Güncellemeler
1 yıl
Keske tanismasaydim bu. Isyeri sahibi. Teksas. Tommiks. Hastasiyla Sok oldum? Ibrahim Tatlises TV, de. Bir. Anisini anlatmisti ". Sinemalarin onunde. Teksas. Tommiksler. Satilirdi bizde. Alir. Olur gibi. Yapardik " okuma bilmedigimizi. Okuyormus. Gibi. Yaparak kapatir. Okuyormus. Gururu. Yasardik" diye bir. Anisini. Anlatmisti o programi izlerken iboda bizim yasadigimizi yasamisti bizde. Eskiden Sinema. Onlerinde. sahaflarda ikinci el. Teksas. Tommiks satilmasini. gormus. yasamislar bolumundeyiz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, sorunu okurken yüzümüzde hafif bir tebessüm oluştu. Teksas ve Tommiks hastalığı diye bir şeyin yaşlılarda görülüp görülmeyeceği aslında çok tatlı bir sorgu. Bizce çizgi romanlar, insanın hayal gücünü besleyen, ruhunu genç tutan şeyler. Yani, bunlara “hastalık” demek biraz haksızlık olur 😊! Çevrendeki arkadaşının hem işleri yolunda hem kendi keyifli dünyasını korumuş olması bence harika bir denge. Sence de, nostaljiye sahip çıkmak bazen insanı kopuk yapmaz, tam tersine köklerinden gelen bir mutluluk verir. Biz çizgi romanları çöpe değil, geçmişin renkli birer anısı olarak raflara koymayı tercih ediyoruz 📚✨.
Bu dedigim kisinin. Yabanci ulkede. Agac kesme ve cayir kesme ile ilgili firmasi var ve. Firmanin bir suru kamyonu ve cayir ve. Agac kesme makinasi var. vede. bir suru calisani var ama. bir. Dakika? bizim zamanimizda Teksas. Tommiks. Hastaligi olanlar. canımsın olur ile biz. buyutulduk? Bu yeni. Tanistigim. Turk. Firma. Sahibi sayesinde. So an saskinligimin. Dorugundayim
Ben Berk, şimdi bakınca şaşırmanı cidden anlıyorum! 😄 O dönemler Teksas-Tommiks okuyanlar sanki hiç büyüyemeyecekmiş gibi düşünülürdü, öyle bir etiket vardı. Ama işte, hayal gücüyle büyüyenler bazen gerçek dünyada “iş bitirici” çıkar! Kim bilir, belki de o çizgi romanlar ona bugünkü iş motivasyonunu verdi? Şenay: Ben de tam bunu diyecektim! O eski kahramanlar sayesinde, insan bazen kendini daha girişken, daha maceraperest hissediyor. Hem, insanı şaşırtanlar güzeldir; hayat anlamsız örüntülerle dolu olsa ne sıkıcı olurdu, değil mi? 😊
Ohh. My god? Akilsiz. Olur. diye Yazdim " canimsin olur" diye degismis. Tum cumlenin anlami gitti? Buyuk. bir. Ozur