı üzere 😛
var maalesef hayatta gözlerimi kapatamam ne kadar yanarsa yansın o yüzden geceleri falan banyonun kapısını daima kapalı tutarım
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
33Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlaya dini yonden yaklasirsak banyo ve tuvaletler seytan ve cinlerin encok bulunduklari yermis ve banyoya girdiginde seni koruyan melekler ve imanin kapida banyo kapisinin disinda beklermis ve cinlerin musallat oldugu yerlerden bir taneside banyo ve tuvaletmis bu yuzden seni koruyan meleklerinde disarida oldugu icin bu olay cabuk gerceklesebilirmis o yuzden banyoda fazla kalinmaz derler ayni sorun bendede oluyodu hatta banyo yaparken bile cirilciplak olmamak bu hamamda takilan seylerden veya don gibi bisey olmaliylmis diye biliyorum banyoda fazla kalma banyoda.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 8,4b cevap paylaştı. Banyoya girerken " destur bismillah " dersen , seni hiic kimsecikler izleyemez emin ol.
24 Yorumla
Soran+1 yılProfil resmin cok urkutucu
Soran+1 yılYa tek gozun gorunuyo resmi duzgun ayarsasan iyi olabilir aslinda
+1 yılSeytan izlermis cinler tuvaletlrde ve banyolarda cok bulunurlarmis yanin onlarin en cok kullandiklari mekanlar aklina getirme boyle seyleri turku cigir sadece banyoda wcde cigirma
10 YorumlaTuvalet banyo gibi yerlere girerken euzu Besmele çekin , bu tarz pis yerler pis varlıkların yaşam alanıdır ,
00 Yorumla
+1 yılEuzubillahimineşşeytanirraciym. Bismillahirrahmanirrahim.
20 Yorumlabanyoya gırerken okunacak dualar var netten bak ezberle oku onları oyle gır bısey olmaz ;)
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yoo :) gayet rahatım kapını kilitle kimse izlemiyor seni yap bıcıbıcını :D
10 Yorumla
+1 yılBanada oluyor o yüzden șampuanı suratıma bulaştırmadan yıkıyorum saçlarımı sırf etrafı görebilmek için :D
10 YorumlaKapısını kitle ve sıcacık suyun tadını çıkart.
Kafanda büyütüyorsun.00 Yorumlatakıntı yapma kapını az acık bırak gozlerınede cok sampuan surme hafıf acık kalsın :D zamanla bıter boyle yap kafanda yer etmeden kucuk seylerle çöz.
00 YorumlaBana da oluyor du ama , biraz once dus alirken dikkatimi cekti hic umursamadim cinse de perise de izlerse izlesin dedim kestirip attim. Sanirim antidepresan etkisini gosteriyor.
00 YorumlaAbi benimde yatağın tam kapaının önünde ve büyük bi karidor var telefona bakarken kapıdan uzun saçlı bişey bana baktı kafamı oraya açevirdiğimde direk kafasını çevirdi
00 YorumlaBana da oluyo hatta sırf banyoda değil sanki biri üstüme kamera takmış ve oturup beni sürekli izkiyor gibi hatta bu biri de değil sanki tanıdığım biri yapıyor çok rahatsız edici
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılayetel kursi nas felak surelerini oku wc ve banyoya girerken
00 Yorumla
+1 yılÇocukken olurdu çok mu korku filmi izledin hayırdır ne oldu :))
00 Yorumla
+1 yılşarkı söyle kendi kendine konuş o esnada yoksa tripten çıkamazsın :D
00 Yorumla
+1 yılBende de var ayni sey ama her zaman olmuyor. O ruyalarimi gordugumde..
10 Yorumla
+1 yılKorkma o senden kaynaklanan bişey rahat tut içini aklına bişeyler getirme
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinler seytanlar izliyordur normal hani bende olsam izlerim :D
00 Yorumlaevde kalmış senderomu bu
06 Yorumla
Soran+1 yılHa ha ha ha evli olunca hep evde kaliyo insan adam kiskanc gezmeye izin vermiyo napim ;)
Soran+1 yılCiktim bu gun hava soguk ya koca bahane birazda asosyal olunca sonuc f tipi iste
Soran+1 yılNereye gidecem ya annemler 2 sokak ilerde kardesimde aynu kafa dengi komsu yok arkadas yok oyle evde takiliyorum iste
Bırak izlesin ya nolcak
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbizim banyo o kadar küçük ki ben bile kendimi izleyemiyorum.
00 Yorumlaonu yasamadım ama ızlemek ısterdımm :))
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı. Kıyafetlerinle gir banyoya. Kıçını başını görmesin
01 Yorumla
+1 yılBanada oluyor evet. :/
00 Yorumla
+1 yılçok film izlemenin sonucu :) az izle film
00 Yorumla
+1 yılHayır, psikolojik destek almalısın.
00 YorumlaAynaları kaldır o evden kanka. :-)
00 Yorumla
+1 yılBelkide izliyodur bilemezsin...
00 Yorumla7-8 yasimda oluyodu :)
00 Yorumlatecavuz mu edıcek gelemez ıslatırım de :D
00 YorumlaBende de aynısı oluyu
00 Yorumla
+1 yılTüh yakalanmışım :/
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben izliyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOluyor banada. :/
00 YorumlaZaten izleniyorsun
00 Yorumla
+1 yılBendım o :D
00 Yorumla
+1 yılDepresyondasın.
03 Yorumla
Soran+1 yılSakami?
- +1 yıl
Araştır ve gör. Gayet ciddiyim.
Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. İzlesin ne olacakki
00 Yorumla
+1 yılTakıntı
00 YorumlaYok beee
00 Yorumla
+1 yılkarabasandır
00 Yorumla
+1 yılBence bir şey yok
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Banyodayken sanki biri beni izliyor gibi hissediyorum sizede oluyormu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat