Diğer Genelde evde wc'de uyuya kalan kadınlarmı oluyor erkeklermi? Ksbağımlısıbomerang Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Erkekler Kadınlar Kişisine göre değişiyor Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Genelde evde wc'de uyuya kalan kadınlarmı oluyor erkeklermi? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,8b cevap paylaştı. kişiye göre değişir 1 0 Yorumla
Taban Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 877 cevap paylaştı. Kadınlar titizdir düzenlidir kendilerine dikkat edip değer verirler o sebeple erkeklerdir çoğunlukla 1 0 Yorumla
Metin2786 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 90% 1 yıl Banyoda ya da lavaboda uyumak ney ya saçmalık dimi 2 0 Yorumla
AzraAksoy123 Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Kişiden kişiye değişir ama genelini sorduğun için erkeklerin yapma ihtimali daha fazla. 1 0 Yorumla
XxXKaranlıköfkeXx Takip Et Xper 5 Yaş: 24 1 yıl Valla hiç orada uyyakalan birini görmedim bu yüzden bilmiom 2 0 Yorumla
muhammeterenpro Takip Et Xper 4 Yaş: 43 1 yıl WC de uyuyakalan mı varmış ilk kez senden böyle bir şey duydum 1 0 Yorumla
Smalltownboy70 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 88% 1 yıl Hayatımda böyle bir şeye şahit olmadım 1 0 Yorumla
Brk9494 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 792 cevap paylaştı. Hiç uyumadım 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
kişiye göre değişir
Kadınlar titizdir düzenlidir kendilerine dikkat edip değer verirler o sebeple erkeklerdir çoğunlukla
Banyoda ya da lavaboda uyumak ney ya saçmalık dimi
Kişiden kişiye değişir ama genelini sorduğun için erkeklerin yapma ihtimali daha fazla.
Valla hiç orada uyyakalan birini görmedim bu yüzden bilmiom
WC de uyuyakalan mı varmış ilk kez senden böyle bir şey duydum
Erkekler oluyor maalesef
Yok uyumam ben ya
Hayatımda böyle bir şeye şahit olmadım
Evde bir insan WC'de neden uyuyakalsın
Hiç uyumadım