Eğer alırsa profesyonelden yardım alıcak sizce sorun olur mu? almalı mı? Baş edebilir mi
Alsın
Almasın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kesinnnnlikleee tavsiye etmemmmm
Bu köpek baskın kişilikli bir hayvandır çok ciddi disiplinle eğitebilecek ve kolay pes etmeyecek bir sahip gereklidir ve bu 13 yaşında bir çocuktan beklenmeyen bir özelliktir. benim var yavrudan aldım 3 yıl boyunca zorla eğittim hala sıkıntılarım var yavru iken ve büyüdükten sonra bile sert mizaçlı bir köpekti iyi yanı çok iyi eğitirseniz benimki gibi ailesini ve evini çok iyi korur yanınızda biri size imalı hakaret bile etse onu paramparça edebilir.
kuzeninin Golden tarzı bir köpek almasını tavsiye ederim. eğitimi çok kolaydır ve popüler bir köpektir.
golden değilde labrador alırsa hem labrador yarım yamalak ta olsa :D koruma yapar hemde uysaldır
teşekkürler tavsiye için :)
Çok güçlü ve tehlikeli bir tür seçmişsin. Onların şakası olmaz sana söyliym. İyi bile eğitilse patronun kim olduğunu gösteremezsen o seni ele geçirir.
ben seçmedim kuzi seçti gerçi bende rott besliyorum ama patron benim
Benim kopegimden egitim cok onemli saldirgan diye korkmayin benim ilk kopegimdi ve 15 yasindaydim 5 yildir beraberiz yavruyken geldi cok siknti oldu kemirmedigi kanrpe kalmadi şu an koyum koyuna yatiyoruz yatagin cogunu kaplasada cok seviyorum hayvan sevgisini asimak lazim cocuklara :)
teşekkürler bizde öyle düşünüyorduk küçük yaşta aşılayalım :)
alsında yollarda hayvan sürüklesin onu. koskoca adamlar mukayet olamıyor. ona disiplinli eğitim veremezse sonuçları çok kötü olur. golden cocker falan alsın. ben golden aldım geçen yıl acayip saldırgandı ısırıyodu sürekli hadi ben başa çıktım ama o daha çocuk mümkün değil
evet güçlü köpekler ben labrador almasını istiyorum o rott istiyor neymiş efendim ben bakıyomuşum kendisi neden bakamıycakmış benle kendini bir tutuyor
Cevap
33Cevap
Bizim ki iş yerine goturdugumuz zaman iş makinasını çekiyordu. O çocuk o köpeğe bakamaz eğitim veremez kendi daha çocuk zaten saldırgan kimseyi dinlemeyen bir karakterde köpek olur ileride. En iyisi labrador ama yine de can sorumluluğu zordur.
teşekkürler bende en iyisinin labrador olduğunu düşünüyorum
Tmmda bunun tasası sana mı düştü anlamadım ki ne alaka kuzenin?
ben alıcağım benim almamın tasası sana mı düştü asıl?
Almasın daha kendisi çocuk nasıl sorumluluk sahibi olacak o yaştaki biri?
bende 13 yaşındayken köpek büyütmüştüm zaten doğal sebepten dolayı öldü köpeğim ben bile bakmıştım sorumluluk sahibi biri ben sadece yaşı küçük o köpekle baş edebilir mi diye sordum
:D küçük yaşta hayvan sevgisini aşılamak için düşündük Rott istedi ama labradora bakabilir bence
ev bahçeli hırsızdanda korur diye düşündük napalım kablumbağa alıp hırsızamı fırlatalım iple bağlayım duvaramı çivileyelim?
sen çelişiyosun şimdiden çocuk bakacak hayvan sevgisi aşılamak için diyosun , şimdide koruma amaçlı alıcaz diyosun.
tamam alın o köpeği ama o çocuk o köpeğe gereken ilgiyi veremez yavruluktan çıktığında köpek ilgilenebilecek mi?
16-17 yaşında çocuğun bebeğe bakması ne kadar zorsa sizinki de o şekilde.
biz ilgilenebileceğine inandığım için izin verdik normalde psikolog hayvan büyütsün dedi! o Rott istedi biz koruma yapar hemde hayvan sevgisi kazandırır diye köpek isteğini doğru bulduk ama rott da tereddütlüyüz are you okey?
biz bakabileceğini biliyoruz teşekkürler
bak ben köpek bakabileceğini biliyorum rott değilde başka bir şey anladın mı bu yüzden sordum ayrıca agresif bir insanım
yani daha kibar bir yorum yapabilirlerdi yok geberir evcilik oynar falan biraz nazik olsunlar
Arkadaşlar 13 yaşındaki kuzenim Rottweiler almak istiyor sizce alsın mı?
Eğer alırsa profesyonelden yardım alıcak sizce sorun olur mu? almalı mı? Baş edebilir mi
bu cümlelerden "bak ben köpek bakabileceğini biliyorum rott değilde başka bir şey anladın mı bu yüzden sordum " bu anlamı çıkaramadığım için kusura bakma hata bende demek ki.
görmezden gelemiyorum ayrıca her şeyi açıklamaya yüklemedim diğer görüşlere yazdığım cevaplarda durumu açtım kusurada bakarım çünkü saçmalıyosun
evet hatada sende
eğer hayvancağızı küçükken alıp büyüdükten sonra sokağa atacaksa hiç almasın! hayvanları süs olarak gören insanlardan nefret ediyorum.
merak etme sokağa atmasına her şeyden önce biz aile büyükleri olarak karşıyız
o köpek 2-3 büyük adamın zor zapt edebileceği güçte 13 yaşındaki çocuğu havaya uçurur bu tür şeylerin özentiliği olmaz ;)
ben başa çıkabiliyorum 2-3 büyük adam olmadan gezdiriyorum köpeğimi görüş için teşekkürler
27 yaşındasın. Ayrıca ben onun normal halinden bahsetmedim o köpeklerin çılgına döndüğü bir andan bahsediyorum o zaman 2-3 kişi de cesaret etmez zaten onun karşısına çıkıpta engellemeye çalışmaya. Son bir söz daha bugüne kadar sorun çıkarmadı diye bugünden sonra sorun çıkarmayacağı anlamına gelmez Allah bir kaza yaşatmasın.
amin ama köpeğimin öfke kontrolu var teşekkürler
abs de var mı :P
hayvan neticede, kızıp birine saldıracak olsa kuzenin onu durdurup tutabilecek bir cusseye ve otoriteye sahip değilse, hayır.
otoriter biri ama öyle bir cüsseye sahip değil
13 yaşında şekerle beslenen bir çocuk ne kadar otoriter olabilir ki? rottweiler iki dk sevip evin içinde terlik kemirecek bir köpek değildir, koruma köpeğidir ve bahçede beslenmesi gerekir. her gün de saatlerce yürüyüşe ve harekete ihtiyacı olacaktır. 13 yaşında bir çocuk ev odevlerinden ve oyundan ne ara vakit bulup sokakta bu minyatür ayıyı gezdirebilir sence? bir heves aldığınız köpeğin size zarar verme ihtimali bir yana, hayvanin depresyona girmesi de olası. çok mu gerekli bu?
evet gerekli şekerle beslenmiyor görmeden nasıl bu karara verdiğinizide anlamadım her yerinizden önyargı akıyor bahçe var benim ve ablamında köpeği var kuzimin arkadaşlarınında köpeği var zaten biz hem hayvanları sevsin hemde bizi korusun diye köpek istedik ayrıca terlik kemirmiyecek arkadaşlarıyla geçinebilir zaten ilk 6 ay dışarı çıkmıycak kuzenim ödevlerini bitirdikten sonra oyun oynayabilir 3 dosya ödev vermiyorlar yarım saatte bitirebileceği ödevler eğer zarar vermeye kalkarsa benim köpeğim onu emin ol 1000 parçaya böler üstelik profesyonelden eğitim alıcak zarar veremez sadece 3 yaşına falan geldiğinde zorluk çıkarır mı diye sordum nerden nereye getirdin konuyu
Almasın gerek yok henüz küçük. Hem çocugun her dedigi yapılmaz.
psikolog hayvan sevgisinin küçükken aşılamamızı önerdi zaten küçük yaşlarda almalı ki alışsın hayvanları sevsin sadece biz labrador golden cocker falan istiyeceğini düşünüyorduk gitti rottu beğendi
Daha düzgün hayvanlar seçilsin, o köpek onun içinde tehlike.
koruma yapabilir diye köpek tercih ettik
Kız Rotvaydır köpeğim var ancak öyle yırtıcı yanını görmedim kız olduğu için olabilir belkide.
evet aslında uzmanlar kız köpeklerin daha yumuşak olduğunu söylüyorlar
bir süre sonra uğraşamaz ya alsın bir golden veya labrodıor :d
bende labradorcuyum
dışarda duracaksa alınabilir ama evde bakmak cayiz değil. Evde bisi bakmak istiyorsa kedi alsın. (: evde bakılabilir
kediden korkuyo :D zaten ev bahçeli dışarıda durucak ama hırçın bir köpek başa çıkıcağını sanmıyorum birde başkalarının fikrini görsün dedim
Yanındaysa su ayazdığımı okusun. ''Kardeşim benim evine kedi al (: köpek alma, kedi bakmak cayizdir. Köpek kokuyor, temiz güzel bir hayvandır kedi ((((: korkma, kücük al birlikte büyürsünüz.''
:) teşekkür ediyor ama gerçekten hem korkuyor hem tiksiniyor köpek eve girmiyecek zaten
Canis familiaris'in her. türü rahatlıkla uysallaştırılabilir. Yeter ki ne yapacağını bilsin.
teşekkürlerr
bir bakmışsınki kuzen kayıp. Akşam yemeği olmuş :)
:D yok yani alsa bile asla o köpekle baş başa bırakmayız
Kuzenimde vardı hiç tavsiye etmiyorum yahu bir köpek her gördüğü adamı ısırırmı yaw.
eğitimi yanlış aldıysa ısırır :)
Almasın bakamiycak hayvani sokaklarda gormekdense hic almasın yaşı başında küçük heveslenmiş suanda
profesyonel yardım alıcak ayrıca asla sokağa atmasına aile büyükleri olarak izin vermeyiz teşekkürler fikrin için
hayır ben profesyonel yardımda bir yere kadar olduğu için sordum sonuçta 11-12 yıl uzman gelip gezdircek yıkıycak hali yok büyütmek zor iş onuda uzman yardımıyla yapıcak büyüyünce köpek daha güçlencek zor olur mu baş edebilr mi diye sordum
herkeste golden diyor ne goldenmiş labradora da bakabileceğini düşünüyorum
bence labrador daha asil :D
gördüm :)
:D golden daha tüylü bana gıcık geliyorlar bide :D
:D ben kazandımmmmm
Almasın tehlikeli ve saldırgan hayvandır özellikle sahiplerine saldıran en çok hayvanlardan biridir.
doğru yetiştirildiği takdirde saldıracaklarını zannetmiyorum bende aldım gayet iyi geçiniyoruz yinede teşekkürler
gayet zeki köpekler siz araştırın bence (ünleme de gerek yoktu)
Köpeklerle ilgili pek bir bilgim yok. Golden veya kuķıer çok sevimli zararsız köpekler. Dogo tarzı köpeklerden de uzak dursun derim. Rottweiler 13 yaşında ki çocuk için tehlike arz edebilir.
teşekkürler haklısın tehlikeli bir köpek
Rica ederim.
Rotlar. Bekçi köpeği diye geçer ve insana zararı yoktur. Alsın.
teşekkürler bilgi ve önerin için
Rica ederim. Hayvanlar sevilmeli.
kesinlikle
hayvan sevgisi onun canından önemli değil yaşı küçük belli olmaz köpek ters bişey yapar.
birtek hayvan rott değil başka birşey düşünebiliriz ayrıca öldüreceğini nereden biliyosun müneccimmisin?
dengesiz öldürürmü dedim zarar verir demek istedim nerenle okudun cvbımı ayrıca milleti tersleyeceksen niye soruyon ozaman çok bilmiş git direk al o zaman.
tersleyeni terselerim asıl sen yersiz yorumlar yapıcaksan niye cevaplıyosun aptal cevabınıda ağzımla okudum senin gibi özürlülere sormadım aklı başındakilere sordum
ters kopekdir guven olmaz golden ın suyumu cıktı :D
:D bencede ama dinleyen kim ama golden kısmına katılmıyorum ben labradordan yanayım
labrador daha akıllı ama golden daha tatlı deilmi :D benm gordugum labradorlar hep siyahtı :D
:D beyazlarıda oluyor hem çok asiller
valla oyle kopek bende severim de evde beslemem bahcem olsaydı orda beslerdım :D
Her tür köpek besledim yanlış anlamada çocuk köpeği idare edemez köpek çocuğu idare eder en fazla golden rot alınırmı güldürme :AS
gülme o zaman gül diye soru sormadım bende çok köpek besledim ve tecrübeme dayanarak labrador almasını isterim goldene pek sıcak bakmıyor zaten
kardeşim değil kuzenim :) tavsiyen için teşekkürler
bence birkaç yıl sonra alın 18 yaşına gelsin kuzeniniz
psikolog küçük yaşta hayvan sevgisini aşılayın dedi zaten derin bir araştırma yapıp rott a karar verdi ama biz karşıyız labrador falan alabilir
köpek alacaksa Rott alsın benimde eskiden rottum vardı çok güzel harika bir köpekti bakım masrafıda çok değildi
teşekkürler
Şimdilik dursun daha uysal bir cins golden felan ben hep köpek istedim 16 yaşımda 2 sene önce pitbull aldı abim çoğu goldendan uysaldir
eğer rott dan vazgeçmezse hiç bir şey almamaya kararlıyız aklı rott dayken başka cins beslerse yeterli sevgiyi hissetmez köpek yazık olur
Yok ya ben alman kurdu ve sibirya hastasiydim ama şu an pitbull besliyorum. Köpeğe baglandin mi bitiyor
:) sibirya kurdu yapamazdı buralarda iyiki almamışsın
Nerde yaşıyorum ki:)
Türkiyede yaşamıyomusun?
Eder neden edemesin profesyonel yardım var sonuçta
evet ama bir zamana kadar uzman eğitimi için yardım edicek 3 yaşına gelince artık kendi bakıcak
teşekkürler
Birlikte büyürler işte çok iyi olur bence :D
teşekkürler
Almasın baş edemez yavru bir golden alsın
bence sensin o 13 yaşındaki kız!!!
O köpekle baş edebilmesi mümkün değil, almasın
tamam teşekkür ederim
Alsın üstüne biner evcilik oynarsınız
çok komiksin ama istersen adresini ver de senle oynasın yaşıtlarıyla takılsın
Adres vereyim ama elin boş gelme
dahamı küçüksün 3 aylık bebek getiriyim o zaman malum bedenin değil ama aklın 3 aylık doğduktan 3 ay sonra gelişmeyi bırakmış boşuna gelişmiyim zaten kullanmıycak diye gerizekalı
yalnışlıkla alsın dedim sakın almasın..
teşekkürler tavsiyen için
rica ederim...
ilk kendini büyütsün o.
sana büyümesi gerektiğini değil başa çıkıp çıkamayacağını sordum aklından zorun mu var?
İstiyorsa alsın çocuk
gerçekten çok istiyor ama biz daha uysal bir şey almasını istiyoruz
ya canavar köpek almmayın ya aldırmayında
iş işten geçti ben aldım bile ama kuzi almak istiyor
tamam tamam alabilirsin ;)
tamam
köpek çok tehlikeli aman dikkat
kuzenini yutabilir :D
:D harbi yutar
almasın, başka marka bişey alsın.
marka mı? :D
:D illa şaka yaptım mı diyeyim yav :D
One la?
biraz hırçın ciddi anlamda koruyucu bir köpek kuzenim 13 yaşında ve o köpekten istiyor
He tamam alsin ya bise olmaz hayvan beslemek belki sakinlestirir onu
belki zarar verebilir diye düşündük teşekkürler
He kopegin adini simdi anladim yazilisini ilk defa gordum rodvaydir he :D alsin ya yinede bise olmaz
:) tamam teşekkürler
Bende teşekkür ediyorum sayende nasil yazildigini ogrendim :D
:DD
Alsın
teşekkürler
aldığı an geberir
salakmısın küçücük yavru köpek napabilirki ayrıca ölebilir diyebilirdin yorumuna gülünsün diye saçmalamayın kendinize gülünüyor
zaten sinirliyim birde sizin bu kibar yorumunuzu görünce salak dedim özür dilerim ayrıca lafı siz attınız
Alma bence :)
ben değil ben aldım zaten bundan önceki sorumda Rottweiler a karar verdim bana özendi kızıcık
tavsiyen için teşekkürler 'NAZİK' görüşün içinde
Almasın
teşekkürler
B dedim.
Alsnn :D
nedenn :D
korkmuyosa alsn bncee skntı diil. :D pro yardımda alıcakmş :D
:))
:Dd
Alsın
teşekkürler
naparasa yapsın