Diğer Arkadaşlarrrr temizlik yapıyorum çabuk yardıma gelinnnn? Nazz_yaman Takip Et Xper 5 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Çabbbuk gelin çabukkk Güncellemeler1 yıl Hemen oyalanmayın Arkadaşlarrrr temizlik yapıyorum çabuk yardıma gelinnnn? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Bacikonuz Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Yok abicim ben gelemem 1 4 Yorumla Nazz_yaman 1 yıl Aşk olsun baciko 😫 Yorumla Bacikonuz 1 yıl Hahahahahah kız ben az önce öldüm temizlikten ondan yoksa biliyorsun her zaman gelirim Yorumla Nazz_yaman 1 yıl Biliyorum fıstık takılıyorum sadece , söyleseydin gelir ben yardım ederdim sana bari cjakfjwjs Yorumla Bacikonuz 1 yıl Ahahhaha temizlik çok söylerim gelirsin Yorumla
mersnliAŞK Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 94% 1 yıl Diğer konusunda 788 cevap paylaştı. Kapılar açık ise geliyorum 1 8 Yorumla Nazz_yaman 1 yıl Şu temizliği bitirmeme yardım etsin de düşmanıma bile kapım açık 😅 Yorumla mersnliAŞK 1 yıl Tamam konum at Ne kaldı geriye Yorumla mersnliAŞK 1 yıl Bitmedi mi daha Yorumla Nazz_yaman 1 yıl Yok yok Yorumla mersnliAŞK 1 yıl Gelelim diyorum Yorumla mersnliAŞK 1 yıl Yazsana bana Yorumla Nazz_yaman 1 yıl Ne saçmalıyorsun ya sen bi yorum yazmış diye girdiği samimiyete bak Yorumla mersnliAŞK 1 yıl Ne diyonnlan Yorumla
kityybladds Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl İstanbul'dan yola çıktım 🏃🏻♀️ 1 1 Yorumla Nazz_yaman 1 yıl Gel aşkom gellll💕😍 Yorumla
xiflom Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 301 cevap paylaştı. Acil konum at yola çıktım :D 1 5 Yorumla Nazz_yaman 1 yıl Dön dolaş mahallesi, ara bul caddesi, zor bulursun apartmanı , no dokuz evde yokuz 😅😄 Yorumla xiflom 1 yıl Aaa orası sizin miydi? Bende diyorum burada kim oturuyor acaba evini hiç temizlemiş :D :D :D Yorumla Nazz_yaman 1 yıl 😂 Yorumla Nazz_yaman 1 yıl Burası bizim mahalle adres sana bana neeee Yorumla xiflom 1 yıl Dur dur sakin ol :D İşte bunlar hep fazla çamaşır suyu çekmekten :D :D Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kolay gelsin 1 1 Yorumla Nazz_yaman 1 yıl Sağoll bitti çoktan Yorumla
TherapistXXXX Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 402 cevap paylaştı. çokmu büyük ev 1 2 Yorumla Nazz_yaman 1 yıl Evet ne yazık ki Yorumla TherapistXXXX 1 yıl geliyoz konum Yorumla
MadagaskarrAslanı Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 93% 1 yıl Geliyorum 1 5 Yorumla Nazz_yaman 1 yıl Bu şekilde gizlenerek mi 😅 Yorumla MadagaskarrAslanı 1 yıl Farkında değilim acele yazdım 😅 yzmdım sana Yorumla MadagaskarrAslanı 1 yıl Haydi Yorumla Nazz_yaman 1 yıl Ne haydi? Yorumla MadagaskarrAslanı 1 yıl Tkp et 🤣 Yorumla
maviiimurat Takip Et Xper 6 Yaş: 35 1 yıl Diğer konusunda 307 cevap paylaştı. Sende bana yardım edicem mi ama yemek yapmaya 😀 1 4 Yorumla Nazz_yaman 1 yıl Olur bakarız : D Yorumla maviiimurat 1 yıl Anlaştık ozaman konum at 😀 Yorumla Nazz_yaman 1 yıl Konum atamıyorum telefonum bozuk 😂🤣 sen yola çık ben sana yolu tarif ederim Yorumla maviiimurat 1 yıl Anlaştık ozman Yorumla
enesmngl Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Yooo 1 6 Yorumla Nazz_yaman 1 yıl Zaten sen gelme senin gibi şeyleri temizlemek için bu işi yapıyorum şu an ksckkwndnend Yorumla enesmngl 1 yıl Ne diyon kanki la 😝😝😝 Yorumla Nazz_yaman 1 yıl Moralimi bozdun kanka o yüzden ben de ödettim 😌😎 Yorumla enesmngl 1 yıl Oha kral bu lafın altından nasıl kalkıcam 🥳🤩🥶 Yorumla Nazz_yaman 1 yıl Uğraşma boşa reis olan oldu mslxmwms Yorumla enesmngl 1 yıl Neyse kolay gelsin be abi 🥸🤡🫵🏻👑 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Diğer konusunda 9,2b cevap paylaştı. Gelemem 1 1 Yorumla Nazz_yaman 1 yıl Bitti zaten : D Yorumla
Üyenin1tanesi Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl Asla 1 4 Yorumla Nazz_yaman 1 yıl Yapma yaa oturup ağlarım şimdi 🙄 Yorumla Üyenin1tanesi 1 yıl Camdan düşerim sonra Yorumla Nazz_yaman 1 yıl Laooo camda ne işin var yerlere pas pas çek sadece Yorumla Üyenin1tanesi 1 yıl elim yere sürter benim elim büyük sen ince küçük ellerinle daha iyi başarırsın bu işi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Yok abicim ben gelemem
Aşk olsun baciko 😫
Hahahahahah kız ben az önce öldüm temizlikten ondan yoksa biliyorsun her zaman gelirim
Biliyorum fıstık takılıyorum sadece , söyleseydin gelir ben yardım ederdim sana bari cjakfjwjs
Ahahhaha temizlik çok söylerim gelirsin
Kapılar açık ise geliyorum
Şu temizliği bitirmeme yardım etsin de düşmanıma bile kapım açık 😅
Tamam konum at
Ne kaldı geriye
Bitmedi mi daha
Yok yok
Gelelim diyorum
Yazsana bana
Ne saçmalıyorsun ya sen bi yorum yazmış diye girdiği samimiyete bak
Ne diyonnlan
İstanbul'dan yola çıktım 🏃🏻♀️
Gel aşkom gellll💕😍
Acil konum at yola çıktım :D
Dön dolaş mahallesi, ara bul caddesi, zor bulursun apartmanı , no dokuz evde yokuz 😅😄
Aaa orası sizin miydi? Bende diyorum burada kim oturuyor acaba evini hiç temizlemiş :D :D :D
😂
Burası bizim mahalle adres sana bana neeee
Dur dur sakin ol :D İşte bunlar hep fazla çamaşır suyu çekmekten :D :D
Kolay gelsin
Sağoll bitti çoktan
çokmu büyük ev
Evet ne yazık ki
geliyoz konum
Geliyorum
Bu şekilde gizlenerek mi 😅
Farkında değilim acele yazdım 😅 yzmdım sana
Haydi
Ne haydi?
Tkp et 🤣
Sende bana yardım edicem mi ama yemek yapmaya 😀
Olur bakarız : D
Anlaştık ozaman konum at 😀
Konum atamıyorum telefonum bozuk 😂🤣 sen yola çık ben sana yolu tarif ederim
Anlaştık ozman
Yooo
Zaten sen gelme senin gibi şeyleri temizlemek için bu işi yapıyorum şu an ksckkwndnend
Ne diyon kanki la 😝😝😝
Moralimi bozdun kanka o yüzden ben de ödettim 😌😎
Oha kral bu lafın altından nasıl kalkıcam 🥳🤩🥶
Uğraşma boşa reis olan oldu mslxmwms
Neyse kolay gelsin be abi 🥸🤡🫵🏻👑
Gelemem
Bitti zaten : D
Asla
Yapma yaa oturup ağlarım şimdi 🙄
Camdan düşerim sonra
Laooo camda ne işin var yerlere pas pas çek sadece
elim yere sürter benim elim büyük sen ince küçük ellerinle daha iyi başarırsın bu işi
Olur nerede