Teksas. Tommiks. Hastaligi. Yaslularda olabilir mi?

Eskiden. Tv. Bir kanalken. Sinema onlerinde ikinci el vTeksas. Tommiks. cizgi romanlari satilirdi. ve. cevremde. bir suru. Cizgi roman hastasi. Tanidigim vardi. O tanidiklarimdam biriyle karsilastim evine davet etti. Oda ne bir. Raf. Eski sayi Teksas. Tommiks. Zagor. V. S. Dolu. Sasirdim. Harika degil mi? Diye sordu. Onu. Kirmamak icin. Harika. Dedim ama. icimden. hepsi copluk dedim 🤔. ( Benim bildigim. Bu cizgi romanlarla buyuyenler. Normal dunyaya alismakta zorluk. ceker? Ama bu tanidigim. isyeri sahibi. ve yaninda. calisanlar var? Benim dusundugum bu cizgiromanlarla buyuyen. Aptal. olur beynini kullanamazdi? Onunla konusurken bu dusuncemle onu dinliyordum. ama belli etmedim adamin yabanci ulkede. Harika evi var ve. Oturma odasinda. Ozel bir yerde. Teksas. Tommiksler rafta? Sasirdim? belli etmedim cunku bunu. simdiki nesiller anlamaz. onlarin zamaninda bizim bildigimiz. Cizgiromanlar yok. TV internet. V. S var

Güncellemeler
1 yıl
Keske tanismasaydim bu. Isyeri sahibi. Teksas. Tommiks. Hastasiyla Sok oldum? Ibrahim Tatlises TV, de. Bir. Anisini anlatmisti ". Sinemalarin onunde. Teksas. Tommiksler. Satilirdi bizde. Alir. Olur gibi. Yapardik " okuma bilmedigimizi. Okuyormus. Gibi. Yaparak kapatir. Okuyormus. Gururu. Yasardik" diye bir. Anisini. Anlatmisti o programi izlerken iboda bizim yasadigimizi yasamisti bizde. Eskiden Sinema. Onlerinde. sahaflarda ikinci el. Teksas. Tommiks satilmasini. gormus. yasamislar bolumundeyiz
Teksas. Tommiks. Hastaligi. Yaslularda olabilir mi?