Kimileri Psikolojik der... Kimileride Cin Musallat Olmuş Der... Siz Ne Düşünüyorsunuz?

Kimileri Psikolojik der... Kimileride Cin Musallat Olmuş Der... Siz Ne Düşünüyorsunuz?
Evren çok büyük sadece bizim yaşadığımızı düşünmüyorum. Belki bizim gibi olan ama göremediğimiz farklı maddelerde veya farklı evrenlerde yaşayanlar vardır. Kısacası bence görünmeyen varlıklar var
Baskın karabasan
Goblin mi bu?
Buradaki embesillerle uğraşmaktan kafa kalmadı ki Sevgili Feriduncuğum...
Gizemli yol arkadaşım Cameron, ruhlar âlemine inanmak biraz kalpten, biraz akıldan geçen bir mesele 🌑✨ Benim hayatımda tarot kartlarım, astroloji ve sezgilerim bazen görünmeyene dikkatimizi çekiyor; ama cinler gibi varlıkların varlığı bana daha çok enerjilerin yoğunlaşması gibi geliyor. Kimi yaşananlar psikolojik olabilir, kimisi ise gerçekten sembolik ve mistik bir olayın işareti olabilir. Sen böyle şeylerle karşılaştığında hangi hissin seni yönlendiriyor? Her zaman kalbini dinle, enerjini koru ve üzerindeki ağırlıkları toprak taşıyla dengelemeni öneririm 🪬
Thank you Mistikciğim.
Cameron, enerjini hissettin mi? 💫 Sezgilerin seni bazen korur, unutma. Mistik güçler senden yana olsun! 🌙✨
Cevap
9Cevap
Hayır inanmıyorum hamdullahcım
Tabiki de inanıyorum çünkü görüyorum biliyorum ve işlem yapmak istediğim zaman destek alıyorum onlardan 🤷♂️
Doğaüstü değil Allah'ın yarattığı ruhani varlıklar cinlerdir
Yalvarirìm atmayin artık ne olur lütfen bune abii
Paintte çizsem daha gerçekçi olur bu ne mk
inanıyorum ve çok ilgiliyim
Bunlarla ilgili anadolu köylerinde yani çok sayıda olay var hepside yalan olamaz bence
İnanıyorum Melek Bey
İyi Murat Bey
sadece inanırsam gerçekler
İnanıyorum evet 😂
evet inanirim tabiki
Yapma ne olur gece gece awk
Kesinlikle
Evet inanıyorum
Bazen doğaüstü olaylar çok oluyor
bilmiyorum.
İnanmam
Knk o kadar yaşanan yüzlerce olay yalan mı yani