İşten gelıp evde dınlenmek istiyorum.
tv izlemek ps oynamak tabı eşimle gezmekte istiyorum.
ama süreklı bir misafir sureklı eşimin ailesi başıma bela. Allahın hergunu ya ablasında ya ablasıgıl bizde. Hıcbırsey olmazsa gunde 10 saat onlarla telefonda konusuyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Tuhaf değilsin rahatsız olduğunu belli et ailesi de çıkamamış cocugumnevinden kocan da aynı bela bende de var Allah bize yardım etsin
Emin ol 20 kere belli ettim 1 hafta salıyolar sonra yine devam
Ay bana da aynısı pazartesi izin günümüz niye gelmedin diye her pazartesi arıyorlar gelmiyor musun gel sanki bi günümüz var ilimizde özel sektör calisanıyız bunlar bizi anlamıyor hos
İşin kötü tarafı kocalarımız da anlamıyor ben diyorum ben işitiyorum boş ver dinleme onları diyo bana
Valla bendede öyle tatıle gıderım kendılerı gelemesse durmadan telle ararlar hoş gelıyolarda. Hıc bosluk vermıyolar cok sevıyorum ama bazen almasaydım keske dıyorum 1 yıldır evımde tek kalamadım dogru duzgun
Ben evime almıyorum evime almadıgım için de sürekli arayarak gel diyorlar ama benimkiler çakal evde olduğunu bilsiği saatlerde aramıyor kimse iş aaatlerinse arıyorlar
Kocanla çözeceksin yapacak bişey yok iş adamda bitiyo adam duvarı koydumı rahat edersin tabiki sev sevmek çok ayrı
Kız ben erkegım neyi kocamla halledıcem😀 senın kocanda olan sorun benım karımda var işte😀
Hahahhha ayyyyy ben bakmadım profiline vuuu
Erkeksen saha şanslısın ama daha çok söz geçirebilirsin
Ya yok söz geçirsen ne oluyor 1 hafta tamam sonra yine devam illa ailesıne hakaret etmek zorunda kalıcam öyle anlayacaklar
Öyle bişey etme de karınla konuş bu işi ya da sende dakka başı aileni getir
Anlatamıyorum maalesef ya cok elbebek gülbebek büyümüs kopamıyor ailesınden.
Hakaret çözüm değil ve ilişkide saygınlığı bitirir. Kendisini sert bi dille uyar, gerekirse soğuk ol. Böyle böyle alışacak
@Aelirenn vallahı en son soguyacagım zaten galıba. Bakalım tavır koyacagım dedıgın gibi belkı anlar…
Hemen yumuşamazsan anlayacaktır.
@Aelirenn yok yumşayacak durum bırakmadılar zaten
Doğduğu aileyle kurduğu aile arasındaki çizgiyi kavrayamamış. Umarım anlar en kısa zamanda..
@Aelirenn işte sorun tam olarak bu maalesef anlayamadı. Ya 50 sefer diyorum biryere gıderken ya da bir şey alırken ailene danısmak zorunda degılsın. Ailesıne gıdıyoruz gelıyoruz annesı arıyor 3 saatte telefonda konusuyor. Bir tatıle gıdıyoruz günde 50 sefer arıyolar maalesef
İlk çocuk mu?
@Aelirenn yok ya 3. Çocuk
Genelde ilk çocuklarda olur bu, enteresan
@Aelirenn evet başımıza geldi maalesef çekıyoruzz ama devam ederse cok sürmeyecek gibi…
O kadar soğuk yaptıktan sonra hala anlamıyorsa sonu öyle olur gibi
@Aelirenn çok ugrastım yine olacagını sanmıyorum ama birkez daha deneyecegım
Yani, seviyorsan denemelisin tabi.
@Aelirenn deneyecegız bakalım ama buda son yani sabrım kalmadı cunku
O zaman kolaylıkla boşanma dilerim. Sonlar herkes için aynı olmuyor
@Aelirenn teşekkur ederim sanırım bizim sonumuzda böyle olucak kına yakarlar artık nedıyeyim
El birliğiyle aile yıkıyorlar, tabi yakarlar
@Aelirenn aynen öyle onun ıcın sen sen ol anacı babacı kımse ile evlenme :)
Büyük konuşmak istemem ama öyle biriyle yapamam. Hem ailemden hem yakınlarımdan çok gördüm bu mevzuları. Sağlıklı olan bir şey değil ve sürekli kavgaya sebebiyet veriyor. İnşallah öyle birisi olmaz.
@Aelirenn inşallah biz buna dikkat etmedık. 10 kişi ile evlı gibi yaşıyoruz dikkat etmek gerekmiş
Öyle. Evlenirsem düzelir mantığı da hiçbir zaman tutmuyor. Sevgililikte veya nişanlılıkta korkmayıp düzelmeyen şey evlilikte hiç düzelmiyor.
@Aelirenn aynen öyle maalesef düzelmıyor. Bırsey dıyınce ailem oluyor. Sen bizden bilinclisin ama bellli biz aşk körlugune dustuk
Bilinçli olmak da iyi bir şey değil. Onun gözü, bunun sapı, berikinin ailesi derken olmuyor..
@Aelirenn boş ver boyle olacagına olmasın emin ol..
Kısmet diyorum zaten
@Aelirenn aynen öyle kısmet de geç bazı şeyleri zorlamamak gerek
Öyle tabi. Vardır Rabbim’in bir bildiği.
@Aelirenn aynen teşekkür ettim degerlı yorumların ilgin alakan için vallaha yorduysak seni hakkını helal et
Estağfurullah, varsa helal olsun tabii ki.
İyi geceler 😇
@Aelirenn iyi geceler takip atıyorum sana gizlenmeme gerek yok sorularında denk gelırım en azından :)
Annem.